Kredit

Kredit

YOUR INTERNET EXPLORER IS NO LONGER SUPPORTED

You are using an old version of .
To improve your experience using our website, we strongly recommend to update your browser to its latest version or download one of the following browsers:

Google Chrome (recommended): Download here
Mozilla Firefox: Download here
Microsoft Edge: Only available with Windows 10
Microsoft Internet Explorer (IE9+): Only available with Windows Vista and upwards

Oversigt

Hos Lendon.dk kan du nemt tegne en kredit, når et lånebehov opstår for dig. Med en kredit kan du låne op til 15.000 kr., uanset hvad du mangler penge på. Husk at du hos Lendon.dk kan låne penge uden dokumentation. At tegne en kredit hos en online låneudbyder, er en forholdsvis ny ting. Derfor har vi lavet denne side, hvor du forhåbentlig kan blive klogere på, hvad det vil sige. Har du brug for at vide noget bestemt om at tegne en kredit? Så kan du nemt navigere dig rundt her på sitet og springe direkte til det emne, som du søger viden om. Klik blot på et givent emne herunder som du ønsker at læse mere om, og du vil fluks blive ført til afsnittet.

Hvad er en kredit?

Du kender nok kredit som produkt fra pengeinstitutter, typisk banker. En kredit er en form for variabelt lån, hvor omkostningerne bestemmes af, hvor mange penge du har hævet på kreditten den pågældende måned. Behovet for en kredit er individuelt og beløbet aftales derfor typisk mellem dig og din bankrådgiver. Det kan være 10.000 kr. såvel som 100.000 kr. Renterne på en kredit betales løbende, hvorfor de månedlige afdrag varierer. Det betyder, at du med en kredit har fornuftigt overblik over din økonomi og har mulighed for at styre dine omkostninger fra måned til måned.

Overskrides kredittens beløb, betales det, der hedder en overtræksrente. En overtræksrente kan ses som en slags strafrente for at overskride beløbsgrænsen på kreditten. Typisk vil denne rente være væsentligt højere end renten på kreditten. Du har dog ikke mulighed for at overskride beløbet med en kredit fra os, hvorfor vi ikke arbejder med disse strafrenter.

Med vores online kredit, kan du låne op til 15.000 kr. Vi har en fast månedlig rente på 15% og du kan afbetale kreditten, når det passer dig. Ønsker du små, månedlige rater, kan du nøjes med at afbetale renter, så du er sikret mod eventuelle rykkere. Skulle du få luft i økonomien, kan du når som helst afdrage din online kredit. Løbetiden er helt op til dig.

Læs mere om kredit her:

Kredit er en fleksibel løsning

Ansøger du om en online kredit indenfor vores åbningstid, har du pengene på din konto indenfor 3 timer. Det kan lade sig gøre, fordi hele låneprocessen hos os foregår online - lige fra ansøgning til du har pengene på din bankkonto. Ved ansøgning tildeles du en personlig profil på vores side, hvor du til hver en tid kan følge udviklingen på din kredit og du kan også hæve den til dit kreditmaksimum, uden at ansøge igen. Så længe kreditten løber, kan du altså låne dine tilbagebetalte penge igen.

I forbindelse med vores kredit kræver vi kun, at den faste rente på 15% af lånebeløbet betales hver måned. Derfor trækker vi automatisk renterne på din kredit hver måned. Dette gøres via dit kortoplysninger du har angivet ved ansøgning. Ønsker du at afdrage på kreditten, skal det ske via en bankoverførsel. Du kan afdrage på din kredit direkte fra din personlige kundeprofil.

Lån penge i weekenden

Det kan jo hænde, at du står en fredag formiddag, med en fyldt og pengekrævende weekend i hænde. I så fald kan du stadig nå at låne penge hos os, som kan række til weekendens strabadser. Uanset om du optager et kviklån eller en kredit, så kan du låne rente- og gebyrfrit i 30 dage, såfremt at det er første gang, at du låner penge hos Lendon.dk.

Du kan også sagtens ansøge om at låne penge i weekenden. Dog skal du blot forvente at høre fra os mandagen efter. Du kan altid forvente at få svar på din låneansøgning indenfor en hverdag. Derfor vil der dog ikke gå mange timer, fra weekenden slutter og til at du kan have pengene på din konto, såfremt du godkendes som låntager.

Hvad kan kredit bruges til

Hvad kan en kredit bruges til?

Kort fortalt, kan en kredit bruges til alle kortsigtede lånebehov. Et kortsigtet lånebehov kan typisk være en uforudset udgift eller et tidsbegrænset tilbud. Med andre ord, er det en løsning til dig, der som udgangspunkt har en fornuftig økonomi, hvor et akut lånebehov pludseligt opstår. Da prisen på vores kredit afhænger meget af, hvordan du betaler pengene tilbage, anbefaler vi at du nøje overvejer, hvad du skal bruge pengene til. Denne overvejelse skal sikre, at du ikke låner flere penge end du har brug for. Desuden anbefaler vi, at du tilbagebetaler kreditten så snart din økonomi tillader det. Det samme gælder for vores kredit til unge.

Uforudsete udgifter

Der findes mange former for uforudsete udgifter. De ‘klassiske’ er tandlægeregningen, akut reparation i hjemmet, eller regningen fra bil- eller cykelhandleren. Vi kender alle til følelsen hos tandlægen - vi ligger i stolen i max 20 minutter og kommer ud med en regning, der kan løbe op i flere tusinde kroner. Med andre ord, kan tandlægen udgøre en væsentlig omkostning, som ikke alle budgetter kan holde til.

Det samme gælder bil- og cykelhandleren. For at få din hverdag til at fungere, er det problemer, der helst skal ud af verden her og nu, men som samtidig typisk udgør en større omkostning. Hvad der er et større omkostning er individuelt, hvorfor regningen hos cykelhandleren sagtens kan udgøre et større beløb for nogle, mens andre først anser det som en væsentlig omkostning, når det er bilen den er gal med.

En akut reparation i hjemmet dækker over mange ting, og kan i mange tilfælde udgøre en væsentlig omkostning. Skal du have en VVS’er, elektriker eller en gulvlægger ud, koster det allerede penge når de træder ind ad døren. Derudover skal du betale deres timeløn, og måske også betale for materialer til reparationen, hvilket kan altså hurtigt løbe op.

I ovenstående tilfælde, kan en online kredit hjælpe dig til at få regningen ud af verden. De første 30 dage er rentefri, hvilket betyder, at du ved tilbagebetaling indenfor 30 dage, har mulighed for at optage et gratis lån.

Optag en kredit med minus på kontoen

Står du sidst på måneden med minus på kontoen, så kan du også vælge at tegne en kredit eller optage et kviklån hos os. På den måde kan du udrydde dine røde tal på bundlinjen, og blot betale pengene tilbage, når din månedlige løn igen er tikket ind på din konto.

Er det første gang du låner penge hos Lendon.dk, kan du nemlig få de første 30 dage af din låneperiode rente- og gebyrfrit. På den måde kan vi afhjælpe dig med minus på kontoen, uden at det egentlig vil koste dig noget.

Tidsbegrænsede tilbud

Hvad et tidsbegrænset tilbud dækker over, er straks lidt sværere. Hvor de nævnte uforudsete udgifter kan ramme de fleste, så er tidsbegrænsede tilbud meget individuelle, da det i høj grad er op til den enkelte at vurdere, hvad et godt tilbud er. Nogen vil synes, at det er en afbudsrejse til drømmedestinationen, mens andre vil synes det er et dyrt ur eller en dyr taske med en betydelig besparelse.

Trods deres forskellighed, er der dog en tommelfingerregel, når du skal vurdere tidsbegrænsede tilbud: låneomkostningen må aldrig overstige besparelsen du opnår ved tilbuddet. Det skyldes, at det i et sådan tilfælde ikke er rentabelt for dig at låne pengene, da da besparelsen herved forsvinder og du i form af lånet, vil have en meromkostning på produktet. Kan du dog alligevel ikke vente, kan du stadig benytte kreditten.

En kredit kan naturligvis også bruges til andre ting end uforudsete udgifter eller tidsbegrænsede tilbud. Blandt andet kan den være særligt anvendelig, hvis du står og skal flytte. Her skal du nemlig typisk betale indskuddet til din nye bolig før du får indskuddet fra din gamle bolig tilbage. I sådan et tilfælde, kan det være en god løsning at få en online kredit til at dække indskuddet i din nye bolig, hvorefter du kan afdrage pengene, når du har fået indskuddet tilbage fra din gamle bolig.

Hvem kan få en kredit?

Hvem kan oprette en kredit på Lendon.dk?

Har du behov for at oprette en kredit, kan du nedenfor se, hvilke krav vi stiller til dig som låntager. Vi tjekker, at du lever op til kravene gennem NemID og bliver du vurderet som værende kreditværdig, kan du hoppe direkte ind og oprette en kredit. Som låntager på Lendon.dk skal du:

  • være mindst 21 år
  • have et dansk CPR-nr
  • have en dansk adresse
  • have et NemID
  • have en aktiv e-mailadresse
  • have et dansk telefonnummer
  • have en dansk bankkonto
  • vurderes kreditværdig af Lendon.dk
Hvad koster en kredit?

Kredit til unge under 25 år

Mange online låneudbydere frabeder sig at låne penge ud til unge under 25 år. Det skyldes som regel, at det for unge i denne aldersgruppe kan være en større udfordring at betale lånet tilbage til tiden. Unge under 25 år er ofte under uddannelse, og i den forbindelse kommer deres hovedsagelige indtægt også gerne fra SU.

Hos Lendon.dk kan du dog godt låne penge under 25 år. Her skal du blot være fyldt 21 år for at kunne optage en kredit på op til 15.000 kr. Dog vil vi altid anbefale alle vores låntagere, blot at låne hvad du akkurat behøver. Hos os kan du låne uden dokumentation, så vi behøver ikke at kende til dit eksakte lånebehov.

Hvad koster en kredit?

En online kredit hos os har en fast månedlig rente på 15% af lånebeløbet. Det betyder, at det eksempelvis koster dig 150 kr. om måneden i renter, hvis du låner 1.000 kr. i 12 måneder. Du kan afdrage på din online kredit når som helst, hvilket efterlader den samlede omkostning og løbetid, mere eller mindre, op til dig. Vær dog opmærksom på, at vi hver måned trækker 15% i rente via dit kreditkort, for at sikre, at du undgår, at lånet vokser til en uoverskuelig størrelse.

Til dette formål, kan du med fordel anvende vores låneberegner på siden, der giver dig det fulde overblik over omkostningen på din kredit ud fra lånebeløb. Med andre ord, er vores online kredit 100% gennemsigtig, hvormed du aldrig møder ubehagelige overraskelser når du låner hos os.

Har du behov for at låne penge i en måned eller to, afdrager du blot kreditten, når du har pengene i hænde, hvormed du naturligvis kun betaler renter for de måneder du har din kredit.

Læs mere om: Rente på kredit

Har du spørgsmål?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål, eller er der noget du undrer dig over i forbindelse med vores online kredit, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe og rådgive indenfor vores kredit, så du ved endt samtale ikke er i tvivl om, hvorvidt det er den rigtige løsning for dig eller ej.

Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål i vores “Spørgsmål og svar”-sektion, sidder vi klar ved telefonen til en uforpligtende snak alle hverdage mellem 9:00 og 16:30 på 78 74 62 08. Foretrækker du i stedet at sende en mail, kan du sende den til info@lendon.dk.

Er du interesseret i vores tilbud?
Klik her og ansøg om et lån nu.

Ansøg nu
LendOn.dk drives af Creamfinance Denmark ApS, Gammel Kongevej 1, 1610 København V. CVR nummer 36965797.
LendOn.dk © 2019