en mand står på ski på pister

Populære skisportssteder

Vi danskere elsker skiferier, og vi elsker at stå på ski. Det er den ene uge på året, hvor vi med stor glæde stikker snuden i kulde og sne, smider vores alvorlige miner og bliver børn igen. Lige så magisk og uforglemmelig en skiferie er, lige så dyr en fornøjelse kan det også blive. Der er nemlig mange omkostninger forbundet med at tage på skiferie til populære skisportssteder:

Udgifter, der relaterer sig til valg af:

  • Skisportssted
  • Indkvartering
  • Transport
  • Leje af ski og udstyr
  • Liftkort
  • Forplejning
  • Aktiviteter

Vi sørger for, at du får mest ferie for pengene og oplevelser ud over det sædvanlige. Her er en guide til en uforglemmelig aktiv ferie på et oplevelsesrigt skisportssted.

Læs også: Sådan får du mest skiferie for pengene!

Mere ferie for pengene

Vil du gerne have mere ferie for pengene, så kan du med fordel køre selv til skidestinationen. En god grund til at tage bilen er, at en køretur i bilen er forbundet med stor frihed, da du selv kan bestemme tempoet på vejen, og du har mulighed for at besøge flere lande undervejs, samt kan du holde pauser når du vil. Derudover kan du køre direkte til døren på skisportsstedet. Rejser du med fly, er du afhængig af transfer fra lufthavnen, eller at leje en bil, som er en ekstra stor udgift i budgettet.

Det kan dog godt blive en dyr udgift at tage bilen med på skiferien afhængig af, hvor langt du skal køre, da du skal medregne udgiften til benzin i budgettet. Det kan godt udgøre en stor post.

Er I flere personer i bilen, kan I passende deles om udgiften og spare penge på den måde. Til sammenligning med at køre-selv på skiferie, koster det i gennemsnit 1.000 kroner mere per person at flyve til et skisportsstedet.

Ansøg om lån til skiferien!

Rejs uden for sæson

Det er en god idé at rejse uden for den officielle vinterferie, der i de fleste lande holdes i ugerne 7 og 8. I disse uger valfarter familier med børn, der holder skoleferie til skisportssteder i Europa.

Ikke nok med at der er lang ventetid ved lifterne og ved beværtningerne, så er det også langt dyrere at finde hotel og fly i netop de uger.

Til gengæld er der gode muligheder for at finde gode og billige skiferier i ugerne frem til vinterferien og efter vinterferien. De billigste måneder at rejse på skiferie i er januar og marts måned.

Find billige billetter her!

Skisportsteder i Norden

Hvis du ønsker at finde et skisportssted belejligt tæt på Danmark, så er der gode muligheder for skiløb i Sverige og Norge. Særligt børnefamilier er svært glade for skisportssteder i Norden.

På mange måder er Norge og Sverige skabt for børnefamilier, som gerne vil på ski. Pisterne er ikke stejle, områderne er ikke så store, og der er masser af leg, aktiviteter og underholdning for børnene, også når de ikke står på ski.

Læs også: Sådan får du mest skiferie for pengene!

Selvom du vælger skisportssteder tæt på Danmark, så er der stadig en økonomi, der skal planlægges – for det koster en god portion penge at tage på skiferie.

Nedenfor har vi lavet priseksempler på, hvad det koster for en børnefamilie at tage afsted mod løjperne i Sverige og Norge.

LendOn låner op til 15.000 med en ubegrænset løbetid!

Sverige

Sálen i Sverige er en meget elsket skisport destination. Det er børnevenligt med masser af aktiviteter og eventyr for hele familien.
Priseksempel: Hundefjället i Sälen, Sverige. Priseksemplet er fra Skiferie.dk.

2 voksne og 2 børn (0-6 år)
Ingen pension
6 dages liftkort
Pris: 7.808 kroner

Skileje i 6 dage koster for 2 voksne og 2 børn 1.936 kroner. Samlet pris for rejse og leje af ski er 9.744 kroner. Der til skal medregnes udgifter til benzin.

Se hoteller og priser på skiferie i Sälen her.

Norge

Trysil er det største og mest populære skisportssted i Norge. Her er varierede skipister for både de erfarne skiløbere, nybegyndere og børn. Her findes et gennemtænkt liftsystem, der fragter turister nemt og sikkert rundt om hele fjeldet. Perfekt til familien, som gerne vil have det hele belejligt

Priseksempel: Trysil, Norge. Priseksemplet er fra Hyttespecialisten.

2 voksne og 2 børn (0-6 år)
Ingen pension
6 dages liftkort
Pris: 4.425 kroner

Skileje i 6 dage koster for 2 voksne og 2 børn 2.820 kroner. Samler pris for rejse og leje af ski er 7.245 kroner. Dertil skal medregnes udgifter til benzin.

Se hoteller og priser på skiferie i Trysil her!

Artiklen fortsætter efter billedet.

Find billige skiferier book til den laveste pris

Skisportsteder i Europa

Hvis du er til oplevelser i vild natur indrammet af kilometervis af bjerge og dale, så er Italien, Østrig eller Frankrig, et rigtigt godt bud.

Italien

Flere og flere danskere søger mod de italienske alper, når de skal på skiferie. Udover at få en skiferie i et Europas flotteste landskaber, er du også garanteret en gastronomisk oplevelse udover det sædvanlige. Italienerne er verdensberømte for deres værts- og køkkenevner. Mama mia!
Derudover er Italien også billigere at rejse til end eksempelvis deres naboer i alperne, Frankrig og Italien.

Priseksempel: Livigno, Italien. Priseksemplet er fra Højmark.

2 voksne og 2 børn (8-10 år)
Ingen pension
6 dages liftkort
Pris: pr. voksen 4098 kroner / pr. barn. 3698 kroner

Kør-selv = i alt 15.592 kroner
Med bus = i alt 19.592 kroner
Med fly = i alt 24.792 kroner

Skileje i 6 dage for 2 voksne og 2 børn koster 1926 kroner. Samlet pris for at rejse til Livigno med bil, bus eller fly koster fra 17.518 kroner40.384 kroner

Se hoteller og priser på skiferie i Livigno her!

Frankrig

Frankrig har i flere årtier været danskerne foretrukne skisportssted. Og det er der mange grunde til. Udover at Frankrig kan bryste sig af bjerge og dale så langt øjet rækker, så er der også sne- og solskinsgaranti. Derudover har Frankrig nogle af verdens største sammenhængende ski- og liftområder, som både nybegyndere og professionelle skiløbere kan nyde godt af. Men det er ikke kun skiterræn i første klasse, at turisterne valfarter til Frankrig for. Skisportssteder i Frankrig har også verdensklasse gastronomi – og det franske køkken . Det er ikke et under, at Frankrig gang på gang bliver kåret som et af verdens bedste skisportssteder.

Læs også: Lån til en rejse, du aldrig glemme

Priseksempel: Les Arcs, Frankrig. Priseksemplet er fra Snowtrex.dk.

2 voksne og 2 børn (8-10 år)
Ingen pension
6 dages liftkort
Pris pr. voksen 4.904 kroner pris pr. barn 2.948 / 4.415 kroner

Skileje i 6 dage for 2 voksne og 2 børn koster 1.606 kroner. Samlet pris til Livigno med fly og leje af ski koster for 4 personer 18.777 kroner

Se hoteller og priser på skiferie i Frankrig her!

Schweiz

Schweiz har desværre fået et ry af at være et skisportssted, der kun er forbeholdt de få og eksklusive, fordi det er flittigt besøgt af kendisser, royale og velhavende personer. Men det er ikke sandt. De er faktisk mange skisportssteder i de schweiziske skiområder, som tilbyder pister og priser til et hvert niveau.
Det særlige ved at vælge et skisportssted i Schweiz, er, at de er særledes besøgt af schweiziske gæster i weekenden, men i løbet af ugen er pisterne og køerne tomme. Udover et fantastisk landskab, et varmt folkefærd, luksuriøs indkvartering og forplejning – så kan det køber for en overkommelig pris.

Priseksempel er fra Højmark og er en samlet pakkeløsning med transport, liftkort og halvpension.

2 voksne
Halv pension
6 dages liftkort

Kør-selv ferie til Scheweiz koster koster 26.000 Inkluderet liftkort og halvpension.

Find skiferie i Schweiz her!

Læs også: Nemt og enkelt at låne med NemID

Østrig

Østrig er en af de mest eftertragtede skisportssteder og det er det fordi, at Østrig tilbyder skiløb i helt fantastiske sneklædte omgivelser. Den østrigske stemning kan noget helt særligt, som man ikke oplever på andre skisportssteder. Det er indbegrebet af charme og festlig tyroler stemning på både pisterne og til afterski. Er stemningen lige så vigtig som udfordringerne på alpepisterne, så er Østrig det helt rigtige valg.

Priseksempel: Saalbach, Østrig. Priseksemplet er fra Højmark og er for 2 personer inkl. liftkort og halvpension. Der er mulighed for at vælge bude skiferie kør selv og skiferie med fly.

2 voksne
Halv pension
6 dages liftkort
Pris: pr. person 14.596 kroner

Med bus = i alt 17.796 kroner
Med fly = i alt 18.996 kroner

Skileje i 6 dage for 2 voksne koster i alt 2.392 kroner. Samlet pris for en skiferie for 2 personer til Østrig koster fra 17.796 kroner20.188 kroner

Se hoteller og priser på skiferie i Saalbach her!

Læs også: 10 gode råd når du lægger budget

Vi hjælper dig på ski

Vi låner dig op til 15.000 kroner med en ubegrænset løbetid. Det tager os kun få minutter at gennemgå din ansøgning, og du får svar straks.

Interesseret i en Kredit til skiferie?

VIL DU VIDE MERE?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål til vores lån? Eller er du ikke sikker på, om LendOn er den rigtige løsning for dig? Så kan du med fordel besøge vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor vi har samlet svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Skulle dit spørgsmål ikke høre herunder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til en uforpligtende snak om din situation.

KUNDESERVICE

Telefon: 44 22 46 64
E-mail: info@lendon.dk
Mandag – Torsdag: 8:00 – 18.00
Fredag: 8:00 – 16.00.

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,