Tesla

7 sjove gadgets til mænd, som rent faktisk er brugbare!

Tjek denne guide hvis du er på udkig efter lidt ekstra grej til hverdagen. I guiden finder du en række sjove gadgets til mænd, som alle har hver deres unikke funktion, der enten gør hverdagen nemmere, mere miljørigtig, eller er et billigere og bedre alternativ til allerede etablerede produkter. De er oplistet i vilkårlig rækkefølge.

I denne artikel vil vi gennemgå disse gadgets:

  1. Zippo Lighter vs. Tesla Coil Lighter
  2. 100% strømbesparende og miljørigtig køling
  3. Sjove gadgets til bilen – bliv køreklar til vinteren
  4. Semesterstart med smarte og effektive noter
  5. Sugru – lav dine egne sjove gadgets
  6. Børst tænder uden hænder
  7. Arbejd effektivt med tre skærme

1. Zippo Lighter vs. Tesla Coil Lighter

Når man tænker på eksklusive lightere, kommer de fleste nok i tanke om enten Zippo eller Ronson som sikre og stilfulde valg. Fælles for dem begge er, at de kan koste op mod flere tusinde kroner og efterfølgende har et livslangt misbrug af lightergas som du skal finansiere.

Elektronisk lighter – bedre for miljøet

På verdensplan bliver der ca. smidt halvanden milliard engangslightere i naturen hvert år, materialerne og overskydende gas forurener omgivelserne og det kan tage naturen omkring 1.000 år at nedbryde blot en enkelt lighter.

Der har i mange år været alternativer til de populære gaslightere og du har sikkert stiftet bekendtskab med en elendig elektronisk lighter i en souvenirbutik, et eller andet sted i Europa. Måske kunne det alligevel snart være tid til et generationsskifte for de eksklusive lightere.

Markedet har nemlig udviklet sig, og det er blevet nemmere at få fat i udbuddet af elektroniske lightere af høj kvalitet. Den producent der generelt scorer højest i forskellige test og anmeldelser på nettet, er amerikanske Tesla Coil Lighters.

Det er især modellen H&PC-6467 som vinder opmærksomhed. Lighteren er blandt de første med integreret Plasma Arc Beam teknologi og er altså flammeløs og skal ikke tankes op med gas. Lighteren er vindresistent og lades op på ca. 30 minutter med usb-kabel. Derefter præsterer lighterens litiumbatteri upåklageligt de næste 100 – 300 klik, alt efter hvor længe man har den tændt ad gangen.

Prisen er 29,99 dollars, hvis man køber produktet direkte på Tesla Coil Lighters hjemmeside. Den er også set til 54 euro på Amazon.

2. 100% strømbesparende og miljørigtig køling

Hvis man er mand og har noget, der minder om en have, så er man også nødt til at eje en brønd fra Cool Well. En Cool Well er en særligt konstrueret spand, som graves ned i jorden, hvorved der dannes et naturligt underjordisk kølerum drevet af moder jord.

“Find det perfekte sted. Grav et hul – et flot hul. Nyd dit mesterværk. Tag et billede og hæng det op i redskabsrummet. Sæt spanden i hullet – den passer perfekt.” – Cool Well.

Cool Well er synonym for gadgets til mænd, og holdet bag tilbyder miljørigtig køling fra første spadestik. Ikke nok med, at den er fremstillet i genbrugsplast, så koster den dig lige præcis 0 kr. i strøm på en livstid og har ingen negativ indvirkning på miljøet.

“Fyld indsatsen med dine varme øl – og lad dem sove trygt under jordens svalende overflade. Drys det overskydende jord langs hækken – og alle spor er slettet.” – Cool Well.

Energirigtigt-køleskab-7 sjove gadgets til mænd, som rent faktisk er brugbare!-blog-LendonDK

Cool Well vil højst sandsynligt ikke udskifte dit nuværende køleskab, men fungerer absolut perfekt som ekstra køleskab. Produktet har kapacitet til 24 dåser eller flasker og endda en flaske vin eller andet oveni. Udover beholderen som skal graves ned i jorden, består Cool Well af et tætsluttende isoleret låg, som gør at der ikke kommer skidt ned i din nye skattekiste.

“Inviter gutterne på en gåtur i haven – og tryl dine svalede øl op af jorden. Gutterne er imponerede – og en go’ aften er skudt i gang!” – Cool Well.

Brønden fungerer kongeligt som festival gadget og mon ikke du bliver behandlet ligeledes af vennerne, hvis du hiver sådan en med næste gang i skal afsted.

Selv prisen er lækker – billigst er den fundet hos Terrasseliv til kun 299 kr.

3. Sjove gadgets til bilen – bliv køreklar til vinteren

Better safe than sorry!

Henover vinteren kan bilen nemt komme i problemer grundet kulden og den ekstra ydeevne vi kræver af vores bil, når vi skal igennem den kolde tid.

Med en Power Charger til bilen, kan du i fremtiden slippe for at skulle ringe til vejhjælp og betale i dyre domme for at få din bil køreklar igen. Danske LogoPowerBank producerer kraftige nødopladere til bilen, som kan levere hele 400A med en batterikapacitet på 16.800 mAh. På menneskesprog betyder det, at har nok strøm i din Power Charger til at oplade 25 biler i træk, på en enkelt opladning.

Udover dette, er produktet udstyret med udgange, der sørger for at du også kan oplade din bærbare, smartphone, tablet, kamera, trådløse høretelefoner mm. Så længe din enhed kan oplades via et USB-kabel, sørger Power Chargeren for, at du ikke løber tør for strøm.

Gadgets til mænd

Du kan nemt have produktet liggende i handskerummet og er derfor også perfekt til at have med på bilferien, både så du og børnene aldrig løber tør for strøm på jeres enheder, og for at undgå rædslen ved at tilkalde vejhjælp i udlandet.

Derudover er Power Chargeren udstyret med en Ultra LED-lommelygte med SOS-tilstand, så du nemt kan bruge produktet i vintermørket eller tilkalde hjælp, hvis det skulle komme så vidt.

Prisen for vidunderet er 1.199 kr. og kan ifølge producenten kun købes via deres hjemmeside. Dette er for at sikre den billigste pris, uden fordyrende mellemled, da din Power Charger vil blive sendt til din adresse direkte fra fabrikken.

Sjove gadgets-7 sjove gadgets til mænd, som rent faktisk er brugbare!-blog-LendonDK

4. Semesterstart med smarte og effektive noter

Undersøgelser viser, at man processerer og husker vigtige informationer bedre, hvis man får dem illustreret via sin håndskrift. Det er dog ikke altid lige praktisk, da de håndskrevne noter er langt mere besværlige og uoverskuelige at arkivere end de digitalt indtastede.

Med Bamboo Folio kan man nemt overføre sine noter fra håndskrift og direkte over på sin computer eller smartphone. Overførslen fra analog til digital sker omgående via et lille kamera i kuglepennens spids, så du med det samme kan se dine mødenotater bevæge sig over på den ønskede enhed.

Derfor er Bamboo Folio et genialt redskab til både studerende og professionelle, der hurtigt og effektivt kan få sine tanker og idéer ned på papir og lagre det digitalt på samme tid. Det er rigtig meget tid man kan spare, samtidigt med at ens noter bliver mere levende da man har mere frihed til sine illustrationer.

Selvom Bamboo Folio ikke er markedets topscorer i forhold til design og ekstrafunktioner, vil vi alligevel anbefale produktet over konkurrenterne.

Dette er fordi man kan anvende pennen på alle slags papir, hvorimod man hos konkurrenterne vil være nødsaget til at købe deres dyre specialdesignede notesblokke, for at pennen skal kunne virke og registrere dit arbejde.

Pennen kan også bruges som stedfortræder til tastaturet, da den er kompatibel med alle skriveprogrammer, e-mail og sociale medier.

PC Magazine har vurderet pennen til til solide 3.5 af 5 stjerner. Den scorer ikke topkarakter pga. enkelte tekniske detaljer som de fleste nok ikke vil lægge mærke til.

I skrivende stund finder man den bedste pris hos Happii.dk til 1.337 kr.

Skolestart-7 sjove gadgets til mænd, som rent faktisk er brugbare!-blog-LendonDK

5. Sugru – lav dine egne sjove gadgets

Sugru er navnet på verdens første modellerbare lim, som efter brug transformerer sig til en overraskende stærk og resistent silikone.

Den patentbeskyttede teknologi er fremstillet med henblik på at skabe et produkt, som kan kan gøre det meget lettere at fixe næsten hvad som helst i hjemmet.

Limen føles som almindelig modellervoks og kan let bøjes og formes præcis som man ønsker det. Efter at have været udsat for luft i ca. 30 minutter begynder limen så småt at hærde hård med en super klæbeeffekt der kan holde sammen på næsten alle overflader.

Sugru kan bruges til næsten alt, den er vandresistent og virker ved ekstreme temperaturer helt ned til -50° og op til 180°. Dette gør, at du let kan fixe og isolere ting som frysere, både, opvaskemaskiner, gummistøvler, gryder mm.

På Sugrus egen hjemmeside kan du følge forskellige guides med inspiration til, hvordan du ved hjælp af produktet kan lave dine egne sjove gadgets, samt komme igang med produktets utallige muligheder for at reparere og skabe nye funktioner i hjemmet.

Du kan finde Sugru hos mange danske forhandlere til under 100 kr. for en pakke. Brugerne har via 2.473 anmeldelser på TrustPilot givet Sugru en gennemsnitsscore på 9,3 ud af 10, hvilket må tale for sig selv.

Sugru-7 sjove gadgets til mænd, som rent faktisk er brugbare!-blog-LendonDK

6. Børst tænder uden hænder

Den Kickstarter finansierede tandbørste Amabrush, ser ud til at kunne revolutionere markedet indenfor mundhygiejne.

Udklsip-7 sjove gadgets til mænd, som rent faktisk er brugbare!-blog-LendonDK

I hvert fald har de taget patent på deres produkt, som allerede er i sin afsluttende produktionsfase. De første globale forsendelser af Amabrush er planlagt til februar 2018.

Forudbestiller man Amabrush på Kickstarter kan man hente en rabat på ca. 50%. Den billige udgave kan blive din for 89 $ mens den dyrere udgave kan købes for 119 $. Den eneste forskel på de to tilbud er, at den den billige kommer uden trådløs oplader. Du får dog en USB-oplader med til det billigere tilbud, så hvis man kan leve med det, er der ingen grund til at opgradere. Uanset hvad, er det en god idé at forudbestille, da du ikke vil finde samme pris efter den officielle lancering.

Et gennemsnitsmenneske bruger angiveligt 108 dage af sit liv på at børste tænder med traditionelle tandbørster. Amabrush markedsfører sig med, at deres produkt kun har brug for ti sekunder til at rengøre din mund fuldstændigt.

Amabrush ligner mest af alt en stor sut når man bruger den og det tandsætformede børstehoved børster ALLE ens tænder på én gang. At alle tænderne bliver børstet på samme tid i ti sekunder betyder, at hver tands overflader bliver børstet 8 gange længere, på 12 gange kortere tid.

Tandbørsten er udviklet i et internationalt samarbejde og er støttet og fondet af blandt andet den østrigske regering, private institutioner og Europa-Kommissionen.

Det revolutionspotentielle produkt har desuden fået positiv omtale i medier som Telegraph,Daily Mail og Metro.co.uk.

Udklip-7 sjove gadgets til mænd, som rent faktisk er brugbare!-blog-LendonDK

7. Arbejd effektivt med tre skærme

Et andet Kickstarter-finansieret produkt er belgiske Slidenjoy. Det geniale ved produktet er, at du ekstremt let kan montere to ekstraskærme til enten PC eller Mac.

Idéen er simpel. Man sætter en boks fast bag på sin bærbare computer med magneter og tilslutter derefter boksen i PC’ens USB-indgang.

Når det er gjort, kan du så trække op til to skærme ud af den lille kasse og så er du ellers klar til at arbejde eller game som en professionel.

Skærmene er designet til at kunne foldes op til 180 grader. På den måde kan du vinkle skærmene strategisk så alle til mødet kan følge med i hvad du laver.

Kickstarter-projektet har for længst indsamlet penge nok til at kunne starte produktionen, hvilket betyder at du kan finde Slidenjoy på markedet til juletid 2017.

Næsten 10.000 personer har allerede forudbestilt produktet, der hører i den lidt dyre ende, men i forhold til, hvad man får for pengene, er det ikke så skidt igen.

Standardversionen koster € 349 og kan fås i ni forskellige farver. Prisen er til at leve med, da alternativet er at købe to eksterne skærme som er mere klodsede og bøvlede at arbejde med end Slidenjoy.

Et andet kommende alternativ er Razors Project Valerie. En super bærbar computer med tre indbyggede skærme. Her skal du dog slippe godt 3.500 $.

Vi vil meget gerne udbygge guiden, så hvis du ligger inde med forslag til flere funktionelle og sjove gadgets til mænd, hører vi meget gerne fra dig i kommentarfeltet herunder.

Måske kan du også lide...

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og ikke mindst en tid fyldt med julehygge. Det er den tid på året, der emmer af nostalgi, varme og tryghed. Nu nærmer juletiden efterhånden sig med hastige skridt, og det

17 billige og alternative rejser som du ALDRIG glemmer

Læs med her, hvis du mangler inspiration til din næste ferie. Vi har samlet en række rejsedestinationer som du nok kender i forvejen, men med aktiviteter du ikke vidste, at du er nødt til at

Ansøgningsprocessen

Ved sammenligning af lån kan den tid det tager at ansøge også være vigtig. Hvor lang tid tager det at ansøge? Det varierer hos de forskellige udbydere. Hos lendon.dk kan du ansøge om et lån på