sikkerhed-naar-du-laaner-online

Sikkerhed når du låner online

Der er flere ting, der kan beskrives når sikkerheden ved at låne online berøres. Ét er den digitale sikkerhed i forbindelse med lånet, og noget andet er den sikkerhed man som låner enten selv skal eller ikke skal stille.

Ved begge disse emner kan der opstå tvivl omkring, hvordan det hele hænger sammen. I sidste ende er det hele heldigvis ikke så kompliceret og forvirrende som ved første indtryk.

Sikkerhed og tryghed ved lån online

I den stadigt mere og mere digitaliserede verden bliver sikkerhed og tryghed online samtidig vigtigere og vigtigere. Når du skal låne online, er der vigtige og personlige informationer, du skal oplyse og give videre.

Her vil du dog være sikret af din digitale signatur i form af NemID. Et gyldigt NemID er samtidig påkrævet for at være i stand til at låne penge online. NemID er den fælles løsning mellem myndigheder, virksomheder og privatpersoner. Derfor er der stort fokus på den digitale sikkerhed. Ønsker du mere viden kan du læse mere information om sikkerheden ved NemID her.

Vi betragter enhver oplysning, du opgiver, som fortrolig. Som långiver vil vi være ansvarlige for dine data efter reglerne i persondataloven. Dine oplysninger vil dog blive benyttet til en undersøgelse af din kreditværdighed, før du vil få din ansøgning behandlet.

Generelt er online lån fuldt ud ligeså sikkert som et almindeligt banklån. Faktisk er flere almindelige banker begyndt at gøre det muligt at låne online. Her stiller de dog de samme svære krav til låneansøgerne, som de gør i de fysiske banker.

Skal jeg stille sikkerhed for lånet?

Når man undersøger forskellige lån online, er “lån uden sikkerhed”, et begreb man ofte støder på. Det betyder dog ikke, som det ellers kunne antyde, at det ikke er sikkert at låne. Det at låne penge uden at stille sikkerhed, betyder at du låner penge uden at stille noget du ejer i pant. I mange tilfælde er det at stille sikkerhed for lånet, en ting som de almindelige banker ønsker. På den måde kan de tage den pantsatte ejendel, hvis ikke du er i stand til at betale til tiden.

Hos os slipper du dog for at stille sikkerhed i forbindelse med lånet. Det er med til, at sikre du kan få pengene hurtigere. At du ikke skal stille sikkerhed betyder også, at du vil kunne låne penge uden at eje diverse dyre ting. Der er selvfølgelig en række andre kriterier, der skal opfyldes, før du kan gøre dig gældende til et lån. Du kan læse mere om hvilke lånevilkår, der gør sig gældende her. Det er dog ganske nemt, hurtigt og sikkert at låne online.

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,