bedste-drink

Hjemmelavede gaver som han bliver glad for

Som vi allerede har benævnt i vores artikel “Hjemmelavede julegaver som hun vil elske”, så er julen uden tvivl den dyreste tid på året. I år er om muligt et større greb i pengepungen, end hvad vi er vant til. I hvert tilfælde, så estimeres der med, at danskerne i gennemsnit vil bruge 4.100 kr. ekstra i år – blot på mad og gaver.

For der hvor økonomien i forvejen kan være lidt af en kattepine, der kan det være ekstra svært at indfri familiens ønsker om prangende julegaver. Mange tyer derfor til at låne uden dokumentation. At låne penge op til jul er også en fair sag. Du skal blot være sikker på, at du kan betale pengene tilbage igen i tide.

Hvis du ønsker at sænke gavebudgettet en lille smule, men du stadig ønsker at give dine familie og venner flotte gaver, som de vil huske, så læs med her. I denne artikel introducerer vi dig for tre fine julegaver til din ven, far eller kæreste, som du nemt kan lave selv.

Læs også: Så meget tøj køber vi!

Filmaften i en boks

Uanset om det er en ven, kæreste eller husbond, som du skal kreere en hjemmelavet gave til, så er filmaften altid et sikkert hit. Så hvordan kreere man lige sådan en aften i fysisk gaveform? Det er både nemt og billigt. Put blot alt hvad der hører en filmaften til ned i en boks, og placer den under juletræet.

Det skal du bruge:

 • 1 fin kasse af eget valg
 • 1 gavekort til eksempelvis Viaplay, Netflix eller lignende (Har du allerede et abonnement til en streamingtjeneste, så kan gavekortet erstattes med en hjemmelavet oversigt over 5-10 film, som han kan vælge imellem)
 • Slik af eget valg
 • Sodavand eller anden drikkelse af eget valg
 • Popcornbægere + popcorn
 • Hvad end du ellers synes hører til en filmaften

Sådan gør du:

Der er ikke rigtig nogen slavisk fremgangsmåde for, hvordan du kan lave en “filmaften-i-en-boks”. Her skal kreativiteten blot have frit slag. Forsøg at gøre kassen og indholdet så dekorativ og personlig som muligt. Det vil helt sikkert give dig nogle billige pluspoint hos modtageren af gaven.

bedste-drink-Hjemmelavede gaver som han bliver glad for-blog-LendonDK

Hans favorit drink

En drink lyder ikke af meget, og måske skal gaven også nærmere gives sammen med noget andet. Ikke desto mindre vil denne hjemmelavede gave peppe ethvert julehumør op, og så er den bestemt brugbar.

Det skal du bruge

 • 1 miniature flaske spiritus
 • 1 dåse sodavand, kakao eller hvad end sprutten går bedst med
 • 1 stort ølkrus af glas/ mason jar (kan findes i genbruges)
 • 1 sugerør
 • 1 stykke fint bånd
 • 1 til-og-fra-kort

Sådan gør du:

Start med at placer dåsen i glasset. Bind dernæst den lille flaske spiritus fast til glasset med snoren. Inden du binder knude på, da sørg for at fastsætte til-og-fra kortet. Slå nu en dekorativ sløjfe på snoren, og skub da sugerøret ind bag sløjfen, så også denne sidder fast.

hjemmelavet-barberskum-Hjemmelavede gaver som han bliver glad for-blog-LendonDK

Hjemmelavet barberskum

Et trimmet mandeskæg kan bestemt være charmerende, men det kræver i den grad det helt rigtige barbergrej. Både scraber og shaver creme kan være en dyr fornøjelse. Heldigvis kan du lave en fantastisk hjemmelavet barberskum, som den heldige modtager helt sikkert vil blive glad for.

Det skal du gøre

 • 1 dl shea butter
 • 1 dl kokosolie
 • 0,5 dl oliven olie
 • 10-15 dråber æterisk olie af eget valg
 • Krukke af eget valg
 • Eventuelt en barberkost til at smøre barberskummet ud med

Sådan gør du:

Bland ingredienserne grundigt sammen i en skål og hæld derefter den miksede blanding op i din udvalgte krukke. Det er lige så nemt og simpelt, som det lyder, for mere skal der faktisk ikke til. Pak eventuelt krukken ind sammen med barberkosten og fokusér på at få indpakningen til at se eksklusiv ud.

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,