mumie

Hjemmelavede Halloween-udklædninger på budget

Halloween er i løbet af de seneste år blevet en populær højtid i Danmark. Faktisk har den uhyggelige aften stort set udkonkurreret Fastelavn, i forhold til hvor mange penge danskerne bruger på fester, udsmykninger og kostumer. Hvis du har brug for inspiration til et Halloween-kostume som både uhyggeligt, nemt og billigt, så læs med her. Vi har samlet en liste med fem uhyggeligt gode ideer til budgetvenlige hjemmelavede kostumer. Med disse fem ideer kan du hurtigt lave en nem udklædning på budget, så du kan få en fantastisk Halloween-fest.

Mumie

Mumie-Hjemmelavede Halloween-udklædninger på budget-blog-LendonDK

Budget: 50-70 kroner

Denne udklædning er super nem og kræver kun en tur til det nærmeste apotek eller Matas. Køb nogle ruller gazebind og rul det om hele kroppen. Du kan sætte gazebindet fast med tape eller sikkerhedsnåle. Få eventuelt hjælp af en ven til at vikle dig ind.

Et hjemmelavet mumie-kostume er perfekt til Halloween-festen hvis du ikke har tid til at købe eller lave det helt store skrud. Et mumie-kostume er en meget nem udklædning som du selv kan lave kort før du skal til Halloween-fest.

Dette kostume er nemlig både hurtigt og ikke mindst billigt. En rulle gazebind med 4 meter gaze koster 15 kroner i Matas. Køb 3-4 ruller og vær klar til fest samme aften. Du kan eventuelt slutte af med uhyggelig makeup.

2. Ansigtsmaling

makeup-brushes-Hjemmelavede Halloween-udklædninger på budget-blog-LendonDK

Budget: 100-150 kroner

Hvis du ikke kan overskue at finde et helt kostume til festen, kan du nøjes med at male dig i ansigtet med ansigtsmaling. Et sæt ansigtsmaling kan fås for omkring 100 kroner på nettet og i legetøjsforretninger. Ansigtsmaling er et godt alternativ til dig der ikke har tid eller lyst til at sammensætte et helt hjemmelavet kostume.

På Youtube kan du finde videovejledninger i forskellige sværhedsgrader, så du nemt kan finde et look som passer til dig. Du kan for eksempel komme til at ligne et skelet, et græskar eller en zombie.

Det smarte ved denne udklædning er at du ikke behøver at finde specielt tøj til kostumet; du kan bare komme i dit eget tøj. Eventuelt kan du finde dit sorteste tøj frem for at gennemføre den dystre Halloween-stil. Ansigtsmaling er en super nem udklædning som dog stadig kan jage en skræk i livet på de andre gæster til Halloween-festen.

3. Edderkoppekvinde/mand

spiderweb-Hjemmelavede Halloween-udklædninger på budget-blog-LendonDK

Budget: 60 kroner

Dette kostume er ikke for dig som er panisk angst for edderkopper. Du vil nemlig være dækket af edderkopper og spindelvæv en hel aften. Dette hjemmelavede kostume er både nemt, billigt og ikke mindst uhyggeligt.

Du kan købe falsk edderkoppespind og plastikedderkopper i de fleste hobby- og legetøjsbutikker op til Halloween. En pose spindelvæv koster omkring 20 kroner og en pose plastiskedderkopper koster omkring 40 kroner, så med denne nemme udklædning er der ingen risiko for at overskride dit budget.

Du kan tage sort tøj på og vikle dig ind i det falske spindelvæv og sætte nogle plastikedderkopper fast rundt omkring på din krop og i dit hår. Du kan slutte af med dyster makeup, for eksempel kan du tegne mørke rander under øjnene, eller bruge sort læbestift hvis du har sådan en. Dette billige og nemme kostume vil helt sikkert give dine venner et chok til Halloween-festen.

4. Fugleskræmsel

scarecrow-Hjemmelavede Halloween-udklædninger på budget-blog-LendonDK

Budget: ca. 100 kroner

Et fugleskræmsel er et klassisk eksempel på en nem udklædning til din Halloweenfest. Det eneste du skal bruge er en flannelskjorte, en stråhat og en form for havegreb eller -rive.

Hvis du ikke har disse ting i forvejen, kan du prøve at gå på jagt i genbrugsbutikkerne. Du vil garanteret kunne finde alt hvad du skal bruge til at sammensætte en billig og nem udklædning som fugleskræmsel, som vil møde begejstring til Halloweenfesten.

Et fugleskræmsel er et nemt og billigt hjemmelavet kostume, som passer perfekt til Halloween-festen. Hvis du tilfældigvis har en form for bamse-fugl, kan du sætte den fast på din skulder.

5. Patient undsluppet fra sindssygehospital

Patient undsluppet fra sindssygehospital-Hjemmelavede Halloween-udklædninger på budget-blog-LendonDK

Budget: 25 kroner

Dette hjemmelavede kostume er lige så nemt som det er uhyggeligt. Det kræver bare hvidt tøj fra top til tå. Det er bedst hvis du kan finde en hvid oversize trøje der har for lange ærmer. Ærmerne skal nemlig bindes om bag på ryggen, så det ligner at du har en spændetrøje på.

Du kan eventuelt købe en hvid malerdragt, hvis du ikke har nok hvidt tøj selv. En malerdragt koster omkring 25 kroner, så dette kostume er yderst budgetvenligt. Bare husk at dragten skal være stor nok til at du kan binde ærmerne sammen på ryggen.

Som kronen på værket kan du gøre dit hår uglet og male mørke rander under øjnene. Hvis du vil gøre kostumet endnu mere uhyggeligt, kan du putte rød maling på dragten, så det ligner blod. Denne hjemmelavede udklædning er budgetvenlig, og mulig at lave 10 minutter inden du tager afsted til din Halloween-fest.

Måske kan du også lide...

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og ikke mindst en tid fyldt med julehygge. Det er den tid på året, der emmer af nostalgi, varme og tryghed. Nu nærmer juletiden efterhånden sig med hastige skridt, og det

17 billige og alternative rejser som du ALDRIG glemmer

Læs med her, hvis du mangler inspiration til din næste ferie. Vi har samlet en række rejsedestinationer som du nok kender i forvejen, men med aktiviteter du ikke vidste, at du er nødt til at

Ansøgningsprocessen

Ved sammenligning af lån kan den tid det tager at ansøge også være vigtig. Hvor lang tid tager det at ansøge? Det varierer hos de forskellige udbydere. Hos lendon.dk kan du ansøge om et lån på