Låneinfo Hurtige lån

Hurtige lån

YOUR INTERNET EXPLORER IS NO LONGER SUPPORTED

You are using an old version of .
To improve your experience using our website, we strongly recommend to update your browser to its latest version or download one of the following browsers:

Google Chrome (recommended): Download here
Mozilla Firefox: Download here
Microsoft Edge: Only available with Windows 10
Microsoft Internet Explorer (IE9+): Only available with Windows Vista and upwards

Hurtige lån

HURTIG OVERFØRSEL

Udfyld tilmeldingsblanketten og ansøg om et lån. Så snart dit lån er godkendt overfører vi pengene til din konto.

KOMFORTABEL

Komfort hos LendOn betyder, at en låneansøgning kan udfyldes og indsendes online. Ansøg om et hurtigt lån uden at forlade hjemmet og modtag pengene på din bankkonto umiddelbart efter din ansøgning er godkendt. Det er nemt og komfortabelt.

INGEN PAPIRER

Modtagelsesproceduren foretages online. Du behøver ikke at bekymre dig om arkivering. Alt er tilgænegeligt online.

SIMPEL LØSNING

Et hurtigt lån er en løsning i situation, hvor du har brug for et lille beløb i en kort periode. Et hurtigt lån kan hjælpe dig med at løse et uventet problem eller foretage et køb du har drømt om. Et hurtigt lån gives for en periode på 30 dage og skal tilbagebetales på en gang.

KONTROL

Din brugerprofil giver dig mulighed for at følge med i alle oplysninger om statusen på dit lån. Vi vil informere dig, når tilbagebetalingstiden nærmer sig. Vi tilbyder dig fordelagtige lånevilkår og sikrer den højeste grad af service.

TILGÆNGELIGHED

Vi arbejder på hverdage fra kl. 09:00 til 16:30. Vi har skabt en komfortabel, sikker og højkvalitets låneservice. Vi er altid glade for at hjælpe. Vi beder dig udvise økonomisk ansvarlighed og kun indgå en låneaftale såfremt du kan leve op til det og at du tilgår beslutningen om et lån med rimelighed.

KLARHED

LendOn giver klar og forståelig information om hurtige lån. Ved ansøgning om et lån skal du vælge en troværdig partner, der sørger for kvalitet og tilgængelighed af tjenester. Hvis du har spørgsmål, vil LendOn være glad for at hjælpe. Bare ring til os!
Er du interesseret i vores tilbud?
Klik her og ansøg om et lån nu.

Ansøg nu
LendOn.dk drives af Creamfinance Denmark ApS, Lergravsvej 53, 2300 Københavns S. CVR nummer 36965797.
LendOn.dk © 2019