Pige-gaar-samtidig-med-at-hun-kigger-paa-sin-telefon-billaan-LendOn

Lån direkte fra telefonen med mobillån

Det er nemt, overskueligt og hurtigt at tage et mobillån på LendOn.dk. Det eneste, det kræver, er, at du har en smartphone, du kan ansøge fra.

LendOn tilbyder to attraktive online lånemuligheder:

15.000 kr. i Kredit

Start ansøgningen her !


HURTIG ANSØGNING MED MOBILLÅN

 • Ansøg blot med NemID
 • Hurtig og nem online ansøgning
 • Tager kun få minutter
 • Pengene bliver udbetalt straks


TRUSTPILOT

Du er velkommen til at tjekke os ud på Trustpilot og se, hvad andre kunder har skrevet om os. Vi har tusindevis af tilfredse kunder, som har givet os fem stjerner og fantastiske anmeldelser.

Vores kunder er vigtige for os, og derfor gør vi vores bedste for, at de altid føler sig i sikre hænder, når de tager et lån hos os.

Se vores Trustpilot anmeldelser her!


LÆS OM VORES LÅN

Et mobillån hos LendOn er særligt populært hos dem, som altid er på farten.

Uanset hvor behovet for at låne penge opstår, kan du ansøge om mobillån direkte fra telefonen. Det er en hurtig, fleksibel og effektiv låneform, når et lånebehov pludseligt opstår.

Det kan eksempelvis være, at du står i Ikea og får lyst til at erstatte din gamle sofa med en ny sofa. Eller at du besøger Elgiganten og pludselig får lyst til at købe et nyt energisparende køleskab.

Du kan herunder læse mere om mobillån:


mobillaan-paa-telefon-MOBILLÅN TIL DIG, DER ER PÅ FARTEN-LendonDK
Her kan du få et pristjek på din næste mobiltelefon.


ET MOBILLÅN MED FULD OVERBLIK

Du kan med fordel, allerede inden du optager lån, anvende vores låneberegner til at få det fulde overblik over lånets maksimale omkostning.

Du justerer lånebeløbet på beregneren ved at flytte den runde cirkel under lånebeløbet til højre eller venstre. Hver gang, du flytter cirklen på linjen, vil lånebeløbet og den reelle omkostning ved mobillånet også flytte sig.

Det er i denne forbindelse vigtigt, at du gør dig tanker om dit konkrete lånebehov, således at du ikke låner flere penge end højst nødvendigt.

Når du har kortlagt, hvad du har behov for at låne, er du klar til at ansøge om et mobillån fra os.


HVEM KAN OPTAGE MOBILLÅN?

Ved optagelse af lån er der altid krav til låntager. Det er der for at sikre låntageren og låneudbyderen. Selvom vi har krav til dig som låntager, er det langt de fleste, der imødekommer dem. Du kan blive godkendt som låntager af mobillån hos Lendon.dk hvis du:

 • er mindst 21 år
 • har et dansk CPR-nr
 • har en dansk adresse
 • har et NemID
 • har en aktiv e-mailadresse
 • har et dansk telefonnummer
 • har en dansk bankkonto
 • vurderes kreditværdig af LendOn.dk


HAR DU SPØRGSMÅL TIL MOBILLÅN?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål til mobillån? Eller er du ikke sikker på, om LendOn er den rigtige løsning for dig?

Så kan du med fordel besøge vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor vi har samlet svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet.
Skulle dit spørgsmål ikke høre herunder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til en uforpligtende snak om din situation.

KUNDESERVICE
Telefon: 44 22 46 64
E-mailinfo@lendon.dk
Mandag – Torsdag: 8:00 – 18.00
Fredag: 8:00 – 16.00

Sikkerhed med NemID

Høj kundetilfredshed


KLIK HER OG ANSØG OM ET LÅN NU.

ANSØG NU

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,