Mennesker går i lufthavn på vej på ferie

Billige billetter til ferien – du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter en billig ferie med stærke oplevelser eller blot vil vide mere om, hvilke utrolige alternative rejser man kan tage på i Europa, så læs med.


BILLIG FLY OG OPHOLD

Det er en god ide at være fleksibel i forhold til rejsedatoer, og det kan sagtens betale sig at bruge lidt ekstra tid på at undersøge billige billetter for at sikre sig den bedste pris.


REJS FRA TYSKLAND OG FIND BILLIGE BILLETTER

Ifølge YouGov sparer danskerne i gennemsnit 40 % på deres flybilletter ved at flyve fra Tyskland. Det er rigtig mange penge at spare.

Det er også derfor 280.000 danskere hvert år vælger at flyve fra Hamborg, hvor du også kan parkere bilen billigere end i lufthavnene i Danmark.


BILLIGT AT BO I AIRBNB

En af de mest komfortable måder at bo på når man rejser, er gennem AirBnB. Her kan man leje private boliger på sin feriedestination i alle prislejer, og man kan som oftest finde en hel lejlighed til under 200 kr. pr. overnatning.

Hvis man ikke har problemer med intimitet overfor fremmede mennesker, skal man overveje couchsurfing også kendt som sofahotel.


GRATIS AT COUCHSURFE

Couchsurfing er et globalt socialt fællesskab for personer, der elsker at rejse og møde nye mennesker. Konceptet går ud på, at man låner en sofaplads hos en privat vært. Couchsurfing giver rigtig mange muligheder for en unik ferie, som man altid vil huske. Ved at bo hos lokale, får man et helt uvurderlig indblik i den by man er rejst til.

Perfekt hvis man er på udkig efter billige alternative rejser. Se evt. også vores tidligere guides med flere tips til at holde budgettet nede på rejsen!

Flyrejse og overnatning er tit de tungeste poster i feriebudgettet. Det er derfor en rigtig god idé at bruge ekstra tid på at undersøge billetpriser og overveje couchsurfing, hvis man vil finde billige billetter.


ALTERNATIVE OPLEVELSER

Her har vi samlet vores bud på de bedste alternative rejser og oplevelser. Og mange af disse destinationer, kan man finde billige billetter til.

 1. Løb for livet i Spanien
 2. Tag på ferie i England…
 3. Mange rejser til Portugal…
 4. Aktiviteter i Efterårsferien? Vær vikinger i Danmark
 5. På kulturrejse i Tjekkiet
 6. Billig weekendtur i byen
 7. Alternative rejser kan gøre dig til verdenmester
 8. Gå a capella i Estland
 9. Er man til kulinariske rejser…
 10. Pølsekast i Rapperswil
 11. Alternative rejser kan afgøre dit parforhold
 12. Hold nytår i udlandet
 13. Kongeetappen i en billig gummibåd
 14. Vinsmagning i Spanien
 15. Motionsløb uden udstyr
 16. Alternative rejser som straffefange i Østeuropa
 17. Tag i hellig krig i Grækenland


LENDON LÅNER DIG TIL REJSEN


Drømmer du om at tage på din næste rejse ud i verden – og har du brug for et lån til at finansiere den, så hjælper LendOn dig på vej.

Prøv vores låneberegner her!


HAR DU BRUG FOR ET GODT LÅN?

LendOn tilbyder to attraktive online lånemuligheder:

15.000 kr. i Kredit
Start ansøgningen her !


KUNDESERVICE

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål til vores lånetilbud?
Eller er du ikke sikker på, om LendOn er den rigtige løsning for dig?

Så kan du med fordel besøge vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor vi har samlet svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Skulle dit spørgsmål ikke høre herunder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til en uforpligtende snak om din situation.

KUNDESERVICE
Telefon: 44 22 46 64
E-mail: info@lendon.dk
Mandag – Torsdag: 8:00 – 18.00
Fredag: 8:00 – 16.00

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,