Internetlån

Internetlån

YOUR INTERNET EXPLORER IS NO LONGER SUPPORTED

You are using an old version of .
To improve your experience using our website, we strongly recommend to update your browser to its latest version or download one of the following browsers:

Google Chrome (recommended): Download here
Mozilla Firefox: Download here
Microsoft Edge: Only available with Windows 10
Microsoft Internet Explorer (IE9+): Only available with Windows Vista and upwards

Oversigt

Et internetlån er blot en betegnelse for et lån du optager online. Lige netop online-lån er hvad vi hos Lendon.dk beskæftiger os med. Vi udbyder flere forskellige typer låneprodukter, til de med et pludseligt opstået behov for penge. Med et internetlån hos os, kan du låne op 15.000 kr.På denne side håber vi at have dannet et overblik over, hvad et internetlån hos os indebærer. For at lade de relevante informationer komme nemmest til dig, kan du blot klikke på det emne, som du ønsker at læse mere om. Da vil du fluks ryge til den givne sektion.

Hvad er internetlån?

Internetlån er en fælles betegnelse for et lån, der er optaget over internettet, altså et kortfristet lån. Således er internetlån synonymt med forbrugslån, kviklån, online-lån, minilån og lignende lånetermer. Modsat banklån - hvor ansøgningsprocessen ofte trækker i langdrag - tager ansøgningsprocessen ved internetlån kun få minutter. Det skyldes, at de fleste online låneudbydere anvender NemID til at kreditvurdere låntagere, hvilket gør processen markant hurtigere end hvis du skal ned i banken. Hastigheden skyldes tillige, at du ikke stiller sikkerhed for et internetlån, som det i de fleste tilfælde kræves ved banklån. Med andre ord, skal du ved denne låneform ikke retfærdiggøre overfor andre end dig selv, hvad du låner penge til. Vi anbefaler dog, at du har gjort dig nogle grundlæggende overvejelser omkring din økonomi inden du optager lån. Det vigtigste i denne sammenhæng er vurderingen af, om dit lånebehov er kortfristet eller langfristet. Er det kortfristet, kan et internetlån være en attraktiv løsning. Er dit lånebehov langfristet, vil vi ikke anbefale dig at anvende vores internetlån, men i stedet gå i banken.
Læs mere om internetlån her:

Hvad koster internetlån?

Vores internetlån udgøres af en kredit, hvor du kan låne op til 15.000 kr. til en fast månedlig rente på 15%. Prisen på internetlån varierer således fra person til person. Vil du have et præcist overblik over den reelle omkostning allerede før du låner, kan du med fordel anvende vores smarte låneberegner, som viser dig den maksimale omkostning ud fra det lånebeløb du ønsker. Dit internetlån behøver dog ikke nødvendigvis have den pris som låneberegneren viser. Du har nemlig mulighed for at reducere omkostningerne på lånet på flere måder. Den maksimale omkostning er et afdragsfrit lån, hvor du kun betaler den månedlige rente frem til løbetidens udløb, hvor lånebeløbet betales tilbage. Afdrager du løbende på dit internetlån reducerer du gradvist renteomkostningen, da denne udgør en procentdel af lånebeløbet. Jo lavere lånebeløb, jo lavere renteomkostning. Endeligt har du mulighed for at tilbagebetale hele lånet når som helst. Har du luft i økonomien før løbetidens udløb, kan du således drage fordel af at tilbagebetale dit internetlån før du havde planlagt. På den måde sparer du penge, i forhold til udgangspunktet. Kvinde der søger internetlån

Hvordan fungerer internetlån?

Internetlån er, som navnet antyder, et lån, der optages over internettet. Ansøgningsprocessen har 5 simple trin, der kun tager et øjeblik at gennemgå. 1. Vælg beløb   Her skal du vælge det beløb, som du har brug for, og det er præcis dette beløb, der bliver overført til din konto, hvis din låneansøgning godkendes. 2. Udfyld dine oplysninger   For at kunne behandle din låneansøgning har vi brug for nogle enkelte oplysninger om dig, som er CPR-nummer, e-mail-adresse, mobilnummer, bankoplysninger og dine månedlige lønudbetaling. 3.Bekræft med NemID   Her bekræfter vi dine oplysninger via dit NemID, og indhenter de nødvendige informationer, så vi kan lave en kreditvurdering af dig. Du skal blot benytte dit NemID, som du er vant til med netbank eller E-boks. 4. Vælg dit betalingskort   Her indtaster du dit kortnummer, til det betalingskort, som du ønsker at benytte. Hermed sikrer du dig, at du ikke glemmer at betale renterne på dit lån og dermed undgår dyre rykkere og besværet med at skulle betale hver måned. 5. Vent på svar   Nu er din låneansøgning fuldført, og du vil indenfor kort tid blive kontaktet af vores kundeservice (over telefon), som vil fortælle dig, om du er blevet godkendt til det ansøgte lån. Bliver du godkendt, kan du gå i gang med at låne det beløb som du er godkendt til. Du vil i denne proces blive tildelt en personlig kundeprofil på Lendon.dk, hvorfra du til hver en tid kan monitorere dit internetlån, afdrage på lånet, hæve lånebeløbet eller ansøge om forlængelse. Du kan tilgå din profil fra både smartphone, tablet og desktop, hvilket betyder at du altid har mulighed for at holde dig opdateret på dit lån.

Hvem kan få et internetlån?

Som sagt, stiller du ikke sikkerhed for et internetlån, hvorfor vores krav til dig som låntager er simple og dermed opfyldes af langt de fleste danskere. Hos Lendon.dk stiller vi følgende krav til dig som låntager:

  • du skal være mindst 21 år
  • du skal have et dansk CPR-nr
  • du skal have en dansk adresse
  • du skal have et NemID
  • du skal have en aktiv e-mailadresse
  • du skal have et dansk telefonnummer
  • du skal have en dansk bankkonto
  • du vurderes kreditværdig af Lendon.dk
hvem kan få internetlån
Er du ikke blevet godkendt, selvom du umiddelbart opfylder ovenstående krav, skyldes det, at vi fandt nogle forhold i din låneansøgning der gør, at vi ikke kan låne dig penge på nuværende tidspunkt. Et eksempel på et sådant forhold er, hvis du står registreret i RKI, da vi har en firmapolitik om, at vi ikke udlåner penge til danskere med denne registrering. Du er dog mere end velkommen til at ansøge om internetlån igen, hvis forholdet i din ansøgning ændrer sig.

Har du spørgsmål om internetlån?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål omkring internetlån eller vores kredit? Så kan vi anbefale dig at klikke ind forbi vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor du finder svar på de oftest stillede spørgsmål omkring vores lånemulighed. Finder du ikke svar på dit spørgsmål her, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice alle hverdage fra 9:00 til 16:30 på telefon 44 22 46 64 eller via mail på info@lendon.dk.
Kundeservice
Telefon: 44 22 46 64
E-mail: info@lendon.dk
Facebook: Lendon.dk

Man - fre: 9:00 - 16:30
Din sikkerhed
Høj kundetilfredshed
Er du interesseret i vores tilbud?
Klik her og ansøg om et lån nu.

Ansøg nu
LendOn.dk drives af Creamfinance Denmark ApS, Gammel Kongevej 1, 1610 København V. CVR nummer 36965797.
LendOn.dk © 2019