Forårsklar bil på få minutter

Forår- og sommerklar bil? Det er ved at være tid

Årets første solstråler skinner på det lille land. Foråret er endelig på vej, og luften er begyndt at varme vores efterhånden kolde og grå vinterkroppe.

Det er en dejlig tid, og mange fejrer den udsprungne årstid med weekendbesøg i Dyrehaven eller i et af de mange andre smukke parker, der viser sig fra dens bedste side. For de fleste foregår weekendens udflugtsmål med bilen som transport, og det er derfor en god ide at være på forkant med foråret, så du og din familie kan komme sikkert ud på vejene..

Læs her, hvor vi vil komme med et par gode råd til, hvordan du bedst muligt tager imod det mildere vejr og får en sommerklar bil uden at blive økonomisk ruineret.

Læs også: Så nemt er det at tage et lån


Gode råd til en forår- og sommerklar bil:

Følger du vores gode råd til en sommerklar bil, så kan du køre sommeren godt i møde.

• Grundig vask af bil – udvendig og indvendig rengøring
• Tjek af lygter og viskerblade
• Støvsugning af bil
• Smøring bevægelige dele
• Skift til sommerdæk
• Tjek af lakskader


En god idé med udvendig og indvendig rengøring

Det er selvfølgelig dejligt at komme ud og køre i foråret i en duftende og ren bil, men det er faktisk også en god det er som regel også en god investering at holde sin bil ved lige, for at sikre dens værdi. En pæn og vedligeholdt bil holder nemlig længere, og så er den nemmere at sælge igen, hvis du vil have en god byttepris for den på et senere tidspunkt.

Læs også: Sådan får du styr på økonomien!

Det er derfor vigtigt, at du forvandler dit køretøj til en forår- sommerklar bil. Vinterens fugt, kulde og vejrsalt har med garanti været hård kost for din bil, og det er derfor dit job at holde den fri fra yderligere skavanker.

Det er mange måder, hvorpå du kan pleje din bil – både indenfor og uden på. Du kan eksempelvis give den en stor og grundig tur med støvsugeren og ikke mindst i vaskerihallen, men du kan også få efterset bilens motor og batteri. Og ja, så skal der skiftes til sommerdæk.


Skift til sommerdæk giver sikkerhed

Skift fra vinterdæk til sommerdæk må aldrig negligeres.

Sommerdæk er nemlig særligt udviklet til at køre på varmere veje. Det er derfor mere sikkert at befærde sig på vejene med sommerdæk, når vejrtemperaturene ligger over syv grader, da sommerdækkene giver det bedste vejrgreb.

Men hvordan vælger du de bedste dæk til din bil? Generelt klarer alle sommerdæk sig godt på de danske veje, særligt når det er tørt vejr. Men når det regner meget, hvilket vi har set at det har gjort de sidste mange forår og somre, så kommer sommerdækkene virkelig på prøve. Her skal du være særligt opmærksom på de egenskaber, som dækkene har, før du køber dem.

Her udmærker Continental, Goodyear og Michelin sommerdæk sig.

Skift til sommerdæk og kom sommeren godt i møde


Pris på sommerdæk

Prisen for et par nye sommerdæk varierer, alt afhængig af hvilken bil, du drøner rundt i, samt hvor du køber dine dæk henne. Men du skal ikke regne med at få nye sommerdæk på dit køretøj uden at smide et par tusinde kroner.

Efter en lille research på nettet har vi fundet frem til Quickpot, som kan klare et skift til sommerdæk fra 1.895,- inkl. montering. Det kan du læse mere om her!Dæk Outlet kan du også finde et stort udvalg, så du kan skifte til sommerdæk og have en sommerklar bil meget snart.

Læs også: Gratis alternativer der kan erstatte, hvad du allerede betaler for!


Hjælp til en forårsklar bil?

Kniber det med at få råd til nye sommerdæk eller en sommerklar bil? Fortvivl ikke. Hos LendOn hjælper vi dig gerne sikkert ud på vejene med et lån. Vi låner dig op til 15.000 kroner med en ubegrænset løbetid.

Det tager os kun få minutter at gennemgå din låneansøgning, og du får svar straks.

Lån til en sommerklar bil


VIL DU VIDE MERE?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål til vores lån? Eller er du ikke sikker på, om LendOn er den rigtige løsning for dig?Så kan du med fordel besøge vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor vi har samlet svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Skulle dit spørgsmål ikke høre herunder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til en uforpligtende snak om din situation.


KUNDESERVICE

Tefon: 44 22 46 64
E-mail: info@lendon.dk
Mandag – Torsdag: 8:00 – 18.00
Fredag: 8:00 – 16.00.

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,