accounting-budget-calculate

Mobillån

Oprindeligt dækkede termen ‘mobillån’ over et lån, der blev søgt om over sms. Disse var også almindeligt kendt under navnet ‘sms-lån’. Dette ses sjældent nu, da metoden ikke er nær så sikker, som det er at oprette et online-lån. Mobillån er derimod et dækkende begreb, når du ansøger om et lån via din smartphone.

Hos Lendon.dk kan du med et mobillån låne op til 15.000 kr. Er du førstegangs-kunde hos os, giver vi dig 30 dages rente- og gebyrfrit. Det tager få minutter at udfylde en låneansøgning. Tryk blot på låneberegneren. Du er velkommen til at tjekke os ud på Trustpilot, og se hvad andre kunder har skrevet.

 • Lån 15.000 kr. gratis i 30 dage
 • Ingen behov for lønsedler
 • Ansøg blot med NemID
 • Hurtig og let online-ansøgning

ANSØG OM LÅN HER

OVERSIGT

Mobillån er egentlig en overstået fase. Idag forståes et mobillån som et online lån du blot foretager fra dit internet på mobilen. Førhen kunne du optage lån via sms, men grundet din sikkerhed er det ikke længere noget som udbydes. Har du brug for at vide noget bestemt om at optage et mobillån? Så kan du nemt navigere dig rundt her på sitet og springe direkte til det emne, som du søger viden om. Klik blot på et givent emne herunder som du ønsker at læse mere om, og du vil fluks blive ført til afsnittet.

hurtigt-mobillaan-OVERSIGT-LendonDK
laan-penge-hurtigt-OVERSIGT-LendonDK
laaner-penge-via-quicklaan-OVERSIGT-LendonDK

MOBILLÅN TIL DIG, DER ER PÅ FARTEN

Mobillån er særligt attraktivt for dig, der altid er på farten. Uanset hvor behovet for at låne penge opstår, kan du ansøge om mobillån hos os direkte fra din smartphone. Ansøgningsprocessen tager kun få minutter og bliver du godkendt, har du pengene stående på din konto indenfor tre timer, hvis du har ansøgt i vores åbningstid. Således er mobillån særligt relevant for dig, der står over for et pludseligt lånebehov. Eller for dig, der klarer alting på farten, for at få uforstyrret tid med din familie, når du endelig er hjemme. Med andre ord, er et mobillån en hurtig, fleksibel og effektiv låneform, når et kortfristet lånebehov opstår – uanset om det er presserende eller ej.Læs mere om mobillån her:

mobillaan-paa-telefon-MOBILLÅN TIL DIG, DER ER PÅ FARTEN-LendonDK

MOBILLÅN KONTRA KREDIT

I sin traditionelle forstand, er der stor forskel på et mobillån og en kredit. Et mobillån bliver typisk optaget impulsivt til en høj rente og med kort løbetid, hvor en kredit er en form for variabelt lån, der afhænger af, hvorvidt du har brugt kreditten den pågældende måned. En kredit kendes bedst fra pengeinstitutter, typisk banker, mens mobillån bedst kendes som et produkt fra udbydere af kortfristede lån. Hos os, skal du dog ikke tænke så meget over forskellen på mobillån og kredit. Det er nemlig det samme. Vi tilbyder et online-lån i form af kredit, der er ligeså nem at oprette som at optage et mobillån. Samtidig indeholder den alle de samme fordele som en traditionel kredit, og er derfor et fleksibelt lånealternativ. Med en kredit fra os kan du låne op til 15.000 kr. med en fast rente på 15% om måneden. Renteomkostninger trækkes automatisk fra dit kreditkort hver måned, således at dit mobillån ikke når en uoverskuelig størrelse. Desuden kan du til hver en tid afdrage på lånet via bankoverførsel. Dette gøres direkte fra din personlige kundeprofil på Lendon.dk. Du har med andre ord stor kontrol over dit lån og hvilken omkostning du ønsker fra måned til måned og du behøver ikke huske på at skulle betale dine månedlige renter. 

ET MOBILLÅN MED FULD KONTROL

Du kan med fordel, allerede inden du optager lån, anvende vores låneberegner til at få det fulde overblik over lånets maksimale omkostning. Du justerer blot på lånebeløbet, hvorefter du kan se den reelle omkostning ved et mobillån med den ønskede løbetid. Det er i denne forbindelse vigtigt, at du gør dig tanker om dit konkrete lånebehov, således at du ikke låner flere penge end højst nødvendigt. Når du har kortlagt dit lånebehov, er du klar til at ansøge om et mobillån fra os. Du ansøger om mobillån direkte fra vores hjemmeside og ansøgningsprocessen tager kun få minutter. Dette skyldes, at hele vores ansøgningsproces foregår online samt at vi anvender NemID til at verificere dine oplysninger. Bliver du godkendt til det anmodede lånebeløb, har du pengene stående på din konto indenfor blot tre timer, hvis du har ansøgt indenfor vores åbningstid. Har du ansøgt udenfor vores åbningstid, kan der gå op til én hverdag før pengene står på din konto. Ved godkendelse tildeles du en personlig kundeprofil på Lendon.dk, hvorfra du har fuldt overblik og fuld kontrol over dit mobillån. Det er ligeledes herfra du kan foretage ændringer, såsom at afdrage på lånet, ansøge om forlængelse eller forhøje lånebeløbet. Bemærk, at det kun er muligt at forhøje lånebeløbet op til den beløbsgrænse du er blevet godkendt til. Denne mulighed har du således kun, hvis du tidligere har afdraget på lånet og nu har brug for pengene igen eller hvis vi vælger at forhøje dit maksimale lånebeløb. Eksempelvis, hvis du har lånt 10.000 kr. og har afdraget 3.500 kr., så kan du til hver en tid forhøje dit lånebeløb til maksimalt 10.000 kr. Hvis vi samtidig har valgt at hæve din kreditsgrænse til 12.000 kr., kan du låne 5.500 kr., uden at skulle godkendes på ny.

HVEM KAN OPTAGE MOBILLÅN?

Ved optagelse af lån, er der altid krav til låntager. Det er der, dels for at sikre låntageren, og dels for at sikre låneudbyderen. Selvom vi har krav til dig som låntager, er det langt de fleste der imødekommer dem. Du kan blive godkendt som låntager af mobillån hos Lendon.dk hvis du:

 • er mindst 21 år
 • har et dansk CPR-nr
 • har en dansk adresse
 • har et NemID
 • har en aktiv e-mailadresse
 • har et dansk telefonnummer
 • har en dansk bankkonto
 • vurderes kreditværdig af Lendon.dk

Vi godkender mange, men vi godkender ikke alle. Der kan være flere grunde til, at du ikke blev godkendt, men de to mest gængse er, at du enten (1) står registreret i RKI eller (2) at forhold i din ansøgning gør, at vi ikke kan tilbyde dig et mobillån på nuværende tidspunkt

overvejelse-ved-mobillaan-HVEM KAN OPTAGE MOBILLÅN?-LendonDK

HVAD SKAL DU OVERVEJE VED MOBILLÅN?

Selvom kravene er minimale og ansøgningsprocessen er hurtig, bør du alligevel overveje nøje, hvad det er du låner penge til. Bare fordi lånet foretages hurtigt og nemt over din smartphone er det stadig et lån, hvorfor det kræver ligeså meget overvejelse, som hvis du skulle have det i banken. Der er to ting, der er særligt relevante at overveje før du optager mobillån:

1. Hvilket lånebehov har du?

2. Har du reelt mulighed for at tilbagebetale lånet inden for en overskuelig løbetid?Er dit lånebehov langfristet eller kortfristet? Det skal du have gjort dig helt klart før du optager lån. Mens mobillån kan være attraktivt til kortfristede lånebehov, er det bestemt ikke tilfældet ved langfristede lånebehov. Det er derfor vigtigt, at du er ærlig overfor dig selv, når du foretager denne vurdering. Desuden er det ej heller hensigtsmæssigt at optage lån til at dække et generelt overforbrug, da du vil få svært ved at betale lånet tilbage. Når du har kortlagt dit konkrete lånebehov, er den næste overvejelse, hvorvidt du har mulighed for at betale lånet tilbage indenfor en overskuelig tidsramme. Også her, er det vigtigt, at du er 100% ærlig overfor dig selv, således at du ikke ender i en uhensigtsmæssigt situation.

HVAD KAN DU BRUGE ET MOBILLÅN TIL?

Når du har kortlagt dit lånebehov samt evne til at tilbagebetale et mobillån, er der en række muligheder for, hvad du kan bruge lånet til. Hvad du skal bruge lånet til, har du formodentlig fundet ud af, da du skulle kortlægge dit lånebehov. Det som et mobillån typisk egner sig til er uforudsete udgifter eller attraktive tilbud med en væsentlig besparelse. Låner du til en uforudset udgift, er det typisk fordi den er presserende og derfor skal ud af verden her og nu. Det kunne være reparation af bil eller cykel, et ødelagt toilet eller en radiator der står og banker varme ud. Med andre ord, er det udgifter, der forstyrrer din dagligdag. Det er også udgifter, der kan være af betydelig størrelse, hvorfor ikke alles budget kan klare dem, når de opstår. I et sådan tilfælde, kan mobillån være et fornuftigt alternativ, da det får udgiften til at forsvinde med det samme og du bestemmer selv, hvor længe du har til at finansiere den.

mobillaan-bruges-til - HVAD KAN DU BRUGE ET MOBILLÅN TIL?-LendonDK

Låner du til et attraktivt tilbud, er det typisk fordi en ting du drømmer om, er sat så meget ned, at du ikke kan lade vær med at købe den. Det kan være en rejse, et luksusgode eller noget helt tredje. Dét du skal holde dig for øje, når du låner til et attraktivt tilbud, er, hvorvidt besparelsen på tilbuddet er større end omkostningen ved at optage mobillån. Er dette ikke tilfældet, er det ikke rentabelt for dig at låne, da det vil være billigere for dig at købe varen til fuld pris end at optage lån her og nu for at opnå besparelsen. Et mobillån kan også bruges til andre ting end ovennævnte, såsom højtider, indskud til bolig mv. Lånebehov er individuelt og det er derfor helt op til dig, hvad du låner penge til. Så længe du har taget kortfristet kontra langsigtet lånebehov op til overvejelse, samt vurderet din mulighed for at tilbagebetale lånet, kan mobillån være en fornuftig løsning.

HAR DU SPØRGSMÅL OM MOBILLÅN?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål omkring mobillån, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar til at rådgive og vejlede dig alle hverdage fra kl. 09:00 til 16:30 på telefon 44 22 46 64 eller via mail til info@lendon.dk.KundeserviceTelefon: 44 22 46 64
E-mail:info@lendon.dk
Facebook:Lendon.dk

Man – fre: 9:00 – 16:30Din sikkerhed

Sikkerhed med NemID

Høj kundetilfredshed

ER DU INTERESSERET I VORES TILBUD?
KLIK HER OG ANSØG OM ET LÅN NU.

ANSØG NU

Måske kan du også lide...

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og ikke mindst en tid fyldt med julehygge. Det er den tid på året, der emmer af nostalgi, varme og tryghed. Nu nærmer juletiden efterhånden sig med hastige skridt, og det

17 billige og alternative rejser som du ALDRIG glemmer

Læs med her, hvis du mangler inspiration til din næste ferie. Vi har samlet en række rejsedestinationer som du nok kender i forvejen, men med aktiviteter du ikke vidste, at du er nødt til at

Ansøgningsprocessen

Ved sammenligning af lån kan den tid det tager at ansøge også være vigtig. Hvor lang tid tager det at ansøge? Det varierer hos de forskellige udbydere. Hos lendon.dk kan du ansøge om et lån på