et-spil-skak-gadgets-til-maend-lendon.dk

Gadgets til mænd

Er du på udkig efter lidt ekstra udstyr? Gå på opdagelse her på siden, hvor vi guider til de fedeste gadgets til mænd. De gadgets, vi præsenterer her, er skøre og anderledes, og gør hverdagen lidt mere underholdende.

Så sidder du alligevel og keder dig, eller er du ude efter at blive inspireret til en gave, så læs med her.


De fedste gadgets til mænd til de bedste priser


Elektronisk lighter

En elektronisk lighter er en perfekt gadget til mænd. Ikke nok med at den er praktisk, så er den også meget miljøvenlig. Den er praktisk, fordi at den er nem at tænde bål, komfur mv. med sammenlignet med traditionelle gaslightere. Derudover kan den bruges i kraftigt blæsevejr på camping eller vandringture i det fri, uden at blæse ud. Det er nemlig ikke en rigtig flamme, men en elektronisk ladning, der antænder.
Perfekt gadget til mænd, der elsker friluftsliv.


God grund til at købe elektronisk ligter?

På verdensplan bliver der ca. smidt halvanden milliard engangslightere i naturen hvert år, materialerne og overskydende gas forurener omgivelserne – og det kan tage naturen omkring 1.000 år at nedbryde blot en enkelt lighter.

Koster fra 199 kroner

Kan købes hos Imerco


Snooor Anti-snork-sensor

En anti-snork sensor er den ultimative gave til manden, der snorker meget og højt. Det lyder måske lidt sært, men den er god nok. Det er muligt. Sensoren sættes fast på kroppen og registrerer, når du sover i en position, hvor du begynder at snorke. Begynder du at sige lyde, vil den vække dig op, så du skifter soveposition. Efter et par nætter vil kroppe havde tilvænnet sig til sensoren.


God grund til at køb en anti-snork-sensor?

Snorken irriterer alle, som sover tæt nok på. Med en anti-snork-sensor slipper du for at vække hele familien med din snorken hver nat. Har du en mand, som har brug for et kærligt skub, så vil han sikkert også prissætte denne gadget.


Koster fra 499 kroner

Kan købes hos Coolshop


ANSØG OM LÅN


Musikanlæg med streaming

Ingen guide af gadges til mænd uden at introducere et hifi musikanlæg. Det her musikanlæg fra Nad er et nyskabende og prisvinnende musikanlæg med et fantastisk flot design og suveræn lyd, som er skabt til manden, der vil have absolut topkvalitet.


God grund til at købe musikanlæg fra Nad?

Anlægget er et kompakt og eksklusivt anlæg, der klæder ethvert moderne hjem. Musikanlægger har tough-panel og stemmestyring, og med et sådan eksklusiv gadget i stuen, kan du sagtens spare på andre møblementer.

Koster for 19.999 kroner

Kan købes hos Hifiklubben

Få den fedeste musikoplevelse i hjemmet


Gamerstol

En gamerstol til manden, som elsker at spille spil. Denne gamerstol er den perfekte gadget til manden, som elsker at bruge tid foran skærmen. Stolen har en optimeret ryglæn og nakkestøtte, som beskytter og giver støtte til nakke og ryg under lange gaming-sessioner.


God grund til at købe en gamerstol?

Bruger du eller din mand lang tid foran computeren på at spille, så er det også vigtigt, at du sidder behageligt.


Koster 1799 kroner

Kan købes Gamergaragen


Vandrerygsæk

Kan du eller din mand godt lide et aktivt friluftsliv og vandre i det fri? Så er en vandretaske næsten uvurderlig. Denne rygsæk er fra Fjällräven og gennemtænkt ned til mindste detalje. Med ekstra komfort er denne rygsæk skræddersyet til enhver mand.


God grund til at købe en Fjällraven vandrerygsæk?

Denne rygsæk er produceret skånsomt for miljøet, hvilket betyder, at du udover at få en vaskeægte vandretaske, også er med til at passe godt på naturen. Så udover at du med en vaskeægte vandretaske kan komme afsted på tur i naturen, så er du samtidig også med til at passe godt på den.


Koster 2799 kroner

Kan købes hos Friluftsland

Vandretur i bjergene med den perfekte vandrerygsæk


Læs også
Hurtigt online lån
Lån penge 24/7
Lån nemt og enkelt med NemID
Sådan fungerer LendOn


BRUG FOR ET LÅN?

LendOn tilbyder to lånemuligheder til køb af gadgets til mænd:

Kreditlån til jul 15.000 kroner

Start ansøgningen her !


KUNDESERVICE

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål til vores lån?
Eller er du ikke sikker på, om LendOn er den rigtige løsning for dig?

Så kan du med fordel besøge vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor vi har samlet svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Skulle dit spørgsmål ikke høre herunder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til en uforpligtende snak om din situation.


Telefon: 44 22 46 64
E-mailinfo@lendon.dk
Mandag – Torsdag: 8:00 – 18.00
Fredag: 8:00 – 16.00

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,