Græskar halloween røg

Hjemmelavet Halloween kostume & kreative idéer


Halloween er i løbet af de seneste år blevet en populær højtid i Danmark. Hvis du har brug for inspiration til et Halloween kostume som både er uhyggeligt, nemt og billigt, så læs med her. Vi har samlet en liste med fem uhyggeligt gode idéer til budgetvenlige hjemmelavede Halloween kostumer. Med disse fem ideer, kan du hurtigt lave en flot udklædning på budget.


DET HVIDE MUMIE

Denne udklædning er super nem og kræver kun en tur til det nærmeste apotek eller Matas. Køb nogle ruller gazebind og rul det om hele kroppen. Du kan sætte gazebindet fast med tape eller sikkerhedsnåle.

Et hjemmelavet mumiekostume er perfekt til Halloween festen, hvis du ikke har tid til at købe eller lave det helt store skrud. Et mumiekostume er en meget nem udklædning, som du selv kan lave kort før du skal til Halloween fest.

Dette kostume er nemlig både hurtigt og ikke mindst billigt. En rulle gazebind med 4 meter gaze koster 15 kroner i Matas.


BUDGET 50 – 70 kroner


ANSIGTSMALING

Hvis du ikke kan overskue at lave et helt kostume til festen, kan du nøjes med at male dig i ansigtet med ansigtsmaling. Et sæt ansigtsmaling kan fås for omkring 100 kroner på nettet og i alle legetøjsforretninger. Ansigtsmaling er et godt alternativ til dig, der ikke har tid eller lyst til at sammensætte et helt hjemmelavet kostume.

På Youtube kan du finde videovejledninger i forskellige sværhedsgrader, så du nemt kan finde et look som passer til dig. Du kan for eksempel male dig som et skelet, et græskar eller en zombie.

Det smarte ved denne udklædning er, at du ikke behøver at finde specielt tøj til kostumet; du kan bare komme i dit eget tøj. Eventuelt kan du finde dit sorte tøj frem for at gennemføre den dystre Halloween stil.
Ansigtsmaling er en super nem udklædning, som dog stadig kan jage en skræk i livet på de andre gæster til Halloween festen.


BUDGET 100 – 150 KRONER


EDDERKOP KOSTUME

Dette hjemmelavet Halloween kostume er både nemt, billigt og ikke mindst uhyggeligt.

Du kan købe falsk edderkoppespind og plastikedderkopper i de fleste hobby- og legetøjsbutikker op til Halloween. En pose spindelvæv koster omkring 20 kroner og en pose plastiskedderkopper koster omkring 40 kroner, så med denne nemme udklædning, er der ingen risiko for at overskride dit budget.

Du kan tage sort tøj på og vikle dig ind i det falske spindelvæv og sætte nogle plastikedderkopper fast rundt omkring på din krop og i dit hår.
Du kan slutte af med dyster makeup, for eksempel kan du tegne mørke rander under øjnene. Dette billige og nemme Halloween kostume vil helt sikkert give dine venner et chok til Halloween festen.


BUDGET 60 KRONER


FUGLESKRÆMSEL

Et fugleskræmsel er et klassisk eksempel på et nemt Halloween kostume til din Halloween fest. Det eneste, du skal bruge, er en flannelskjorte, en stråhat og en rive.

Hvis du ikke har disse ting i forvejen, kan du prøve at gå på jagt i genbrugsbutikkerne. Du vil garanteret kunne finde alt, hvad du skal bruge til at sammensætte en billig og nem udklædning.

Et fugleskræmsel er et nemt og billigt hjemmelavet Halloween kostume, som passer perfekt til Halloween festen. Hvis du tilfældigvis har en gammel liggende bamse der hjemme, kan du sætte den fast på din skulder.


BUDGET 100 KRONER


PSYKIATRISK PATIENT

Dette hjemmelavet kostume er lige så nemt, som det er uhyggeligt. Det kræver kun hvidt tøj fra top til tå. Halloween kostumet er nemmest at lave ud af en stor hvid trøje med meget lange ærmer. Ærmerne skal være så lange, at de kan bindes om bag på ryggen, så det ligner, at du har en spændetrøje på.

Du kan også købe en hvid malerdragt. En malerdragt koster kun omkring 30 kroner i Silvan, så dette halloween kostume er yderst budgetvenligt.

Som kronen på værket kan du ugle håret – og male mørke rander under øjnene, så du ligner en person fra en sindsyge anstalt. Som ekstra virkemiddel kan du smøre rød maling på malerdragten, så det ligner blod.


BUDGET 25 KRONER


ANSØG OM SMÅ LÅN ONLINE NU

LendOn tilbyder en Kredit op til 15.000 kroner.

Ansøg om Kredit her!


DIN PRIVATØKONOMI – DIT ONLINE LÅN NU

  • Lån 15.000 kroner
  • Ansøg hurtigt og nemt online
  • Få pengene udbetalt straks
  • Lav fast rente


VIL DU VIDE MERE OM VORES LÅN?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål til vores lånetilbud?
Er du ikke helt sikker på, om LendOn er den rigtige løsning for dig?

Så kan du med fordel besøge vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor vi har samlet svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Skulle dit spørgsmål ikke høre herunder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til en uforpligtende snak om din situation.

KUNDESERVICE
Telefon: 44 22 46 64
E-mailinfo@lendon.dk
Mandag – Torsdag: 8:00 – 18.00
Fredag: 8:00 – 16.00

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,