Lån til tandlæge

Lån til tandlæge

YOUR INTERNET EXPLORER IS NO LONGER SUPPORTED

You are using an old version of .
To improve your experience using our website, we strongly recommend to update your browser to its latest version or download one of the following browsers:

Google Chrome (recommended): Download here
Mozilla Firefox: Download here
Microsoft Edge: Only available with Windows 10
Microsoft Internet Explorer (IE9+): Only available with Windows Vista and upwards

Oversigt

Vi kan ikke komme uden om, at et tandlægebesøg er en dyr fornøjelse. Desværre er det ikke en post i budgettet, som vi kan komme udenom. Ej heller kan vi styre hvornår behovet for et tandlægetjek melder sin ankomst. Tandpine kommer sjældent med en varsel, og derfor er der ved behov for en tandlæge, tale om en akut situation, som du kan blive nødsaget til at låne penge til. Vi modtager mange spørgsmål angående at låne penge til tandlæge. Derfor har vi lavet denne side, hvor du nemt kan finde de svar, som du behøver.

Få sunde tænder med et lån til tandlæge

Du har måske længe gået og gruet dig over at have ondt i en hjørnetand? Vi ved allesammen, at et besøg hos tandlægen kun betyder én ting. Der skal penge op af lommen - og det er ikke altid penge man har til rådighed. Hos Lendon.dk mener vi, at ingen bør fravælge en tandlægebehandling på baggrund af manglende råderum i økonomien. Vi er derfor glade for, at kunne tilbyde dig attraktive lånemuligheder til finansiering af tandlægeregningen. Læs mere om vores lån til tandlæge herunder.
Læs mere om at låne til forbrug her:

Gratis 30-dages lån til tandlæge

Hos Lendon.dk kan du blive godkendt til et lån til tandlæge, inden du besøger tandlægeklinikken. Det sker på blot få minutter, og hvis du ansøger om et lån i vores åbningstid, har du pengene på din konto indenfor 3 timer. Dermed undgår du selv, at skulle lægge ud for udgifterne til tandlægeregningen. Hvis du i løbet af de efterfølgende 30 dage skulle få luft i økonomien, og har mulighed for at afdrage dit lån til tandlæge hurtigt, vil lånet være gratis. Hos os slipper du nemlig for alt, hvad der hedder renter og gebyrer, som førstegangslåner de første 30 dage.

Fleksibelt lån til tandlæge

Vores lån til tandlæge tilbydes online og er en kredit, som du kan afbetale, når det passer dig. Det er altså helt op til dig, hvorvidt du ønsker at afbetale dit lån som små månedlige betalinger eller som én samlet afbetaling. Hvis du vælger at afbetale dit lån som små månedlige betalinger, kan du faktisk nøjes med kun at betale renter, så du som minimum er sikret mod rykkere.

Lån over flere omgange

Løber dit lån til tandlæge sig over flere omgange? Ingen problem. Hvis du f.eks. kun har brug for 3.000 kr. nu til den første behandling, og du om en måned skal have foretaget endnu en behandling, er der i mellemtiden ingen grund til at betale unødige renter og gebyrer. Med vores lån til tandlæge kan du få stillet en kredit på op til 15.000 kr. til rådighed. Du bestemmer selv, hvor stor en kredit op til de 15.000 kr. du ønsker og betaler selvfølgelig kun renter for det udestående du har - dag for dag. Det er helt op til dig at vurdere, hvor lang tid du har brug for til at afbetale kreditten. Alt dette sker på din online kundeprofil, som du får tildelt, når du opretter dit lån til tandlæge. Her kan du døgnet rundt tilgå lånet og bl.a. forhøje dit lån op til kreditmaksimum. mand har fået lån til tandlæge

Sådan opretter du dit lån til tandlæge

Har du brug for et lån til tandlæge nu og her? Vores ansøgningsproces er hurtig og nem, og indeholder blot 3 simple trin. Du får svar på din ansøgning inden for få minutter og bliver herefter økonomisk stillet til, at kunne betale din tandlægeregning. De 3 trin til at oprette dit lån er følgende: Registrering. Fra vores forside på Lendon.dk kan du udfylde et simpelt ansøgningsskema. Først vælger du det beløb, som du har brug for til dit lån til tandlæge. Hvis din låneansøgning godkendes, er det præcis det angivne lånebeløb, som bliver overført til din konto. For at kunne behandle din låneansøgning, har vi også brug for, at du udfylder nogle få oplysninger om dig selv. Oplysninger som CPR-nummer, e-mail, mobilnummer, bankoplysninger og din månedlige lønudbetaling. Bekræft med NemID. Hurtigt og nemt kan vi indhente de nødvendige oplysninger, som vi skal anvende til at lave en kreditvurdering af dig ved, at du bekræfter dine oplysninger via NemID. Tilføj betalingskort. Til sidst skal du indtaste kortnummer til dit betalingskort. Ved at registrere dit betalingskort sikrer du dig, at der automatisk hver måned, som minimum, bliver trukket renter på dit lån. Så undgår du, at der bliver tilsendt dyre rykkere, og du behøver ikke selv at huske på den månedlige betalingsdato.

Når ansøgningen er gennemført

Når du har gennemført de ovenstående 3 trin til oprettelse af lån til tandlæge, er der kun tilbage at vente på svar. Du vil indenfor kort tid blive kontaktet af vores kundeservice via telefon, som vil be- eller afkræfte, hvorvidt du er blevet godkendt til dit lån. Når lånet går igennem, får du tildelt din personlige kundeprofil. Du vil efter godkendelsen blive bedt om at logge ind på din profil og underskrive lånekontrakten. For at højne sikkerheden, beder vi dig underskrive med dit NemID, hvilket forsikrer, at du er den person, som modtager pengene. Så snart kontrakten er underskrevet, vil pengene øjeblikkeligt blive sendt til din bankkonto. Det er også på din kundeprofil, at du hele tiden har det fulde overblik over din lånesituation. Det er herinde, at du kan afdrage på dit lån, hæve lånegrænsen samt ansøge om forlængelse.
mand har gennemført ansøgning om lån til tandlæge

Har du brug for hjælp til dit lån til tandlæge?

Sidder du tilbage med nogle spørgsmål ang. vores lån til tandlæge? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, indenfor vores åbningstid i hverdage mellem 9-16.30 på telefon 78 74 62 08 eller via e-mail på info@lendon.dk. Udenfor vores åbningstider henviser vi til vores “spørgsmål og svar”-sektion, hvor du kan finde ofte stillede spørgsmål. Hvis du kontakter os på Facebook, via e-mail eller på chat udenfor vores åbningstider, vil vi vende tilbage til dig den næstkommende hverdag.
Kundeservice
Telefon: 44 22 46 64
E-mail: info@lendon.dk
Facebook: Lendon.dk

Man - fre: 9:00 - 16:30
Din sikkerhed
Høj kundetilfredshed
Er du interesseret i vores tilbud?
Klik her og ansøg om et lån nu.

Ansøg nu
LendOn.dk drives af Creamfinance Denmark ApS, Gammel Kongevej 1, 1610 København V. CVR nummer 36965797.
LendOn.dk © 2019