mangler-penge-LendOn-hjaelper-med-laan-LendOn.dk

Drop den dårlige samvittighed

Står du og mangler penge til en uforudset regning? Eller er der rod i økonomien denne måned? Du kan trygt låne hos LendOn, når du mangler penge.

Er du i tvivl om, hvilket lån, der passer dit behov, så prøv vores låneberegner her!


Kreditlån – Fleksibelt lån

 • Lån 15.000 kroner
 • Ingen gebyrer
 • Ingen stiftelsesomkostninger
 • Hurtig og let online ansøgning


ANSØG OM LÅN


ET LÅN TIL DIG, DER MANGLER PENGE

Vi ved, at man kan komme ud for en situation, hvor man mangler penge til uforudsete udgifter, der skal betales med det samme, og vi ved, at sådanne situationer kan stresse og gøre ondt meget værre.

Er man eksempelvis kommet bagud med el-regningerne, og er man nervøs for, at strømmen bliver slukket, så er et hurtigt online lån hos LendOn en mulighed til betaling.

Her kan du forhåbentlig finde svar på dine spørgsmål, og blive klogere på hvilken lånemulighed, som er den rette for dig.

Læs også!

Lån til tandlægen
Lån til Black Friday
Låneberegner
Bedste lån hos LendOn

en-kvinde-sidder-med-sinbærbar-smslaan-hurtig-udbetaling-lendOn.dk-
Det er nemt at låne hos LendOn, når du mangler penge.


HVIS DU MANGLER PENGE

Hvis du mangler penge, vil vi gerne hjælpe dig med et lån.
Ansøgningsprocessen har fem simple trin og du får svar på din låneansøgning inden for få minutter.

1. Vælg beløb  Her skal du vælge beløb. Det beløb, du vælger er også det beløb, der bliver overført til din konto, hvis din låneansøgning godkendes. Husk på, at det ikke er muligt at førhøje dit lån, når det først er godkendt.

2. Udfyld dine oplysninger  For at kunne behandle din låneansøgning, har vi brug for enkelte oplysninger om dig som er CPR-nummer, e-mailadresse, mobilnummer og bankoplysninger.

3. Bekræft med NemID  Her bekræfter vi dine personligeoplysninger via dit NemID, og indhenter de nødvendige informationer, så vi kan lave en kreditvurdering af dig. Du skal blot benytte dit NemID, som du er vant til med netbank eller E-boks.

4. Vælg dit betalingskort  Her indtaster du dit kortnummer til det betalingskort, som du ønsker at benytte til fremtidig afdrag på lån. Hermed sikrer du dig, at du ikke glemmer at betale renterne på dit lån og dermed undgår dyre rykkere og besværet med at skulle betale hver måned.

5. Vent på svar  Nu er din låneansøgning fuldført, og du vil indenfor kort tid får svar på, om du er godkendt til et lån.


KAN ALLE LÅNE, NÅR DE MANGLER PENGE?

Du skal ikke stille sikkerhed, når du låner hos os, hvormed vi har få krav til dig som låntager. Således er det langt de fleste der kan låne, men selvsagt ikke alle.

Hvis du mangler penge og ønsker at låne hos os, skal du opfylde følgende krav:

 • være mindst 21 år
 • have et dansk CPR-nummer
 • have en dansk adresse
 • have et NemID
 • have en aktiv e-mailadresse
 • have et dansk telefonnummer
 • have en dansk bankkonto
 • vurderes kreditværdig af LendOn.dk


LÅN TIL DET, DU MANGLER PENGE TIL

Der er mange forskellige grunde til, at man kan stå og mangle penge.

Nogle føler først, at de mangler penge, når der er en presserende udgift, der forstyrrer hverdagens gang. Andre føler, at de mangler penge, når budgettet ikke rækker til et attraktivt tilbud eller lignende forbrugsgoder.

Den ene grund er som udgangspunkt ikke bedre end den anden.

Økonomi er en privat ting og derfor også særdeles individuel. Hvad end du mangler penge til en ny vandhane eller til en rejse, kan vores kredit være en god idé.

Ved en presserende udgift kan et hjælpe dig, hvis din udgift skal ud af verden hurtigst muligt. Det kan være okay at låne, hvis du mangler penge lig nu og her – og så længe, du har overvejet din økonomiske situation på forhånd.

Eksempelvis bør du overveje, om besparelsen er større end den reelle omkostning ved at låne penge.

Er den det, kan du gå igang med at låne med det samme.

Vores kreditlån har en ubegrænset løbetid, hvilket giver et ubegrænset frirum til at tilbagebetale lånet.


ANSVARLIGT LÅN MED NEMID

Når du mangler penge i uforudsigelige situationer, så ved vi også, at du har brug for at de hurtigt bliver overført til din konto.

Hos LendOn går vi op i, at vores lån bliver givet helt ansvarligt både for vores kunders sikkerhed og vores egen. Derfor har vi et samarbejde med NemID, som har til formål at beskytte vores kunders interesser.

Når vores kunder bruger deres NemID til at verificere deres personoplysninger, sikrer vi samtidig, at ingen andre end os kan tilgå dine private oplysninger.

Samtidig er det blevet nemt og enkelt at logge ind på din kundeprofil på LendOn.dk, du skal ikke længere huske brugernavne og adgangskoder, du skal bare bruge dit NemID.


VIL DU VIDE MERE?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål til vores lån? Eller er du ikke sikker på, om LendOn er den rigtige løsning for dig?

Så kan du med fordel besøge vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor vi har samlet svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Skulle dit spørgsmål ikke høre herunder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til en uforpligtende snak om din situation.


KUNDESERVICE

Telefon: 44 22 46 64
E-mailinfo@lendon.dk
Mandag – Torsdag: 8:00 – 18.00
Fredag: 8:00 – 16.00

Sikkerhed med NemID

Høj kundetilfredshed


KLIK HER OG ANSØG OM ET LÅN NU.


ANSØG NU

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,