Minilån

Hvad er et minilån? Et minilån er et lån, der særligt egner sig til forbrugere, der har brug for et mindre lånebeløb. Dermed er synonymt med et kortfristet lån. Da mindre lånebehov ofte opstår i forbindelse med forbrug, kan minilån tillige sidestilles med et forbrugslån. Vores minilån kommer i form af en kassekredit, hvor du kan låne op til 15.000 kr. med en månedlig rente på 15% til det du lige står og mangler.

 • Lån op til 15.000 kr. gratis i 30 dage
 • Hurtigt og nemt
 • Ansøg på ét minut
 • Fleksibel afbetaling

Har du ikke tidligere optaget minilån hos os, kan du få lånet gratis, såfremt du har mulighed for at tilbagebetale lånebeløbet indenfor 30 dage.

Hvilke fordele er der ved et minilån?

Et minilån har en række fordele i forhold til eksempelvis banklån. Ansøgningsprocessen ved banklån er ofte lang og omstændig, hvorfor mange dropper det allerede før de er gået i gang. Sådan er det ikke med vores minilån. Minilånet har den fordel, at det optages online, hvilket betyder, at ansøgningsprocessen kun tager få minutter og du kan tillige have pengene til rådighed på din konto indenfor tre timer.

En af grundene til, at banklån kan være en langsommelig proces er, at du typisk skal stille sikkerhed for dit lån, hvorfor kreditvurderingsfasen kan være lang. Ønsker du et minilån hos os, skal du ikke stille sikkerhed for lånet. Ved denne type lån bliver du kreditvurderet via dit NemID, hvilket også er en af grundene til, at ansøgningsprocessen er hurtig og gnidningsfri. Minilån er med andre ord et rigtig fint lånealternativ til dig, der har et kortfristet lånebehov.

Minilån har altså to helt klare fordele, der adskiller sig fra banklån:

 • Hurtig, online ansøgningsproces
 • Kreditvurdering via NemID og svar på din låneansøgning indenfor få minutter
 • En minilån med muligheder

  Som sagt, kommer vores minilån i form af en kassekredit. Dette giver en række muligheder, både i forhold til anvendelse af lånet, men også i forhold til afbetaling. Vi tilbyder nemlig et fleksibelt lånealternativ til det du lige står og mangler penge til – hvad end det er en presserende uforudset udgift eller et produkt, som du bare ikke kan leve uden.

  Anvendelse af minilån

  Eftersom vores minilån har form som en kassekredit, er der flere muligheder for afbetaling. Du kan gøre det til et afdragsfrit minilån, hvor du kun betaler den månedlige rente på 15% og først ved løbetidens udløb betaler lånebeløbet tilbage. Vi trækker helt automatisk renten hver måned fra det kreditkort du har opgivet, således at du undgår, at dit minilån når en uoverskuelig størrelse.

  Du har også mulighed for at afdrage løbende på dit minilån, hvilket reducerer din totale renteomkostning i forhold til udgangspunktet. Dette skyldes, at renteomkostningen udregnes som en procentdel af det resterende lånebeløb, hvormed lavere lånebeløb er lig lavere renteomkostning.

  Desuden har du mulighed for at tilbagebetale hele lånebeløbet inden løbetidens udløb, hvormed du sparer renteomkostninger i forhold til udgangspunktet. Vi opgiver den reelle låneomkostning ud fra en løbetid på 12 måneder, så tilbagebetaler du allerede beløbet efter 8 måneder, har du altså i realiteten sparet 4 måneders renteomkostninger.

  Endeligt har du mulighed for at få et rente- og gebyrfrit minilån hos os, såfremt du tilbagebetaler lånebeløbet indenfor 30 dage. Med andre ord, kan du ved et særdeles kortfristet lånebehov få et gratis minilån. Det er altså særligt attraktivt for dig at optage minilån, hvis du er sikker på, at du har pengene i hænde indenfor den kommende måned.

  Person der laver minilån via computer

  Hvad koster et minilån?

  Som sagt, kommer vores minilån i form af en kassekredit. Dette giver en række muligheder, både i forhold til anvendelse af lånet, men også i forhold til afbetaling. Vi tilbyder nemlig et fleksibelt lånealternativ til det du lige står og mangler penge til – hvaHar du et lånebehov på mere end 30 dage, kan vi desværre ikke tilbyde dig et gratis minilån. Hvad vi til gengæld kan tilbyde dig, er en attraktiv kassekredit, hvor du med en fast rente på 15% om måneden kan låne op til 15.000 kr. Du kan i høj grad selv påvirke prisen på dit minilån. En måde at sikre dig selv de bedste præmisser for at låne penge er ved at identificere dit konkrete lånebehov, således at du ikke låner mere end du reelt har brug for.

  Har du eksempelvis brug for 1.000 kr., vil dine samlede kreditomkostninger være 1.675 kr., såfremt lånet løber i 12 måneder. Det betyder, at det totale tilbagebetalingsbeløb ved dette lånebeløb er 2.675 kr.

  Det kan også være, at du har brug for et minilån på 8.500 kr. til en lidt større forbrugspost. Her vil dine samlede kreditomkostninger være 14.237,5 kr., såfremt lånet løber i 12 måneder. Samlet set bliver dit tilbagebetalingsbeløb i dette tilfælde 22.737,5 kr.

  Som nævnt ovenfor, kan du selv forme dit minilån efter netop dit behov. Ovenstående beregninger er derfor udtryk for, hvad de respektive lånebeløb maksimalt vil koste dig. Desuden kan du til hver en tid få overblik over den reelle omkostning på det lånebeløb du ønsker med vores låneberegner.

  Læs også om: Mikrolån

  Hvem kan optage minilån?

  Som nævnt, skal du ikke stille sikkerhed for et minilån som du eksempelvis skal ved banklån. Derfor er kravene tilsvarende lavere, når du ønsker at optage minilån. De krav vi hos Lendon.dk stiller til dig om låntager, opfyldes af de fleste danskere. Der er derfor stor sandsynlighed for, at du kan sætte flueben ved dem alle. For at optage minilån hos os skal du:

  • have et NemID
  • være mindst 21 år
  • have et dansk CPR-nr
  • have en dansk adresse
  • have en aktiv e-mailadresse
  • have et dansk telefonnummer
  • have en dansk bankkonto
  • vurderes kreditværdig af Lendon.dk

  Du får svar på din ansøgning indenfor få minutter og bliver du godkendt, kan du begynde at optage minilån på det godkendte lånebeløb. Blev du ikke godkendt, kan det skyldes, at der var forhold i din låneansøgning der gjorde, at vi desværre ikke kan låne dig det ønskede beløb på nuværende tidspunkt. Et forhold kan være, at du står registreret i RKI, da vi har en firmapolitik om, at vi ikke låner penge til danskere med denne registrering. Du er dog altid velkommen til at søge igen på et senere tidspunkt, når det pågældende forhold har ændret sig.

  Mand der laver minilån via mobil

  Et gennemskueligt minilån

  Når du låner hos os, er der ingen ubehagelige overraskelser. Det skyldes, at vi har lavet et 100% gennemsigtigt låneprodukt, for at sikre dig bedst muligt som låner. Derfor kan du allerede inden optagelse af minilån teste forskellige lånebeløb i vores låneberegner for at få et overblik over, hvilken reel omkostning der er på netop det minilån du ønsker.

  Ved optagelse af minilån os hos, bliver du desuden tildelt en personlig kundeprofil på Lendon.dk, hvorfra du løbende kan monitorere lånet. Det er også fra din personlige profil, at du har mulighed for at afdrage på lånet, forhøje lånebeløbet eller hvad du ellers måtte have brug for. Du kan tilgå din kundeprofil hvor som helst og når som helst fra både smartphone, tablet og desktop.

  Med andre ord, har vi sørget for, at vores minilån giver dig de bedst mulige præmisser, når du låner penge.

  Læs også om: Små lån

  Har du spørgsmål til minilån?

  Lån er ikke altid lige til at forstå. Rent faktisk kan det for mange virke indviklet. Der er dog stor sandsynlighed for, at du ikke sidder alene med dit/dine spørgsmål. Derfor synes vi, at du skal klikke dig ind forbi vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor du kan være så heldig at finde svar på de spørgsmål du måtte have. Findes svarene ikke her, er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice! Vi sidder klar til at rådgive dig og tage en uforpligtende snak omkring minilån alle hverdage mellem 9:00 og 16:30 på telefon 44 22 46 64 eller via mail på info@lendon.dk.

  Kundeservice
  Telefon: 44 22 46 64
  E-mail: info@lendon.dk
  Facebook: Lendon.dk

  Man - fre: 9:00 - 16:30

  Din sikkerhed
  Sikkerhed med NemID
  Høj kundetilfredshed