Små lån online


Hos LendOn vil vi ikke bestemme, hvad vores kunder bruger deres penge på. Det samme gælder, når de optager små lån online hos os. Herunder har vi samlet nogle forslag, der kan give en idé om, hvad små lån online kan bruges til.


LÅN TIL UFORUDSETE UDGIFTER

En uforudset udgift er en omkostning, som ikke er planlagt ind i budgettet. Udgifterne kan være store og små – og vælte selv de bedste budgetter.

Det kan eksempelvis være uventede skader på bilen eller elektronikken.

Har bilen fået en skade som skal repareres, før den kan køre igen, eller er computeren brudt sammen lige inden afgangseksamerne.

Små lån online hos LendOn er en smart løsning, hvis udgiften skal dækkes med det samme.


DE ALLER BEDSTE TILBUD

Nogle gange får man et tilbud, man fristes til at handle på. Er man eksempelvis motionist, der løber marathon og lange distancer til hverdag, har man også brug for særlige løbesko, der koster en formue.

Det er dog ikke altid, at der lige i penge på kontoen til at købe løbeskoene for. Derfor må man være hurtig, når de kommer på tilbud.

Her kan små lån online fra LendOn være en løsning. Lånet kan altid indfries, når der igen kommer penge på kontoen.


SMÅ LÅN ONLINE – KAN ELIMINERE OVERTRÆK

Vi vil vores kunder det bedste, og vi ved, at nogle måneder kan være hårde ved bankkontoen. Hvis man har minus på kontoen i slutningen af måneden, kan man eliminere det ved at optage et af vores små lån online. Så snart den næste måned begynder, og der igen står penge på kontoen, kan lånet indfries – bliver lånet indfriet inden 30 dage er det kvit og frit.ANSØG OM SMÅ LÅN ONLINE NU

LendOn tilbyder afdragslån op til 20.000 kroner, og kredit op til 15.000 kr.

Ansøg om dit næste afdragslån her!
Ansøg om din næste kredit herKUNDESERVICE

Har du spørgsmål til vores to lånemuligheder, kredit og afdragslån, så har vi forhåbentligt svaret til dig på vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion.

Her har vi angivet vores svar på de mest stillede spørgsmål fra vores kunder.

Sidder du stadig med tvivl eller har du andre spørgsmål om vores lån online og lånevilkår, kan du ringe til os på telefon 44 22 46 64.
Du er også meget velkommen til at sende os en e-mail på info@lendon.dk.

DU MÅ ELLER LIGE...

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og ikke mindst en tid fyldt med julehygge. Det er den tid på året, der emmer af nostalgi, varme og tryghed. Nu nærmer juletiden efterhånden sig med hastige skridt, og det

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgningsprocessen

Ved sammenligning af lån kan den tid det tager at ansøge også være vigtig. Hvor lang tid tager det at ansøge? Det varierer hos de forskellige udbydere. Hos lendon.dk kan du ansøge om et lån på