Sydhavsøernes perler – gratis seværdigheder

Sommer efter sommer flokkes de danske børnefamilier til Lolland-Falster for at nyde godt af den smukke, vilde og eventyrlige natur. Sydhavsøerne er kendt for snoede skovstier, hvide sandstrande, historiske herregårde, charmerende købstæder og landlig idyl – et perfekt sted for familien, som ønsker at holde ferie i det ganske danske land.

Der er meget at vælge imellem, når man besøger Smålandsfarvandet. Ved du ikke, hvad du skal, vil vi her hjælpe dig til gratis seværdigheder og andre highligts, så du er sikker på ikke at gå glip af noget.

Læs også: Billige og alternative rejser, du aldrig glemmer


LÅN OP TIL 15.000 KRONER – ANSØG OM EN KREDIT


Gratis seværdigheder – ud i det fri

For at opleve det stille liv i Smålandsfarvandet og stemningen i de charmerende købsstæder kræver det blot, at du hopper op på cyklen eller i vandreskoene. Lolland-Falster er beriget med utallige købsstæder – alle med egen karakteristika og sjæl – som byder på idylliske småstræder, velbevarede huse og autentiske havnebyer.


Nedenfor har vi samlet en række gratis seværdigheder, som du med fordel kan besøge:

Fejø Mølle

Autentisk smuk mølleri, hvor du kan nyde medbragt mad og drikke.

Den Helbredende Have

Have med mere end 200 planter, hvor du kan tage en pause og nyde en kop te af havens friske urter.

Læs også: Sådan får du en sommerklar bil! kom ud på oplevelser!

Dodekalitten

Lollandsk mark med udsigt til Smålandshavet. Stedet minder om Stonehenge i England.

Bandholm Badeanstalt

Artiklen fortsætter efter billedet

Kom ud i det danske land og oplev en masse gratis seværdigheder

Få et koldt gys og hop i bølgen blå på havnen i Bandholm.

Femern Infocenter

Infocenter i Rødbyhavn, der giver svar på broen.

Maribosøerne

Naturpark med overdådigt plante- og dyreliv.

Sydstenen på Gedser Odde

Stenen formodes at være en milliard år gammel.

Læs også: Lån nemt og enkelt med NemID


Knuthenborg Park – en vild tur

Kunne du tænke dig en udflugt fyldt med spænding og adrenalin? Så tag familien under armen og besøg Knuthenborg Park. Her vil du finde godt 900 dyr, som er fordelt på godt 40 forskellige dyrearter. Et rent paradis for den eventyrlysne person, som gerne vil helt tæt på Afrikas dyr.

Hvad siger du til at komme helt tæt på en sibirisk tiger eller brunhalset kænguru? Knuthen Park er inddelt i jordens syv kontinenter, så du finder dyr fra alle verdenshjørner i parken. Herudover er det  steder visse tilladt at lade bilen stå, så man til fods kan komme helt tæt på dyrene.

Er du heldig med vejret, og står safarisolen lidt for skarpt på himmelen, så har du mulighed for sjov og ballade i Limpopoland, som er en vandlegeplads for både børn og modige voksne.

Brug for et nemt lån? Ansøg her!


Spar penge i Knuthenborg Park

KnuthenBorg Park er ikke en gratis seværdighed, men der er penge at spare, hvis I er en større familie, der skal afsted. Med et familienkort til 1700,- får kortindehaver og op til 4 andre personer i bilen gratis adgang til parken. Desværre er der kun et begrænset antal familiekort, og de sælges kun om vinteren op til åbning, så skynd dig allerede i dag at få familiekortet i hus. Du finder priser til Knuthenborg Parken her!

Har du en større drøm at komme på en rigtig safari i Sydafrika, så anbefaler vi, at du læser med her! Sydafrika er et mangfoldigt land, som ikke kun byder på safari i verdensklasse, men også eksotiske strande, spændende storbyer og gastronomiske oplevelser.

Læs også: Så meget koster det at låne!

ANSØG OM 15.000 KRONER HER!


Museum på Lolland-Falster

Er du kulturelt anlagt og kunne du godt tænke dig at besøge et museum på Lolland-Falster, så har vi her fundet fire museer, som er populære hos både lokale og besøgende:


Artiklen fortsætter efter billedet

Museum på Lolland Falster er et besøg værd

Museum Obscuru

Falster Minder er et 100 år gammelt museum, som har til huse i Nykøbing. I museet finder du Cornelius S. C. Rödders enestående samling.

Stiftshuset

Kulturhistorisk museum i Maribo, hvor du kan opleve genstande og fortællinger fra den polske indvandring, historisk legetøj, landsbrugsgenstande mv.

De Gamle Huse

Frilandsmuseeum i Maribo, som beskriver byggeskikken i perioden fra slutningen af 1600-tallet til begyndelsen af 1900-tallet på landet på Lolland og Falster.

Reventlow Museet

En herregård, som er indrettet med kunst, møbler og personlige genstande fra omkring år 1800, hvor familien Reventlow levede.

Du kan læse mere om de forskellige museums på Lolland-Falster her!


Kom ud i det blå – kontakt os

Der er ikke noget som at komme på tur i det ganske danske land. Kunne du også godt tænke dig at komme ud i det blå, men pengene små og de gratis seværdigheder ikke nok, så kan vi hjælpe dig med en kredit hos LendOn. Du bestemmer selv, hvor meget du vil låne, og hvornår du vil betale tilbage.

ANSØG OM KREDIT OP TIL 15.000 KRONER

Kontakt os allerede i dag. Vi sidder klar ved telefonen til at hjælpe dig.


VIL DU VIDE MERE?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål til vores lån? Eller er du ikke sikker på, om LendOn er den rigtige løsning for dig? Så kan du med fordel besøge vores ‘Spørgsmål og Svar’ -sektion, hvor vi har samlet svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Skulle dit spørgsmål ikke høre herunder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til en uforpligtende snak om din situation.


KUNDESERVICE

Tefon: 44 22 46 64
E-mail: info@lendon.dk
Mandag – Torsdag: 8:00 – 18.00
Fredag: 8:00 – 16.00.

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,