ungt-par-laaner-penge

Lån penge under 25 år

Hos Lendon.dk skal du være fyldt 21 år, for at kunne låne penge. Derfor er det muligt for dig under 25 år, at tegne en kredit eller tage et kviklån hos os. Her på sitet kan du selvom du er under 25 år, låne op til 15.000 kr. Du kan afbetale på dit lån når det passer dig, ved at logge ind på din egen brugerprofil.

Vi tilbyder en komfortabel låneprocess, som hundredevis af glade kunder allerede har benyttet sig af. Læs gerne anmeldelser af os, som andre kunder har skrevet på Trustpilot. Du kan optage et lån i dag, blot ved at klikke på låneberegneren herunder. Har du brug for hjælp undervejs, så benyt dig af chatten i højre hjørne.

 • Lån 15.000 kr. gratis i 30 dage
 • Ansøg på 1 minut
 • Hav pengene indenfor 3 timer
 • Hurtig og let online-ansøgning

ANSØG OM LÅN HER

OVERSIGT

Det er forskelligt fra lånevirksomhed til lånevirksomhed, hvor gammel du skal være for at optage et online-lån. Hos langt de fleste skal du være fyldt 25 år, for at kunne låne penge i eget navn. Hos Lendon.dk behøver du blot at være fyldt 21 år, for at kunne sende os en låneansøgning. Vi råder dog alle låneansøgere – unge som gamle – til at sætte sig grundigt ind i, hvad et online-lån vil sige. Derfor har vi udarbejdet denne side, hvor du kan finde de informationer, som du bør kende inden du låner. Du kan navigere dig rundt på siden, ved at klikke på et givent emne her i oversigten.

HVORFOR ER DET SVÆRERE AT LÅNE PENGE, NÅR MAN ER UNDER 25 ÅR?

Hos mange låneudbydere på det danske marked, kan det være direkte umuligt at optage et lån, hvis man er under 25 år. Denne aldersgrænse er ofte sat for at sikre dig på under 25 år, samt låne-udbyderen selv.

Mange unge under 25 år, har endnu ikke opnået en fast økonomi som kan sikre dem muligheden for, at tilbagebetale et givent lån på kort sigt. Størstedelen af de unge under 25 år, er ved at uddanne sig, og har derfor formentligt SU som hovedindtægt.

Altså løber man som lånevirksomhed en større risiko, ved lade unge under 25 år, optage et kviklån eller tegne en kredit. Det er dog en risiko, som vi hos Lendon.dk vælger at tage. Mange danske unge i den alder forstår nemlig godt vigtigheden i, at tilbagebetale et lån, således at renter ikke forstørrer gælden til det uoverskuelige.Læs mere om at låne penge under 25 år her:

ER RENTERNE ANDERLEDES, NÅR MAN ER UNDER 25 ÅR?  

Når du er under 25 år, og låner penge hos en online udbyder, kan du af og til opleve, at renterne varierer alt efter din alder. Hos Lendon.dk er renten dog ens for alle låntagere. Optager du en kredit hos os, så afdrager du med en fast rente på 15 %.

Renterne ved optagelse af kviklån er derimod variable, alt efter hvor lang en periode, du lader dit lån løbe over. Til gengæld har det ingen indflydelse på din renter, om du låner penge og er under 25 år.

Lånevilkårene er altså akkurat de samme uanset din alder. Det betyder også, at det ikke koster dig ekstra, at låne penge, når du er under 25 år. Tegner du eksempelvis en kredit på 1.000 kroner, og lader den løbe over 12 måneder, vil du have en månedlig omkostning på 150 kroner. Er du ny kunde hos Lendon.dk, så er første måned altid rente- og gebyrfrit.

Når du opretter dig hos os som kunde, vil du modtage et login. Med det kan du altid logge dig ind på siden, og følge nøje med i dit låns udvikling. Du kan også sagtens betale mere af ad gangen, end hvad den månedlige opkrævning egentlig er, såfremt du finder mulighed for dette.

HVOR MEGET KAN JEG LÅNE, NÅR JEG ER UNDER 25 ÅR?  

Lige såvel som renter kan variere afhængigt af din alder, så kan det også have betydning for hvor meget du kan låne, hvis du er under 25 år. Hos os kan du dog ansøge om akkurat samme lånebeløb, uanset om du er en låneansøger på under eller over 25 år.

Ønsker du at tegne en kredit, så kan du låne op til 15.000 kr. Ansøger du derimod om at optage et kviklån, så kan du låne op til 10.000 kr. Uanset hvilken lånemulighed du ønsker, så er første måned altid rente- og gebyrfrit hos os.

ungt-par-laaner-penge-HVOR MEGET KAN JEG LÅNE, NÅR JEG ER UNDER 25 ÅR? -LendonDK

HVORFOR OPTAGE ET ONLINE-LÅN, NÅR JEG ER UNDER 25 ÅR?

Mange unge under 25 år, er fortsat i gang med at uddanne sig. Hertil hører mange udgifter, som kan være svære at dække med en SU-udbetaling alene. Foruden de faste udgifter såsom husleje, telefoni og husholdning, så kommer der også gerne udgifter til studiebøger, arrangementer og lignende oveni.

Uanset hvilken pludselig udgift, der opstår for dig, tilbyder vi et af de bedste låneprodukter på markedet. Du kan sagtens være på SU og potentielt have et SU-lån, selvom du optager et lån hos os. Vi kræver dog blot, at du ikke står skrevet i RKI.

Lige så rådgiver vi stærkt unge låntager på under 25 år, til at lægge en plan for, hvordan dit online-lån kan tilbagebetales, og over hvor lang en periode, du ønsker at lånet skal løbe. Vi har til Lendon.dk tilknyttet en blog, hvor du kan læse en masse gode tips og tricks til en sundere privatøkonomi.

HVILKE KRAV SKAL JEG OPFYLDE, FOR AT LÅNE PENGE HOS LENDON.DK?  

For at du kan blive taget i betragtning som låntager hos os, er der nogle få krav, som du skal opfylde. Du skal kunne nikke genkendende til følgende:

 • Du er fyldt 21 år
 • Du har et dansk CPR-nummer
 • Du har en dansk adresse
 • Du er i besiddelse af et NemID
 • Din e-mailadresse er aktiv
 • Du har et dansk telefonnummer
 • Du har en dansk bankkonto

Opfylder du samtlige krav, kan vi lave en kreditvurdering af dig inden for tre timer, efter du har ansøgt om lån. Søger du om at låne penge i weekenden, skal du forvente op til én hverdag, før du hører fra os.

VIL DU VIDE MERE?

Hos Lendon.dk ønsker vi at sætte dig bedst muligt ind i din låneaftale, før du optager et lån hos os. Vi anbefaler derfor, at du klikker dig rundt her på sitet, og lærer os lidt bedre at kende, før du ansøger om låneoptagelse.

På sitet kan du blandt andet læse mere om kviklån, kredit til studerende, samt generelt om optagelse af online-lån.

Har du yderligere spørgsmål til os, så er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du enten gøre telefonisk, ved at ringe til vores kundeservice på 44 22 46 64, eller ved at sende en mail til info@lendon.dk. Du kan også vælge at chatte med os indenfor vores åbningstider. Det gør du ved at klikke nede i højre hjørne her på sitet.Er du interesseret i vores tilbud?
Klik her og ansøg om et lån nu.

ANSØG NU

DU MÅ ELLER LIGE...

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og ikke mindst en tid fyldt med julehygge. Det er den tid på året, der emmer af nostalgi, varme og tryghed. Nu nærmer juletiden efterhånden sig med hastige skridt, og det

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgningsprocessen

Ved sammenligning af lån kan den tid det tager at ansøge også være vigtig. Hvor lang tid tager det at ansøge? Det varierer hos de forskellige udbydere. Hos lendon.dk kan du ansøge om et lån på