Kviklån

Kviklån

YOUR INTERNET EXPLORER IS NO LONGER SUPPORTED

You are using an old version of .
To improve your experience using our website, we strongly recommend to update your browser to its latest version or download one of the following browsers:

Google Chrome (recommended): Download here
Mozilla Firefox: Download here
Microsoft Edge: Only available with Windows 10
Microsoft Internet Explorer (IE9+): Only available with Windows Vista and upwards

Hvad er et kviklån?

Kviklån dækker, i traditionel forstand, over et lån som kan optages hurtigt. Her undgår du de lange godkendelsesprocesser, som du ofte vil opleve i banken. Til gengæld er det mulige lånebeløb noget lavere, såvel som låneperioden vil være kortere. Hos os kan du eksempelvis låne op til 10.000 kr. via et kviklån. En lånetype som kviklån er altså god for dig, som ønsker at låne et mindre beløb her og nu over en kortere tidsperiode.

Førhen havde kviklån et kedeligt ry om at mangle gennemsigtighed. Dette ry har vi gjort op med. Ligesom ved vores anden lånemulighed - kredit, så er vores kviklån 100 % gennemsigtigt. Når du trykker på låneberegneren, og beslutter hvor meget du ønsker at låne, så kan du med det samme se, hvad dit kviklån vil koste dig.

Når du optager et kviklån hos os, får du automatisk tildelt en personlig kundeprofil på Lendon.dk, hvorfra du til hver en tid kan danne dig det fulde overblik over din lånesituation. Det er også herfra du løbende kan betale af på lånet. Den månedlige renteomkostning trækker vi automatisk fra det kreditkort du har opgivet, så du undgår, at lånet når en uoverskuelig størrelse.

Læs mere om kviklån her:

Hvad kan kviklån bruges til?

Et kviklån kan bruges til flere ting. Grundet lånets hurtighed og fleksibilitet, er kviklån oftest anvendt til forbrug. Mange vil derfor også kalde et kviklån for et forbrugslån. Et forbrugslån udbydes både af banker og af en række online låneudbydere. Forskellen på de to muligheder er, at du hos banken skal igennem en langsommelig ansøgningsproces, der kræver en del papirarbejde, mens du hos en online låneudbyder får svar på din ansøgning inden for relativt kort tid. Det skyldes blandt andet, at online låneudbydere anvender NemID til at foretage kreditvurdering. Det er eksempelvis sådan vi gør hos Lendon.dk

Der er særligt to typer behov, som et kviklån er særligt egnet til at løse;

  1. uforudsete udgifter
  2. Særdeles attraktive tilbud

Uforudsete udgifter 

Uforudsete udgifter kan ramme alle – også dem med en ellers fornuftig økonomi. Desuden varierer denne type udgifter markant i størrelse, hvorfor budgettet ikke altid kan rumme dem. Større uforudsete udgifter kan være tandlægeregningen, reparationer på bilen eller i hjemmet. Disse er alle udgifter, der kan løbe op i flere tusinde kroner. Et beløb, som selv det mest gennemtænkte budget kan have svært ved at bære.

I sådan et tilfælde kan et kviklån anvendes til at få omkostningen ud af verden med det samme, således at du vinder ekstra tid til at skaffe pengene. Som tidligere beskrevet kan du også vælge vores kredit, hvor du selv bestemmer din løbetid, hvilket gør den til et mere fleksibelt lånetilbud. Desuden er første måned rente- og gebyrfri for nye lånere, hvilket betyder, at du har mulighed for at få et gratis kviklån, hvis du har pengene i hænde indenfor 30 dage.

Særdeles attraktive tilbud 

Hvad er et attraktivt tilbud? Det kommer an på hvem du spørger. Der er nemlig stor forskel på, hvad vi individuelt går og drømmer om. Således kan et attraktivt tilbud for nogen være en spontan rejse, mens det for andre kan være en dyr taske. For en helt tredje gruppe, kan det være lydudstyr, biludstyr mv. Så hvordan vurderer du et attraktivt tilbud? Du kigger på besparelsen. Er der en reel besparelse ved købet, som gør at du ikke kan leve uden, kan det være et fornuftigt køb. Har du ikke pengene her og nu, kan du tage et kviklån hos os.

Attraktive tilbud er ofte tidsbegrænset, hvorfor det kræver handling inden for kort tid. Har du ikke pengene her og nu, kan et kviklån være en mulighed. Ansøgningsprocessen tager kun få minutter og du har pengene på din konto efter max én hverdag. Det du skal være opmærksom på, før du optager kviklån til et attraktivt tilbud, er om det egentlig kan betale sig.

Med andre ord, skal du vurdere størrelsen af besparelsen kontra omkostningen ved at låne penge. Er besparelsen større end omkostningen, kan du med fordel optage et kviklån til tilbuddet. Er omkostningen derimod større end besparelsen, kan du stadig låne penge, hvis du ikke kan leve uden det pågældende tilbud. Du skal blot være opmærksom på, hvilken type situation du sætter dig selv i. Vores kredit har eksempelvis en løbetid på op til et år, hvilket – i begge scenarier – giver dig gode præmisser for at tilbagebetale kviklånet rettidigt.

mand og kvinde optager kviklån

Hvem kan optage kviklån?

Som skrevet er der stor forskel på banker og online låneudbydere. Den mest markante forskel er, at online låneudbydere kan kreditvurdere låntagere via NemID, hvilket gør processen hurtig og gnidningsfri. Desuden stiller online låneudbydere meget få krav til låntager, hvorfor det er langt nemmere at optage kviklån end banklån. Ansøger du i vores åbningstid, har du pengene på din konto indenfor 3 timer. Hos Lendon.dk stiller vi følgende krav til dig som låntager:

  • Du skal være mindst 21 år
  • Du skal have et dansk CPR-nr
  • Du skal have en dansk adresse
  • Du skal have et NemID
  • Du skal have en aktiv e-mailadresse
  • Du skal have et dansk telefonnummer
  • Du skal have en dansk bankkonto
  • Du vurderes kreditværdig af Lendon.dk

Opfylder du ovenstående krav, kan du med fordel anvende vores kredit på samme måde som du ville anvende et kviklån.

Hvad koster et kviklån?

Prisen på dit kviklån afhænger af flere faktorer. Har du aldrig lånt penge hos Lendon.dk før, så kan du låne 10.000 kr. rente- og gebyrfrit i 30 dage, når du optager et kviklån. Har du lånt penge hos os før, så afhænger dine låneomkostninger af, hvor stort et beløb du skal låne, samt hvor lang en låneperiode du ønsker. Klik blot på vores låneberegner, så kan du indstille hvor meget du ønsker at låne, og hvor længe. Derefter kan du se, hvad dine omkostninger vil lyde på.

Vælger du i stedet at oprette en kredit, så vil du have en fast månedlig rente på 15 %. Lånet er yderst fleksibelt, og du kan selv forme det, alt efter hvor meget du betaler af og hvornår. Du kan betale af på din kredit når det passer dig, ved at logge ind på din personlige brugerprofil. Kreditten kan du have i op til et år.

venner kigger på hvad kviklån koster

Afdragsfrit lån betyder, at du månedligt betaler renteomkostningen på lånet, men selve lånet tilbagebetales først ved løbetidens udløb. Dette er også en mulighed, som du har, når du opretter en kredit hos os. Det er altså en løsning til dig der vil betale et minimalt beløb om måneden og udskyde tilbagebetalingen af lånet længst muligt. Du kan også vælge at afdrage løbende på dit lån. Vælger du denne løsning, vil lånet blive billigere end udgangspunktet, idet den månedlige renteomkostning findes ud fra en procentsats af lånebeløbet. Mindre lånebeløb er altså lig en lavere renteomkostning.

Det betyder også, at der ikke behøver at være tale om større afdrag om måneden for at du kan mærke forskellen. På den måde, kan det være en fordel, at du afdrager et lille beløb pr. måned frem for at spare pengene op og afdrage ved løbetidens udløb. Endeligt kan du, hvis du har et lånebehov på max. 30 dage, få et rente- og gebyrfrit lån. Det betyder helt konkret, at lånet er gratis, såfremt det bliver betalt tilbage indenfor 30 dage. Dette er en fordel, som i særdeleshed kommer de til gode, der blot har brug for et lille lån i en kort periode.

Praktisk information om kviklån

Som opsummering på det ovenstående, følger her de praktiske informationer om et kviklån fra LendOn. Et kviklån er et lån du kan tage hurtigt, så du ikke skal vente på længerevarende godkendelsesprocesser eller behandlingstider. Første gang du optager et kviklån hos os, får du de første 30 dage af kviklånet gratis. Det vil sige, at hvis du betaler kviklånet tilbage indenfor de 30 dage, så er det gratis. Står du derfor og mangler lidt penge her og nu, som du kan betale tilbage indenfor den næste måned, kan du helt omkostningsfrit foretage et kviklån hos os i dag. Hvis du bruger låneberegneren på siden, kan du ansøge om et kviklån på blot få minutter. Vi har trukket stiftelsesomkostninger og gebyrer fra, så du på nemmeste vis kan låne til dine behov. Du bestemmer selv, hvor lang tilbagebetalingsperioden på kviklånet skal være, så du får mest muligt fleksibilitet, når du tager et kviklån hos os. Du kan endda søge online, så du ikke er nødsaget til at bevæge dig ned i en bank, inden du skal have et kviklån. Der er også mulighed for at ansøge om kviklån nemt og hurtigt på telefonen. Vi bekymrer os ikke om, hvad du skal bruge kviklånet til, det er du fuldstændig selv herre over. Så du kan trygt bruge penge til et uimodståeligt ferietilbud eller en ny fladskærm, såvel som at betale reparationsudgiften på din bil.

Har du spørgsmål om kviklån?

Kan du stadig ikke helt finde ud af, hvad forskellen på et kviklån og en kredit er? Eller om lån er den rigtige løsning i din situation? Så kan du med fordel besøge vores “Spørgsmål og svar”-sektion, hvor du finder svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med vores lån. Finder du heller ikke svaret her, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice alle hverdage mellem 9:00 og 16:30. Vi sidder klar til at hjælpe og rådgive dig med de spørgsmål du måtte have om kviklån og andre lånetyper. Du kan ringe på telefon 78 74 62 08 eller sende en mail til info@lendon.dk.
Kundeservice
Telefon: 44 22 46 64
E-mail: info@lendon.dk
Facebook: Lendon.dk

Man - fre: 9:00 - 16:30
Din sikkerhed
Høj kundetilfredshed
Er du interesseret i vores tilbud?
Klik her og ansøg om et lån nu.

Ansøg nu
LendOn.dk drives af Creamfinance Denmark ApS, Gammel Kongevej 1, 1610 København V. CVR nummer 36965797.
LendOn.dk © 2019