Oversigt

Der er mange måder at låne penge på. Hos de online udbydere kan det hurtigt blive svært at gennemskue, hvilket låneprodukt der egentlig tilbydes. Lendon.dk udbyder både kassekredit og kviklån, og du vælger selv hvor stort lånebeløbet skal være. Vi har forsøgt at overskueliggøre vores service på denne side. Har du brug for at vide noget bestemt om at låne penge? Så kan du nemt navigere dig rundt her på sitet og springe direkte til det emne, som du søger viden om. Klik blot på et givent emne herunder som du ønsker at læse mere om, og du vil fluks blive ført til afsnittet.

Den idéelle løsning, når du skal låne penge

Vores kassekredit har alle de fordele, du kender fra traditionelle låneprodukter – og flere til. Når du låner penge hos os, er det vigtigt for os, at du er fuldt oplyst, så du har mulighed for at optage det lån, der bedst matcher dine behov. Herunder beskriver vi nogle af de fordele, du vil opleve, når du optager et lån gennem vores kassekredit.

Lån op til 15.000 kr.  

Når du låner penge hos os kan du vælge beløb fra 500 kr. og helt op til 15.000 kr. Du kan justere beløbet i trin á 500 kr., så du kan låne præcis det beløb, der matcher dit behov. Med en beløbsgrænse, der går helt op til 15.000 kr., kan vores lån være med til at dække de fleste uforudsete udgifter.

Ansøg om lånet på kun ét minut  

Når du står i en situation med et behov for at låne penge, har vi et produkt der matcher. Hos os kan du let skræddersy dit lån online og foretage din ansøgning på ét minut. Vælg dit lånebeløb og bekræft med NemID.

Lån penge online  

Det er vigtigt for os, at du kan låne penge lige der, hvor du har brug for det. Derfor fungerer hele vores låneproces online og på alle enheder – mobil, tablet og computer. Dette betyder, at du kan sidde derhjemme i ro og fred og udfylde din låneansøgning eller, at du kan ansøge om lånet, mens du er på farten med din smartphone eller tablet.

Kun behov for NemID og kontooplysninger  

Hele grundkonceptet bag Lendon.dk’s produkt er, at det skal være let at optage et lån, når man står i en situation, der kræver det. Derfor kan du gennemføre hele vores ansøgningsproces udelukkende ved brug af dit NemID og kontooplysninger – samt indtastning af nogle få oplysninger. Det er netop vores NemID-godkendelse der gør, at du kan foretage hele låneprocessen online – og at den ikke tager mere end få minutter.

Hurtigt lån med hurtig udbetaling  

Det er ikke kun ansøgningsprocessen, som er hurtig – men også vores udbetaling. Foretager du ansøgningen indenfor vores åbningstider, vil du oftest have pengene allerede én time efter du er blevet godkendt. Ansøger du om et hurtigt lån udenfor vores normale åbningstider, vil du oftest opleve at have pengene på din konto den kommende hverdag.

Lån med nem betaling  

Når du optager vores lån med NemID tilmelder du samtidig dit betalingskort, så de månedlige afbetalinger sker automatisk. Dette sparer dig både for en masse besvær, men også for at få eventuelle rykkere, hvilket ville betyde en ekstraomkostning på lånet. Dette er endnu en måde, hvorpå vi kan gøre det lettere for dig at være kunde.

Læs mere om: Bedste lån

Læs mere om at låne penge her:

Hvad koster det at låne penge?

Prisen for vores lån afhænger meget af, hvordan du sammensætter dit låneprodukt og hvordan du tilbagebetaler. Derfor anbefaler vi altid, at du overvejer, hvad du skal bruge penge til og kun låner præcis det beløb, som du har brug for. Vi anbefaler også, at du får tilbagebetalt lånet så hurtigt som din økonomi tillader det.

Du har også altid mulighed for at låne op til det kreditbeløb, som du blev godkendt til i første omgang – uden at skulle ansøge igen. Du kan med andre ord altid få lov til at låne de penge, som du har tilbagebetalt, så længe aftalen på kassekreditten løber.

Første måned gratis

Har du ikke lånt hos os før, tilbyder vi de første 30 dage fuldstændig gratis. Tilbagebetaler du dit lån inden for 30 dage, vil du altså kun skulle tilbagebetale præcis det beløb, du lånte. På den måde kan du få lov til at afprøve vores produkt omkostningsfrit.

Ingen skjulte omkostninger

Vi ønsker et simpelt og gennemskueligt produkt, og derfor har vi lavet en enkel løsning, hvor du blot betaler en fast rente (af restbeløbet) hver måned. Der gemmer sig altså ingen skjulte oprettelsesgebyrer eller lignende.

Læs også om: Gratis lån
Lån penge fra computeren

Hvem kan låne penge på Lendon.dk?

Står du med behov for at låne penge, kan du herunder se de krav, vi stiller til dig som låntager. De fleste af punkterne er krav, som størstedelen vil kunne tjekke af uden større overvejelser, og kan du også det, er du velkommen til at hoppe direkte til vores ansøgningsproces, hvor nedenstående punkter vil blive tjekket automatisk via dit NemID.

Inden du kan optage et lån, skal du;

 • mindst være 21 år gammel
 • have et dansk cpr-nummer
 • have adresse i Danmark
 • have et gyldigt NemID
 • have en aktiv e-mail-adresse
 • have et dansk telefonnummer
 • have en dansk bankkonto
 • vurderes kreditværdig af Lendon.dk

Læs også om: Privatlån

Hvordan adskiller vores kassekredit sig fra traditionelle lån?

Når du optager et lån hos os, foregår det med vores kassekredit-løsning, som i stor grad minder om de traditionelle lån, og den har mange af de samme fordele – og flere til. Når du opretter en kassekredit, vil du få overført beløbet til din konto – som man kender det fra de traditionelle lån – og disse penge blander vi os selvfølgelig ikke i, hvad du bruger til.

Den store forskel kommer egentlig på afbetalingen, hvor kassekreditten tilbyder en væsentlig mere fleksibel løsning. Ved et traditionelt lån foregår afbetaling altid i en eller flere faste rater, og det er vores oplevelse, at det ikke altid matcher vores kunders behov, da der i nogle måneder vil være færre penge til afbetaling, hvor der i andre vil være flere.

Når du skal afdrage på din kassekredit foregår det i det tempo, som du ønsker. Med vores kassekredit bestemmer du helt selv, hvor mange rater, og af hvilke størrelser, du ønsker at tilbagebetale. Vi anbefaler dog vores kunder at lave en plan for deres tilbagebetaling – og at tilbagebetalingen sker så hurtigt, som økonomien tillader det, da dette vil nedbringe omkostningerne ved lånet.

Læs også om: Mangler penge

Lån penge – Sådan foregår låneprocessen

Vores låneproces er trimmet helt til, så den er så enkel som muligt for vores brugere. Herunder kan du se de trin, du skal igennem, hvis du ønsker at ansøge om et lån hos os.

Processen, når du ansøger om at låne penge:

 1. Vælg beløb
  Her skal du vælge det beløb, som du har brug for, og det er præcis dette beløb, der bliver overført til din konto, hvis din låneansøgning godkendes.

 2. Udfyld dine oplysninger
  For at kunne behandle din låneansøgning har vi brug for nogle enkelte oplysninger om dig, som er CPR-nummer, e-mail-adresse, mobilnummer, bankoplysninger og dine månedlige lønudbetaling.

 3. Bekræft med NemID
  Her bekræfter vi dine oplysninger via dit NemID, og indhenter de nødvendige informationer, så vi kan lave en kreditvurdering af dig. Du skal blot benytte dit NemID, som du er vant til med netbank eller E-boks.

 4. Vælg dit betalingskort
  Her indtaster du dit kortnummer, til det betalingskort, som du ønsker at benytte. Hermed sikrer du dig, at du ikke glemmer at betale renterne på dit lån og dermed undgår dyre rykkere og besværet med at skulle betale hver måned.

 5. Vent på svar
  Nu er din låneansøgning fuldført, og du vil indenfor kort tid blive kontaktet af vores kundeservice (over telefon), som vil fortælle dig, om du er blevet godkendt til det ansøgte lån.

Blev du godkendt?

Hvis du blev godkendt efter ovenstående trin, betyder det, at vi har godkendt dig til det ønskede lånebeløb, som vil blive overført til den angivne konto. Har du ansøgt inden for vores åbningstid, vil du have pengene på din konto indenfor tre timer. Har du ansøgt udenfor vores åbningstid, går der typisk én hverdag, før du har pengene på din konto.

Blev du ikke godkendt?

Endte låneprocessen derimod med, at du ikke blev godkendt, betyder det, at vi desværre ikke kan låne dig penge på nuværende tidspunkt. Dette kan enten skyldes, at du er registeret i RKI (vi låner ikke penge til RKI-registrerede), eller at vi, baseret på andre informationer, ikke anså dig som værende kreditværdig til det beløb, du har valgt.

Lån penge til det, du har brug for

Læs også om: Minilån

Lån penge til det, du har brug for

Når du optager et lån hos os, blander vi os ikke i, hvad du benytter de lånte penge til. Vi anbefaler dog alle vores kunder, at de overvejer behovet, før de optager et lån hos os. Vores lån er primært beregnet til uforudsete udgifter, men kan selvfølgelig også bruges i andre situationer, hvor der opstår et kortsigtet behov.

Lån penge til en uforudset regning

Det kan være alt fra mekanikeren til tandlægen, og du kender det formentlig allerede. Lige pludselig dukker der en uventet regning op, og det bringer en ellers sund økonomi ud af balance. Her kan vores kassekredit give dig mulighed for at låne pengene til den uforudsete udgift, så du kan få ro på den økonomiske situation.

Lån penge til mad sidst på måneden

Skulle du stå i en situation sidst på måneden, hvor pengene på kontoen er sluppet op, er vores produkt muligvis løsningen. Her vil du få et øget rådighedsbeløb og muligheden for selv at vælge, hvornår du betaler tilbage i løbet af de kommende måneder.

Lån penge til et tidsbegrænset tilbud

Har du gået med planerne om eksempelvis at købe en rejse, og der så kommer et tidsbegrænset tilbud på netop denne, kan vores lån hjælpe jer, så du kan slå til – mens tilbuddet er der. Man bør selvfølgelig overveje at låneomkostningerne ikke overstiger besparelsen ved tilbuddet.

Lån penge til indskud

Flytter man fra en lejlighed til en anden, vil mange opleve et kortsigtet behov for at låne penge, da man oftest ikke får sit gamle indskud udbetalt, før man skal betale det nye. Her er vores produkt idéelt, da vi giver nye kunder første måned gratis. Denne måned er nemlig ofte nok til, at man har fået sit gamle indskud tilbage, så man kan tilbagebetale lånet uden det har haft nogle omkostninger.

Lån penge til højtider

Vi ved alle, at højtiderne koster lidt flere penge. Her kan være tale om fødselsdage, jul, nytår, konfirmation, bryllup eller noget helt sjette. I disse måneder hænder det, at økonomien ikke helt rækker, og at der kan være behov for at låne penge. Med vores kassekredit får du netop de penge, som du har brug for gennem højtiden, og så kan du vente med at betale tilbage – indtil højtiden er ovre, og økonomien er tilbage til normalen.

Læs også om: Forbrugslån

Hos os har du kontrol over dit lån

Når du har optaget dit lån, vil du kunne finde samtlige oplysninger om dit lån på din egen online brugerprofil. Tillid er et af de punkter, vi sætter aller højest i vores kunderelationer, og for at skabe tillid, skal vi også skabe gennemsigtighed.

Denne gennemsigtighed øger vi ved at give dig fuld adgang til alle oplysninger på din brugerprofil, som du kan tilgå på alle enheder – lige hvor det passer dig.

Ønsker du at logge ind på din brugerprofil, skal du blot benytte din email-adresse og dit eget password øverst i højre hjørne af hjemmesiden.

Lån penge hos Lendon.dk

Har du spørgsmål om vores lån?

Sidder du tilbage med nogle spørgsmål omkring vores lån, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at rådgive omkring vores låneprodukter indenfor vores åbningstid, hvis du skulle være i tvivl om, hvad det helt rigtige valg er for dig.

Du kan ringe til os på 44 22 46 64, alle hverdage mellem 9:00 og 16:30, eller sende en mail til info@lendon.dk.

Find mere information her

Herunder kan du finde links til information om vores lån og lån generelt. Har du spørgsmål, kan du også læse vores spørgsmål og svar sektion eller tage direkte kontakt til os.

Kundeservice
Telefon: 44 22 46 64
E-mail: info@lendon.dk
Facebook: Lendon.dk

Man - fre: 9:00 - 16:30

Din sikkerhed
Sikkerhed med NemID
Høj kundetilfredshed