Kvinde-mangler-penge

Mangler penge

Står du og mangler penge? Så er vores kredit muligvis noget for dig. Du kan låne op til 15.000 kr., uanset hvad du mangler penge til. Kreditten har en fast månedlig rente på 15%, hvilket gør den til et fleksibelt lånemulighed, idet du blot kan betale renter indtil løbetidens udløb, eller vælge at afdrage løbende på lånet.

Hvis du blot mangler penge i en kort periode, kan du med fordel betale lånet af inden for 30 dage, da lånet dermed vil være rente- og gebyrfrit. Dette gælder i tilfælde af, at du ikke har lånt penge hos Lendon.dkfør. Uanset hvad du mangler penge til, så kan du blot klikke på vores låneberegner herunder, og så er du i gang.

 • Lån 15.000 kr. gratis i 30 dage
 • Ingen gebyrer
 • Ingen stiftelsesomkostninger
 • Hurtig og let online-ansøgning

ANSØG OM LÅN HER

OVERSIGT

Står du og mangler penge, så kan en online-lån være den rette løsning for dig. Det kan dog være svært at finde rundt i de mange låne-begreber, som et dyk ind i låneverden indebærer. Derfor har vi lavet denne side til dig som mangler penge. Her kan du forhåbentlig finde svar på dine spørgsmål, og blive klogere på hvilken lånemulighed, som er den rette for dig. Klik dig blot rundt siden via oversigten herunder. Således vil du blive ført direkte til det afsnit, som du ønske at læse mere om.

ET LÅNEALTERNATIV TIL DIG, DER MANGLER PENGE

Det er aldrig sjovt at mangle penge. Mens nogle mangler penge ofte, sker det kun sjældent for andre. Dette afhænger af, hvor god du er til at planlægge din økonomi og hvor uheldig du er. Én måde at planlægge din økonomi på, er ved at lægge et budget. Lægger du et budget for din økonomi, sikrer du bedst muligt, at du ikke mangler penge i løbet af måneden. Selv de bedst planlagte budgetter kan dog skride, hvis du løber ind i en uforudset udgift. I et sådan tilfælde, kan en kredit fra os være et fornuftigt lånealternativ. Med et lånebeløb op til 15.000 kr. og en ubestemt løbetid, giver det dig gode forudsætninger, hvis du har brug for at låne her og nu, fordi du mangler penge. Da vores kredit har en fast månedlig rente på 15%, giver dig overordnet to muligheder, når du låner hos os.

Afdragsfrit lån, når du mangler penge

Hos os har du mulighed for at forme din kredit som et afdragsfrit lån, hvilket betyder, at du ikke afdrager løbende på dit lån, men derimod betaler hele lånebeløbet tilbage ved løbetidens udløb. Det vil sige, at din månedlige omkostning er minimal, idet du kun betaler renter. Hver måned trækker vi automatisk renteomkostningen fra det kreditkort du har angivet, således at dit lån aldrig når en uoverskuelig størrelse, når du i forvejen mangler penge. Et afdragsfrit lån er til dig, der vil betale mindst muligt af på lånet, for derved at kunne spare penge sammen til at tilbagebetale det fulde lånebeløb ved løbetidens udløb. Det er også et lånealternativ til dig, der ved, at der vil gå nogle måneder før du har pengene i hænde.

Løbende afdrag, selvom du mangler penge

Selvom du mangler penge, kan det være en fordel at afdrage løbende på dit lån. Det skyldes, at renteomkostningen er en procentdel af lånebeløbet, hvormed du vil kunne drage fordel af, at lånebeløbet mindskes måned for måned. Har du bare en smule penge i overskud, kan det derfor gavne dig at afdrage på din kredit, så længe det ikke sætter dig i en situation, hvor du igen mangler penge. Fordelen ved løbende afdrag er, at lånebeløbet gradvist bliver mindre, men også, at du på denne måde potentielt kan betale lånebeløbet tilbage tidligere end forventet. Er dette tilfældet, kan du ligefrem spare renteomkostninger i forhold til udgangspunktet, da du optog lånet. Har du eksempelvis mulighed for at tilbagebetale lånebeløbet efter 10 måneder, sparer du således to måneders renteomkostninger.Læs mere om at mangle penge her:

HVAD KAN DU GØRE, HVIS DU MANGLER PENGE?

Når du mangler penge, kan du vælge at optage lån hos os. Før du låner, kan du med fordel anvende vores smarte låneberegner, der viser dig den maksimale omkostning på netop det lån du søger. På den måde, har du den bedste forudsætning for at vurdere, hvorvidt vores lånealternativ er det rigtige for dig, der står og mangler penge. Har du vurderet, at vores lån er en god løsning, skal du igang med din ansøgning. Ansøgningsprocessen har fem simple trin og du får svar på din låneansøgning indenfor få minutter. Når du ønsker at låne penge hos Lendon.dk, skal du igennem følgende ansøgningsproces:1. Vælg beløb  Her skal du vælge det beløb, som du har brug for, og det er præcis dette beløb, der bliver overført til din konto, hvis din låneansøgning godkendes.2. Udfyld dine oplysninger  For at kunne behandle din låneansøgning har vi brug for nogle enkelte oplysninger om dig, som er CPR-nummer, e-mail-adresse, mobilnummer, bankoplysninger og dine månedlige lønudbetaling.3. Bekræft med NemID  Her bekræfter vi dine oplysninger via dit NemID, og indhenter de nødvendige informationer, så vi kan lave en kreditvurdering af dig. Du skal blot benytte dit NemID, som du er vant til med netbank eller E-boks.4. Vælg dit betalingskort  Her indtaster du dit kortnummer, til det betalingskort, som du ønsker at benytte. Hermed sikrer du dig, at du ikke glemmer at betale renterne på dit lån og dermed undgår dyre rykkere og besværet med at skulle betale hver måned.5. Vent på svar  Nu er din låneansøgning fuldført, og du vil indenfor kort tid blive kontaktet af vores kundeservice (over telefon), som vil fortælle dig, om du er blevet godkendt til det ansøgte lån.

KAN ALLE LÅNE, NÅR DE MANGLER PENGE?

Du skal ikke stille sikkerhed, når du låner hos os, hvormed vi har få krav til dig som låntager. Således er det langt de fleste der kan låne, men selvsagt ikke alle. Hvis du mangler penge og ønsker at låne hos os, skal du opfylde følgende krav:

 • være mindst 21 år
 • have et dansk CPR-nr
 • have en dansk adresse
 • have et NemID
 • have en aktiv e-mailadresse
 • have et dansk telefonnummer
 • have en dansk bankkonto
 • vurderes kreditværdig af Lendon.dk

Hvis du mangler penge og opfylder ovenstående krav, kan du altså anvende vores lånealternativ. Blev du godkendt, kan du forvente at have pengene på din konto indenfor 3 timer, hvis du ansøger i vores åbningstid. Ansøger du udenfor vores åbningstid, kan der gå én hverdag. Bliver du ikke godkendt skyldes det, at vi fandt nogle forhold i din ansøgning, der gør, at vi ikke kan låne dig pengene på nuværende tidspunkt. Et forhold kan være, at du står registreret i RKI, da det er en del af vores firmapolitik, at vi ikke låner penge til danskere med denne registrering. Uanset forholdet, er du mere end velkommen til at ansøge hos os igen, når dette ændrer sig, hvis du stadig mangler penge. 

Kvinde-mangler-penge-KAN ALLE LÅNE, NÅR DE MANGLER PENGE?-LendonDK

LÅN TIL DET, DU MANGLER PENGE TIL

Der er mange forskellige grunde til, at vi danskere mangler penge. Nogle føler først, at de mangler penge, når der er en presserende udgift, der forstyrrer hverdagens gang. Andre føler, at de mangler penge, når budgettet ikke rækker til et attraktivt tilbud eller lignende forbrugsgoder. Den ene grund er som udgangspunkt ikke bedre end den anden. Økonomi er en privat ting og derfor også særdeles individuel. Hvad end du mangler penge til en ny vandhane eller til en rejse, kan vores kredit være et fornuftigt lånealternativ. Ved en presserende udgift, kan en kredit fra os hjælpe dig med at få udgiften ud af verden hurtigst muligt, for derefter at finde en måde at finansiere den på. Det er derfor en omvendt logik i forhold til, hvad de fleste af os blev lært som barn. Vi har altid lært, at vi skal spare op før vi kan købe det, vi gerne vil have. Med vores lån, kan du få det du mangler og spare op efterfølgende, og kan derfor være en god løsning, hvis du mangler penge her og nu. Det samme gælder ved attraktive tilbud. Det kan være okay at låne penge til et attraktivt tilbud, så længe du har overvejet din økonomiske situation på forhånd. Eksempelvis bør du overveje, om besparelsen er større end den reelle omkostning ved at låne penge. Er den det, kan du gå igang med at låne med det samme. Er den ikke, kan du stadig låne, men du bør overveje, hvilken position du sætter dig selv i. Når det er sagt, har vores kredit en en ubegrænset løbetid, hvilket giver dig et stort tidsrum til at tilbagebetale lånet. Skulle du, mod forventning, have brug for længere tid, kan du tillige ansøge om at forlænge dit lån.

“JEG MANGLER PENGE OG HAR SPØRGSMÅL”

Der kan opstå en række spørgsmål, når du mangler penge. Særligt, hvis situationen er presset, kan det være svært at overskue, hvad den bedste løsning er. Du er højst sandsynligt ikke alene med dit spørgsmål. Du kan derfor med fordel klikke forbi vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor du finder svar på de oftest stillede spørgsmål. Skulle du alligevel ikke finde svar på dit spørgsmål her, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice alle hverdage fra 9:00 til 16:30 på telefon 44 22 46 64 eller via mail på info@lendon.dk.KundeserviceTelefon: 44 22 46 64
E-mail:info@lendon.dk
Facebook:Lendon.dk

Man – fre: 9:00 – 16:30Din sikkerhed

Sikkerhed med NemID

Høj kundetilfredshed

ER DU INTERESSERET I VORES TILBUD?
KLIK HER OG ANSØG OM ET LÅN NU.

ANSØG NU

Måske kan du også lide...

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og ikke mindst en tid fyldt med julehygge. Det er den tid på året, der emmer af nostalgi, varme og tryghed. Nu nærmer juletiden efterhånden sig med hastige skridt, og det

17 billige og alternative rejser som du ALDRIG glemmer

Læs med her, hvis du mangler inspiration til din næste ferie. Vi har samlet en række rejsedestinationer som du nok kender i forvejen, men med aktiviteter du ikke vidste, at du er nødt til at

Ansøgningsprocessen

Ved sammenligning af lån kan den tid det tager at ansøge også være vigtig. Hvor lang tid tager det at ansøge? Det varierer hos de forskellige udbydere. Hos lendon.dk kan du ansøge om et lån på