venedig-italien- rejser-samme-rejsemål-LendOn

Samme rejse – 2 priser

De fleste af os er så heldige, at vi flere gange om året har ferie og mulighed for at tage på oplevelser ude i den store verden.

Men ferier er dyre, koster mange penge, og derfor skal der også spares op og lægges penge til side til fornøjelserne hele året rundt. Priser på ferier afhænger af, hvilke rejsemål, der er destinationen, og hvilket rejseselskab, rejsen bookes igennem.

LÅN TIL NÆSTE REJSEMÅL


BILLIGERE PRIS PÅ SAMME REJSEMÅL

Hvor går din næste ferie hen? Sol, strand, palmer og kridhvide sandstrande? Eller går ferien til Michelin-restauranter, shopping og storbyferie?


Der er mange rejsemål at vælge imellem. Og mange forskellige priser.


SAMME REJSEMÅL – FORSKELLIGE PRISER

Hvad siger du til, hvis vi fortæller dig, at du faktisk kan spare penge på ferier til det samme rejsemål?

Det er god nok.

Vi mener, at alle har ret til den bedste pris på ferier til samme rejsemål, så derfor har vi lavet denne her guide, så du næste gang, du bestiller ferie, får den bedste pris.

Læs også vores guide til billig ferie, du aldrig glemmer her!


SPAR PENGE PÅ DIN NÆSTE FERIE

Du kan faktisk spare op til flere tusinde kroner på din næste ferie.

Her er gode fif, som du kan bruge og derved spare flere flere tusinde kroner.


GUIDE TIL BEDSTE PRIS

Undersøg ikke dit næste rejsemål for grundigt online. Det skyldes, at hvis du bruger for lang tid på at undersøge rejsen, lægger du spor ud på internettet, som rejseselskaberne følger. Dette kaldes prisdiskriminering.

Får rejseselskaberne færden af, at du er interesseret i en bestemt rejse til et bestemt rejsemål, i en bestemt rejseperiode, så vil rejseselskaberne også stige prisen på samme rejse.

Det er cookies som sladrer om din færden på internettet til rejseselskaberne.

Godt råd: Gå i din browser og slet alle dine cookies-spor, inden du bestiller rejsen. Du kan også vælge at undersøge din næste rejse helt anonymt på internettet, så rejseselskaberne ikke får færden af, hvad du søger efter.

Det gør du ved at bruge et inKognito-vindue eller InPrivate browsing på din computer alt afhængin af, om du bruger chrome eller safari. Du finder denne mulighed ved at klikke til højre i browserfeltet.

Når du undersøger dit næste rejsemål anonymt, vil du få den bedste pris, og derved spare mange penge på ferien.


FIND DEN BILLIGSTE FLYAFGANG HJEM

Du har måske allerede opdaget, at du for det meste betaler mere for en rejse hjem igen, end for rejsen ud.

Det er fordi, rejseselskab finder og foreslår den afgang, som er mest fordelagtig for dem selv. Ofte vil du også kunne finde billigere afgange ved at bruge deres priskalender, men hvis du vil sikre dig den billigste flybillet hjem, skal du bruge søgemaskiner. Her kan du se, om det er muligt at flyve hjem fra din destination med et andet fly, eller om du kan spare mange penge på en lille mellemlanding.

Godt råd: Vi anbefaler, at du bruger Skypicker, som altid har opdaterede priser på billige flyselskaber.  


BESTIL IKKE FLYSÆDE PÅ FORHÅND

Undgå at book flysæde på forhånd, når du bestiller din ferie, som koster et par hundrede kroner per passager ved tur/retur. Vi ved godt, at det er bekvemt at vide på forhånd, at man sidder ved siden af sin familie eller venner på flyet, men der er faktisk mange penge at spare på at lade være. Særligt hvis I er en større gruppe.

Godt råd. I stedet for at booke flysæder på forhånd, skal I tjekke jer selv ind online, når I får besked på, at det er muligt af flyselskabet. Flyselskaber vil herefter fylde flyet op nummerlogisk, så der er god sandsynlighed for, at I bliver sat ved siden af hinanden. I kan også gå til automaterne i afgangshallen og vælger funktionen byt sæde. Så kan I se, om det er muligt at bytte på sæder, så I kan sidde ved siden af hinanden.

Læs også:
Små lån online
Mangler du penge til ferie?
Beregn lån med vores låneberegner
Brug mobilen til lån


Vi håber, at du kunne bruge vores guide til dit næste rejsemål.


GÅ IKKE GLIP AF FERIEN

Kredit 15.000 kroner

Start ansøgningen her !


VIL DU VIDE MERE?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål til vores lån? Eller er du ikke sikker på, om LendOn er den rigtige løsning for dig?

Så kan du med fordel besøge vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor vi har samlet svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Skulle dit spørgsmål ikke høre herunder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til en uforpligtende snak om din situation.


KUNDESERVICE

Telefon: 44 22 46 64
E-mailinfo@lendon.dk
Mandag – Torsdag: 8:00 – 18.00
Fredag: 8:00 – 16.00

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,