Telefonlån

Førhen var det en populær ting at optage et telefonlån. Et telefonlån er blot et begreb for at låne penge via sms. Tiden har dog ændret sig, hvorfor et sms-lån nu sjældent er muligt, da det er knap så sikkert som et online-lån. Hos Lendon.dk kan du sagtens optage et lån via din telefon og ligeså via din tablet eller computer.

Hos os kan du optage et telefonlån i form af en kredit, hvor du kan låne op til 15.000 kr. Vi giver altid de første 30 dage af din låneperiode rente- og gebyrfrit, såfremt det er første gang at du låner penge hos os. Ønsker du at optage et telefonlån, da tryk blot på låneberegneren herunder.

 • Lån 15.000 kr. gratis i 30 dage
 • Ingen behov for lønsedler
 • Ansøg blot med NemID
 • Hurtig og let online-ansøgning

ANSØG OM LÅN HER

OVERSIGT

Ligesom Mobillån så er telefonlån egentlig en overstået fase. Idag forståes et telefonlån som et online lån du blot foretager fra din webbrowser på telefonen. Førhen kunne du optage lån via sms, men grundet din sikkerhed er det ikke længere noget som udbydes. Har du brug for at vide noget bestemt om at optage et telefonlån? Så kan du nemt navigere dig rundt her på sitet og springe direkte til det emne, som du søger viden om. Klik blot på et givent emne herunder som du ønsker at læse mere om, og du vil fluks blive ført til afsnittet.

HVAD BETYDER TELEFONLÅN?

Som nævnt, har telefonlån over de seneste år skiftet betydning. Hvor det tidligere refererede til det man også kan kalde SMS-lån, henviser det i dag til et onlinebaseret lån, der er optaget via telefonen. Det betyder, at telefonlån i dag er identisk med mobillån, kviklån, online-lån og hvad du ellers måtte have hørt af låntermer. Telefonlån, i nyeste forstand, er først blevet muligt i juli 2014 i forbindelse med, at det blev muligt at anvende NemID på telefon og tablets. Før dette, kunne du browse rundt på låneudbyderes hjemmeside og bruge alle funktioner, men du kunne ikke underskrive en låneaftale direkte fra telefonen, da dette kræver NemID. Der har altså været nogle år efter SMS-lånets død, hvor du ikke havde mulighed for at låne direkte over telefonen. Det kan du nu og telefonlån i sin bogstaveligste forstand er således igen en realitet.Læs mere om telefonlån her:

HVAD BRUGES TELEFONLÅN TIL?

For nogle kan det forekomme mærkeligt, at der kan være brug for telefonlån, da lån i bogstavelig forstand er noget, der kræver en masse papirarbejde og derfor ofte er en langvarig proces. Denne proces kendes typisk fra banken, og kan bestemt ikke sammenlignes med et telefonlån. Den store forskel er, at du ikke stiller sikkerhed for et telefonlån, hvorfor du ikke skal retfærdiggøre overfor andre end dig selv, hvad du låner til. Af denne årsag, er ansøgningsprocessen ved telefonlån hurtig og nem, og du kan have pengene på din konto indenfor 3 timer. Et telefonlån kan derfor bruges til en række ting, der lægger sig op af forbrug. Nogle kan være presserende, mens andre kan være et attraktivt tilbud, som du ikke føler du kan leve uden. En presserende udgift kan være, hvis bilen skal på værksted, du får en uforudset eller højere regning end forventet, eller noget helt tredje. Et attraktivt tilbud er, hvis du ser drømmerejsen, en gadget du længe har villet have eller noget helt tredje. Et telefonlån kan være en god løsning i begge scenarier, da de begge har et tidsaspekt i sig, der kræver, at du handler her og nu. Det du skal gøre op med dig selv er, dels om dit lånebehov er kortfristet og dels, hvordan du rent økonomisk stiller dig selv, hvis du vælger at optage telefonlån.

hvad-betyder-telefonlaan-HVAD BRUGES TELEFONLÅN TIL-LendonDK

HVEM KAN FÅ ET TELEFONLÅN?

Vores kredit er et alternativ til telefonlån og fordi du ikke stiller sikkerhed, når du låner hos os, stiller vi kun få krav til dig som låntager. Det er tillige krav, der opfyldes af langt de fleste danskere. For at blive godkendt som låntager på Lendon.dk skal du:

 • være mindst 21 år
 • have et dansk CPR-nr
 • have en dansk adresse
 • have et NemID
 • have en aktiv e-mailadresse
 • have et dansk telefonnummer
 • have en dansk bankkonto
 • vurderes kreditværdig af Lendon.dk

Bliver du godkendt, kan du ansøge om vores alternativ til telefonlån med det samme. Du kan maksimalt ansøge om det beløb du er godkendt til. Ved godkendt ansøgning, bliver du tildelt en personlig kundeprofil på Lendon.dk, hvorfra du til hver en tid kan danne dig det fulde overblik over din lånesituation. Bliver du ikke godkendt, skyldes det, at vi fandt nogle forhold i din låneansøgning, der gør, at vi desværre ikke kan tilbyde dig et alternativ til telefonlån på nuværende tidspunkt. Du er dog meget velkommen til at ansøge igen, såfremt dette forhold ændrer sig. 

overvejelser ved telefonlån-HVEM KAN FÅ ET TELEFONLÅN-LendonDK

OVERVEJELSER OMKRING TELEFONLÅN

Selvom telefonlån er hurtigt og nemt at optage, er det stadig et lån, hvorfor der knytter sig en række overvejelser, inden du optager telefonlån. Den vigtigste overvejelse du skal gøre dig er, om dit lånebehov er langfristet eller kortfristet. Er det langfristet, er et telefonlån ikke hensigtsmæssigt og derfor anbefaler vi dig at gå i banken istedet. Langfristede lånebehov knytter sig typisk til bolig eller bil, hvorfor det for langt de fleste vil være naturligt at kontakte banken først. Er dit lånebehov derimod kortfristet, kan det sagtens være en god løsning at optage telefonlån. Er du kommet frem til, at dit lånebehov er kortfristet, skal du tillige overveje din økonomiske situation inden du låner. Herunder skal du blandt andet overveje, hvordan og hvornår du forventer at tilbagebetale lånet, så du får en fornemmelse af, om telefonlån er den rette løsning i din situation. I denne proces er det vigtigt, at du er ærlig overfor dig selv, således at du undgår at sætte dig selv i en vanskelig position. Har du gjort dig disse to – særdeles væsentlige – overvejelser, kan du starte din ansøgning om vores kredit. Du kan låne op til 15.000 kr. til en fast månedlig rente på 15%. Du bestemmer selv din løbetid, men du kan til hver en tid tilbagebetale dit lån, hvis du skulle have pengene i hænde tidligere. Allerede før du låner, kan du danne dig et overblik over lånets reelle omkostning med vores smarte låneberegner. Alt du skal gøre er at indsætte det ønskede lånebeløb, hvorefter låneberegneren viser dig en opdeling af de forskellige omkostninger ved det pågældende lån.

HAR DU SPØRGSMÅL OMKRING TELEFONLÅN?

Finder du ikke svaret på dit spørgsmål i vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, er du mere end velkommen til at kontakte os alle hverdage fra 9:00 til 16:30 på telefon 44 22 46 64 eller via mail på info@lendon.dk.

Kundeservice

Telefon: 44 22 46 64
E-mail:info@lendon.dk
Facebook:Lendon.dk

Man – fre: 9:00 – 16:30Din sikkerhed

Sikkerhed med NemID

Høj kundetilfredshed

ER DU INTERESSERET I VORES TILBUD?
KLIK HER OG ANSØG OM ET LÅN NU.ANSØG NU

DU MÅ ELLER LIGE...

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og ikke mindst en tid fyldt med julehygge. Det er den tid på året, der emmer af nostalgi, varme og tryghed. Nu nærmer juletiden efterhånden sig med hastige skridt, og det

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgningsprocessen

Ved sammenligning af lån kan den tid det tager at ansøge også være vigtig. Hvor lang tid tager det at ansøge? Det varierer hos de forskellige udbydere. Hos lendon.dk kan du ansøge om et lån på