to-piger-sidder-paa-en-cafe-og-drikker-en-oel-laan-under-25-aar-LendOn.dk

Lån penge under 25 år

Er du under 25 år? og er du ved at undersøge, om du kan få et lån??

Så har vi en god nyhed!

Hos LendOn tilbyder vi nemlig, at du kan låne penge, selvom du er under 25 år. Du hørte rigtigt – du kan låne penge, fra du er 21 år hos LendOn. Nedenfor fortæller vi dig, hvad dine muligheder er, når du er under 25 år og gerne vil låne penge.


ER DU FYLDT 21 ÅR?

Vi giver nemlig lån til alle der vurderes kreditværdige, og som er fyldt 21 år. Vi vurderer om du er kreditværdig ved at indhente dine skatteoplysninger. Det er vigtigt, at hvis du låner penge hos os, at du rent faktisk kan tilbagebetale dit lån – uanset din alder. Det er noget tjekker gennem alle vores låneansøgninger. Men hvad gør vores lån under 25 år helt specielt?

Vi tilbyder en komfortabel låneoplevelse, som hundredevis af glade unge kunder allerede har benyttet sig af. Når du låner penge og er under 25 år, er det vigtigt at hele låneforløbet er så gnidningsfrit som muligt – dit rådighedsbeløb er måske ikke så højt, men det kompenserer vi for, ved at være så gennemsigtige som muligt. Det er vigtigt, at du ved, hvad du går ind til.

Når du låner penge og er under 25 år, kan du nyde godt af følgende:

 • Lån op til 15.000 kroner
 • Ansøg online med NemID
 • Nemt & Hurtigt
 • Få pengene udbetalt med det samme


ANSØG HER


TRUSTPILOT

Du kan eventuelt tjekke vores Trustpilot, hvor en stor andel af anmeldelserne er fra kunder under 25 år, der har lånt penge hos os.

Vores kunder siger om vores gode kundeservice:

FANTASTISK” “HURTIGT” OVERSKUELIGT


HVORFOR ER DET SVÆRT AT LÅNE UNDER 25?

Mange låneudbydere og banker kræver, at man er 25 år og har fast indkomst, for at blive godkendt til et lån. Også et mindre beløb. Og det er der flere grunde til.

Mange unge under 25 år har endnu ikke fået skabt sig en stabil økonomi, og størstedelen af unge under 25 år er måske også ved at uddanne sig, og lever derfor af deres SU.

Banker og låneudbydere ser denne gruppe unge som en stor risikogruppe. Spørgsmålet er så, om det overhovedet giver mening at have så mange begrænsninger – er man over 21 år, kan man godt sige, at du er voksen nok til at træffe dine egne valg. Også når det handler om at låne penge, og man er under 25 år.

Det betyder også, at du sagtens kan låne penge hos os, LendOn, selvom du er ung og under 25 år – vi mener nemlig, at man stadig gammel nok til at tage vigtige beslutninger som f.eks. at låne penge. Og betale lånet tilbage igen.

Derfor giver vi også lån til følgende:


HVOR MEGET KAN MAN LÅNE UNDER 25?

Vi tilbyder en Kredit på op til 15.000 kroner til unge under 25 år. Vores kredit, som vi tilbyder, er egentlig bare en form for forbrugslån. Det betyder, at du kan bruge dit lån til lige det, som du vil – uanset om du vil ud og opleve verden, have den nyeste gadget eller noget helt tredje.

Det er en af hovedårsagerne til, at unge under 25 år foretrækker vores lån. Vi er nemlig så utroligt fleksible, da lånet er ubegrænset, så længe du betaler renterne.


Kredit – dit lån når du er under 25 år

Kredit 15.000 kroner

Vores lån er attraktivt for unge under 25 år, som er gode til at administrere deres egen økonomi.

Når man er godkendt til en Kredit, kan man låne penge op til 15.000 kroner, selvom man er under 25 år.

Løbetiden er ubegrænset og det eneste vi kræver, er, at vores kunder betaler den faste rente på 15 % af det lånte beløb hver måned. Det vil sige, at det er op til låntageren selv at betale tilbage på Kreditten.


Hvilke krav skal jeg opfylde når jeg er under 25 år?

For at du kan blive taget i betragtning som låntager hos os, er der nogle få krav, som du skal opfylde. Du skal kunne nikke genkendende til følgende:

 • Du er fyldt 21 år
 • Du har et dansk CPR-nummer
 • Du har en dansk adresse
 • Du er i besiddelse af et NemID
 • Din e-mailadresse er aktiv
 • Du har et dansk telefonnummer
 • Du har en dansk bankkonto


Opfylder du vores krav og vurderes du kreditværdig af LendOn, så overfører vi dit nye lån til din konto med det samme. Vores krav er ikke strenge – de fleste opfylder dem egentlig per automatik, hvis de er danske statsborgere. Så kom i gang med at låne penge i dag.


VIL DU HAVE EN GOD LÅNEOPLEVELSE?

LendOn en attraktiv lånemulighed, hvis du er under 25 år.

Kredit 15.000 kroner

Start ansøgningen her !


Vil du vide mere om vores lån til unge?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål til vores lån? Eller er du ikke sikker på, om LendOn er den rigtige løsning for dig? Så kan du med fordel besøge vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor vi har samlet svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Skulle dit spørgsmål ikke høre herunder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til en uforpligtende snak om din situation.


KUNDESERVICE

Telefon: 44 22 46 64
E-mail: info@lendon.dk
Mandag – Torsdag: 8:00 – 18.00
Fredag: 8:00 – 16.00

ANSØG NU

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,