hvor-er-det-billigst-at-bo-guide-lendOn

Hvor er det billigst at bo?

Som med alt andet handler det om udbud og efterspørgsel. Derfor ændrer det sig også hele tiden, hvor i landet det er billigst at bo. Det kommer nok ikke som en stor overraskelse, at der i Danmark er en stor prismæssig boliger alt afhængig af, hvilken kommune du bosætter dig i.

Dér, hvor størstedelen af befolkningen ønsker at bosætte sig, er også det sted, hvor det er svært at få økonomi og boligdrømme til at gå op i en højere enhed.


HER ER DET DYRESTE STED AT BO

Her er listen over landets dyreste kommuner. Og som du kan se, så ligger de dyreste kommuner på sjælland.

Tabellen er taget fra Finans.dk. Se listen med tilhørende priser her.


Oversigten blev offentliggjort i maj 2017, men den ser faktisk ikke meget anderledes ud i 2019.


LÅN TIL FLYTNING


BILLIGST AT BO

Vi har fundet det billigste sted at bo i 2019. Huset, som ligger på Langeland, koster kun den nette sum af 60.000 kroner.

Se de billigste steder at bo i Danmark her!

Få det billigste hus i landlig idyl på Fyn


NYE BOLIG TENDENSER 2019

Nye tendenser i 2019 peger hen imod, at flere og flere søger mod Region Sjæland og Region Nordjylland, som har oplevet en større vækst end hovedstadsområdet.

Grunden til at flere flytter væk fra Københavnsområdet, er, at prisen er blevet så høj, at det er blevet for svært at betale.

Boligkøberne er som oftest par, der gerne vil stifte familie, eller små børnefamilier, som søger tilbage mod Region Nordjylland eller udkanterne af Region Sjælland.

Tabellen er fra boligsiden og viser ændringen i priserne på villaer og rækkehuse fra november 2018 til november 2019.


KVADRATMETERPRIS I HOVEDSTADEN

Hvis du er insisterende på at bosætte dig i Storkøbenhavn, så skal du måske se på byerne omkringliggende den danske hovedstad.

Det kan nemlig sagtens betale sig at bo et stykke fra centrum. En undersøgelse, foretaget af Dansk Erhverv, peger på, hvilken kommune i Hovedstadsområdet, som er billigst at bosætte sig i ud fra, om der bor én eller to pendlere i husstanden.

Resultatet viser, at det er billigst at bo i Høje-Tåstrup Kommune, hvis der bor én pendler i husstanden.

Er der derimod to i husstanden som pendler, er det faktisk billigere at bo i Tårnby – og dermed tættere på København.


GODE RÅD TIL BOLIGKØB

I sidste ende må du prioritere, hvad der er vigtigst for dig: At bo tæt på arbejde og familie eller at have større økonomisk råderum til andre ting. Det er som med alle andre økonomiske valg – dit boligvalg skal passe ind i dit nuværende budget og ikke give anledning til yderligere bekymring om økonomi. Nogle gange kan det svare sig at finde et sted, der er billigt at bo for at få råd til andre ting.

Læs også
Lån til indskud
Danmarks rigeste, sådan gør de
Lån til kørekort
Privatøkonomi


HAR DU BRUG FOR ET LÅN?

LendOn tilbyder to lånemuligheder:

Kreditlån til jul 15.000 kroner

Start ansøgningen her !


KUNDESERVICE

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål til vores lån?
Eller er du ikke sikker på, om LendOn er den rigtige løsning for dig?

Så kan du med fordel besøge vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor vi har samlet svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Skulle dit spørgsmål ikke høre herunder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til en uforpligtende snak om din situation.

Telefon: 44 22 46 64
E-mailinfo@lendon.dk
Mandag – Torsdag: 8:00 – 18.00
Fredag: 8:00 – 16.00

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,