gode-veninder-staar-og-krammer-paa-gaden-gode-raad-til-laan-LendOn.dk

Gode råd til lån


Det har aldrig været nemmere at låne penge hos LendOn. Men derfor kan man stadig have brug for gode råd til lån. Først og fremmest skal du vide, at du aldrig er bundet til noget lån hos os, før du har godkendt din låneansøgning med NemID. Du kan derfor aldrig komme til at ansøge om et lån ved en fejl.

Det er gratis at prøve vores låneberegner her, hvor du kan beregne omkostningerne ved at tage en Kredit hos os.

Overvejer du at tage et lån hos LendOn, er det sikkert, fordi et lån kan skabe en positiv forandring i din hverdag. Derfor er du også nødt til at træffe et valg. Hvem skal give mig lånet? Og hvor meget skal jeg låne?

Læs også: Danmarks rigeste – sådan gør de

Det gør det ikke lettere at tage valget, at vi i dag lever i en tid med mange muligheder og løsninger. Så for at hjælpe dig lidt på vej til det bedste valg, så får du her otte gode gode råd til lån.


8 GODE RÅD TIL LÅN

  1. Hvad ønsker du at opnå med lånet? Find ud af, hvilke følelser det giver dig at låne penge.

  2. Hvad er konsekvenserne ved, at du ikke tager et lån? Vil det give dig mere ro at tage et lån, eller giver det dig mere stress?

  3. Er du bange for at tage en forkert beslutning? Hvad er det værste, der kan ske ved at tage et lån? Hvilken situation vil det sætte dig i? Du kan altid ringe til vores kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig med din situation.

    Læs også: Få styr på økonomien!
  4. Vælg kvalitet frem for kvantitet. Det er altid en god idé at vælge et lån hos en låneudbyder, som giver dig en god kundeservice – og som tilbyder et lån, du kan forstå. Vælg aldrig låneudbydere, som har skjulte omkostninger og gebyrer. Vi har ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. Vi tilbyder en fast lav rente.

  5. Vær opmærksom på dine bevæggrunde for at tage lånet. Vil et lån hjælpe en situation, eller vil det forværre den situation, du allerede sidder i? Det er aldrig en god idé at tage et lån for at afbetale på et andet lån. Vi synes dog, at det er en helt fair bevæggrund at tage et lån til uventede udgifter, der skal betales her og nu.

  6. Giv plads til muligheder. Er løsningen en Kredit? Eller er der andre muligheder?

  7. Giv plads til din beslutning og tænk over, om det nu også er det rigtige valg. Når du har besluttet dig for, at du vil ansøge om et lån, så giv din beslutning plads.

  8. Forbered dig på det valg, du tager. Lav en tidsplan for, hvordan og hvor meget du vil afbetale på lånet hver måned. Det vil give dig ro i maven, at du ved, at du har kontrol over situationen.

Vi håber, at du med disse 8 gode råd til lån kan komme godt i gang med ansøgningen om et lån hos LendOn.


ER DU NYSGERRIG?

Vi anbefaler også, at du læser!
Prøv vores låneberegner
Lån til indskud
5-stjernet kundeservice
Sammenligning af lån


HAR DU BRUG FOR MERE END GODE RÅD TIL LÅN?

LendOn tilbyder en attraktiv Kredit.

Kredit 15.000 kroner

Start ansøgningen her !


VIL DU VIDE MERE?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål til vores lån? Er du ikke helt sikker på, om LendOn er den rigtige løsning for dig?

Så kan du med fordel besøge vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor vi har samlet svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Skulle dit spørgsmål ikke høre herunder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til en uforpligtende snak om din situation.


KUNDESERVICE

Telefon: 44 22 46 64
E-mailinfo@lendon.dk
Mandag – Torsdag: 8:00 – 18.00
Fredag: 8:00 – 16.00ANSØG NU

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,