Hvilke krav er der til et hurtigt lån?

Vi stiller selvfølgelig krav til dig som låntager, hvis du ønsker at optage et hurtigt lån hos os. Det er dog krav som langt de fleste danskere opfylder, hvorfor du med stor sandsynlighed vurderes som værende kreditværdig. Ved optagelse af et hurtigt lån, stiller vi følgende krav til dig som låntager:  • Du skal have et NemID
  • Du skal være mindst 21 år
  • Du skal have et dansk CPR-nr
  • Du skal have en dansk adresse
  • Du skal have en aktiv e-mailadresse
  • Du skal have et dansk telefonnummer
  • Du skal have en dansk bankkonto
  • Du skal vurderes kreditværdig af Lendon.dk
Søg efter kontantlån hos lendon

Hvor hurtigt er et hurtigt lån?

Et hurtigt lån er, som navnet antyder, et lån, der er hurtigt at optage. Men hvor hurtigt er hurtigt? Grundet vores online ansøgningsproces, går der kun få minutter før du har svar på din ansøgning. Har du ansøgt indenfor vores åbningstid, har du typisk pengene stående på din bankkonto indenfor 3 timer, mens du ved ansøgning udenfor vores åbningstid kan komme til at vente en hverdag.

I begge tilfælde, er et hurtigt lån dog langt hurtigere end du er vant til i forbindelse med banklån, hvor processen ofte trækker i langdrag grundet en masse papirarbejde. Hos Lendon.dk tjekker vi dine oplysninger via NemID og vurderer derudfra, om du er kreditværdig til et hurtigt lån. Et hurtigt lån er derfor et godt alternativ til dig, der står med en presserende omkostning.

Læs mere om et hurtigt lån her:

Det skal du overveje ved hurtigt lån

Hurtigt lån er ikke altid lig den rigtige løsning. Derfor anbefaler vi, at du overvejer dit lånebehov grundigt inden du låner penge. Herunder er det vigtigt, at du finder frem til dit konkrete lånebehov, således at du ikke låner flere penge end du reelt har brug for. Desuden er det vigtigt, at du er ærlig overfor dig selv omkring det reelle behov for at låne penge. Her er det vigtigt, at du stiller dig selv følgende spørgsmål:
Er det noget jeg ikke kan leve uden?
Er det en omkostning, der skal betales her og nu?
Har jeg penge til at tilbagebetale lånet indenfor en overskuelig tidsfrist?

Kan du svare ‘ja’ til en eller flere af ovenstående spørgsmål, kan et hurtigt lån meget vel være løsningen på din situation. Er du mere tøvende, bør du måske lige overveje det et par dage. Kan du svare ‘nej’ til disse 3 punkter, er et hurtigt lån højst sandsynligt ikke løsningen på din situation.

Er der tale om et tidsbegrænset tilbud, bør du desuden overveje, om låneomkostningen overstiger besparelsen ved tilbuddet. Gør den det, kan du stadig tage et hurtigt lån fra os, såfremt du har overvejet din situation.

Hvad koster et hurtigt lån?

Et hurtigt lån hos Lendon.dk optages som en online kassekredit. Det betyder, at du kan låne op til 15.000 kr. med ubegrænset løbetid. Det betyder også, at du har stor frihed til at planlægge dine afdrag måned for måned. Vi opererer med en fast månedlig rente på 15% af lånebeløbet, som betales hver måned. Renteudgifterne vores eneste krav til en fast månedlig betaling, da det er vores måde at sikre, at dit lån ikke løber op i en uoverskuelig størrelse. Renteudgifterne trækkes automatisk på det kreditkort du har opgivet ved optagelse af lånet. Du kan anvende VISA eller Mastercard. Ønsker du løbende at afdrage på lånet, gøres dette via bankoverførsel.

Desuden har du mulighed for at afdrage hele kassekreditten inden den udløbet på din estimerede løbetid, hvormed du reducerer renteomkostningerne ved et hurtigt lån. Vi anbefaler derfor, at et hurtigt lån betales ud, så snart du har økonomisk råderum. Skulle det modsatte ske, har du ligeledes mulighed for at ansøge om forlænge af din kassekredit via din personlige kundeprofil på Lendon.dk.

kvinde bruger hurtigt lån til hvad hun har brug for

Et hurtigt lån til det du har brug for

Uanset hvad du har brug for, kan et hurtigt lån dække en presserende omkostning, eller til en situation, hvor du har et kortfristet lånebehov. Kan du sætte det du har brug for ind i en af disse to kasser, kan det være et fornuftigt alternativ at tage et hurtigt lån. Herunder følger en række situationer, hvor et hurtigt lån kan være attraktivt.

Hurtigt lån sidst på måneden 

De fleste af os kender det. Kontoen er bare lidt sjovere at kigge på i starten af måneden, end den er mod slutningen. Du kan dog også være så uheldig at havne i en situation, hvor du de sidste dage af måneden ikke har råd til mad. Skal du spise andet end pasta med ketchup tre gange om dagen, kan det være en god idé at optage et hurtigt lån.

Første måned er rente- og gebyrfri, hvilket konkret betyder, at lånet er gratis, hvis du har mulighed for at tilbagebetale det indenfor 30 dage. Da mad til de sidste par dage på måneden typisk ikke udgør flere tusinde kroner, er der altså stor sandsynlighed for, at du kan få et hurtigt lån til dette ganske gratis.

Hurtigt lån til højtider 

Højtider har det med at koste lidt ekstra penge. Særligt julen er dyr, men også fødselsdage, bryllupper og nytår kan udgøre en stor omkostning. Et hurtigt lån fra os sørger for, at du får præcis de penge du har brug for, når en højtid står for døren. Da et hurtigt lån fungerer som en online kassekredit, bestemmer du selv din løbetid – og du har derfor frihed til vente med tilbagebetalingen til du igen har luft i økonomien.

Hurtigt lån til uforudsete udgifter 

Uforudsete udgifter er i mange tilfælde presserende, hvorfor det ofte kræver, at du tænker hurtigt. Hvad end det er din vandhane, dit toilet eller din bil den er gal med, så kræver det handling her og nu for at hverdagen kan fungere. Uforudsete udgifter er sjældent indregnet i budgettet, og derfor er det ikke altid budgettet rækker, når de indtræder.

Ved uforudsete udgifter kan du tage et hurtigt lån hos os, så du ufortrødent kan fortsætte din hverdag. Et hurtigt lån kan hjælpe dig med at få udgiften ud af verden her og nu, hvorefter du har tid til at spare pengene sammen til at betale lånet tilbage.

mand ser om hurtigt lån og kassekredit er det samme

Er hurtigt lån og kassekredit det samme?

Hurtigt lån og kassekredit er i sin traditionelle forstand ikke det samme. Et hurtigt lån henviser som udgangspunkt til kviklån, mobillån, online-lån, forbrugslån mv., der alle er kendt for at kunne optages hurtigt. En kassekredit er bedst kendt fra pengeinstitutter og er en løsning, hvor det månedlige afdrag varierer afhængigt af, hvor flittigt du har brugt kassekreditten den pågældende måned. Så nej, hurtigt lån og kassekredit er i deres natur ikke det samme.

Det er dog anderledes hos os. Grundet vores hurtige, online låneprocess, hvor du får svar på din låneansøgning indenfor få minutter, kan vores løsning anskues som et hurtigt lån. Lånet optages som en kassekredit, der har en ubegrænset løbetid. Således er hurtigt lån og kassekredit det samme hos os.

Vores produkt har alle fordelene ved en kassekredit, såsom variable afdrag og en fast månedlig rente på 15% af lånebeløbet. Samtidig kan du ansøge på bare få minutter og have pengene på din konto indenfor 3 timer, hvis du søger i vores åbningstid. Vi har altså taget det bedste fra hurtigt lån og kassekredit og skræddersyet et solidt låneprodukt til dig med et kortfristet lånebehov.

Kontakt os og hør mere om hurtigt lån

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål om hurtigt lån eller kviklån, er du i tvivl om det er det rigtige for dig, eller noget helt tredje? Finder du ikke svaret i vores “Spørgsmål og svar”-sektion, er du mere end velkommen til at kontakte os! Vi sidder klar til at rådgive og vejlede dig om hurtigt lån alle hverdage mellem 9:00 og 16:30 på telefon 44 22 46 64. Foretrækker du mail, kan du sende den til info@lendon.dk.

Kundeservice
Telefon: 44 22 46 64
E-mail: info@lendon.dk
Facebook: Lendon.dk

Man - fre: 9:00 - 16:30

Din sikkerhed
Sikkerhed med NemID
Høj kundetilfredshed