Låneinfo Ansvarlig långivning

Ansvarlig långivning

YOUR INTERNET EXPLORER IS NO LONGER SUPPORTED

You are using an old version of .
To improve your experience using our website, we strongly recommend to update your browser to its latest version or download one of the following browsers:

Google Chrome (recommended): Download here
Mozilla Firefox: Download here
Microsoft Edge: Only available with Windows 10
Microsoft Internet Explorer (IE9+): Only available with Windows Vista and upwards

Hvorfor LendOn.dk?

Klare regler sikrer et godt samarbejde.

LendOn tager sig af sine kunder ved at tilbyde høj kvalitet, sikkerhed og konkurrencedygtige ydelser. Vi tager os af dine bekymringer.

Tillid

Vi værdsætter vores kunderelationer baseret på ansvarlighed og tillid. LendOn har udarbejdet en pålidelig og enkel kundetilgang. Vi mener, at grundlaget for et godt forhold er tillid, derfor har vi altid tiltro til vores kunder. Dette giver os mulighed for at etablere et gensidigt fordelagtigt samarbejde. Hver kunde tilbydes individuelle løsninger. Ring til os og udnyt vores høje kvalitetsservice. Vi vil gerne hjælpe dig! Efter en vellykket betaling af dit tredje lån vil du være i stand til at deltage i vores loyalitetsprogram. Efter hver rettidig betaling får du adgang til adskillige rabatter, bonusser eller muligheder for at forhøje din maksimale kredit. Du vil også have mulighed for at ansøge om et andet lån telefonisk. Vores hjemmeside giver alle de nødvendige oplysninger, der vil hjælpe dig med at foretage en objektiv beslutning mens du udfylder ansøgningsskemaet. Brug fanen "Spørgsmål" for at kontakte os. Vi vil finde en løsningen på dit problem!

Ansvarlig låntagning

Lån ansvarligt! I det øjeblik du modtager dit lån fra LendOn, er du forpligtet til at opfylde bestemmelserne i aftalen. Søg kun om et lån, når du ved du vil være i stand til at betale det tilbage til tiden.

Hvis uheldet er ude

Hvis du af en eller anden grund ikke er i stand til at tilbagebetale dit lån til tiden, er vi til at tale med. Men udskyd ikke løsningen af problemet! Vi forstår, at der kan opstå vanskeligheder, så vi tilbyder forskellige løsninger. Du kan for eksempel forlænge tilbagebetalingsperioden mod gebyr. Hvis du ønsker at forlænge lånet, skal du anmode herom senest på den aftalte tilbagebetalingsdato. Denne løsning vil hjælpe dig med at planlægge dine indtægter og udgifter, så du kan tilbagebetale lånet inden for den forlængede periode. Du er velkommen til at kontakte LendOn teamet for at få hjælp med planlæggelse af tilbagebetalingen, så du kan undgå renter og renters rente samt i yderste konsekvens ved misligholdelse inkasso og registrering af dig som skyldner i offentlige registre periodisering af morarenter og have dit navn føjet til listen over skyldnere i RKI-registret.
Er du interesseret i vores tilbud?
Klik her og ansøg om et lån nu.

Ansøg nu
LendOn.dk drives af Creamfinance Denmark ApS, Gammel Kongevej 1, 1610 København V. CVR nummer 36965797.
LendOn.dk © 2019