Fladskaermstv-i-en-flot-stue-bedst-i-test-laan-til-tv-LendOn.dk

Lån til TV i dag

Er du filmentusiast? eller kan du bare godt lide at se god live fodbold?

Så har du helt sikkert også interesse i at have det helt rigtige TV. Med et lån til TV fra LendOn kan du være vidne til helt spektakulære TV- og filmoplevelser.


HVILKET TV SKAL JEG LÅNE TIL?

Er du filmentusiast? eller kan du bare godt lide at se god live fodbold? Så har du helt sikkert også interesse i at have det helt rigtige TV.

Et nyt TV tager ofte en stor del af dit rådighedsbeløb – specielt hvis det er sidst på måneden. Derfor bruger de fleste et lån til tv, hvis de skal slå til på et godt tilbud!

Hos LendOn kan du nemlig låne til et nyt tv – helt op til 15.000 kroner. Det skulle gerne være nok til nogle af de bedste på markedet.

Med et lån til TV fra LendOn kan du være vidne til helt spektakulære TV- og filmoplevelser.

I dette indlæg gør vi det klart for dig, hvad du skal vide, hvis du er på markedet efter et nyt TV. Dette gælder både hvilken modeller, hvor du får mest valuta for pengene, men også hvordan du finansierer det hele med et lån til TV!

LÅN TIL TV

Er du på udkig efter et nyt TV? og er du helt forvirret af den jungle af TV-udbydere og nye og smarte modeller? Skal du også have det hele betalt gennnem et lån til TV?


Vi ved, det kan være svært at navigere i elektronik- og lånemarkedet.

Men bare rolig, for LendOn vil her guide dig til det bedste køb og lån på markedet.

For ikke så længe siden var de helt gode TV-oplevelser kun for de få, som havde mange penge til at købe det for.

I dag er eksklusive TV-oplevelser heldigvis for alle, fordi flere bliver godkendt til et lån til tv.

Teknologien hedder 4K-opløsning (også kendt som Ultra HD), og det er den opløsning i skærmen som gør, at man som seer føler, at man bliver trukket med ind i skærmen.

Vores kunder fortjener den bedste eksklusive TV-oplevelse, og derfor hjælper vi også med et hurtigt og simpelt lån til et nyt tv.

Vores lån til tv er en form for forbrugslån, som du kan bruge til lige det, du vil – og du kan endda låne helt op til 15.000 kroner! Det er hurtigt, fordi vi har straksudbetaling, og simpelt fordi det kun kræver et par klik og dit NemID, før du har pengene på din konto.

LÅN 15.000 KRONER

Men hvilke fladskærme skal du så låne penge til? Vi har samlet de fem bedste bud herunder.


Lån til de fem bedste fladskærms-tv på markedet

Hos LendOn har vi en finger på pulsen over, hvad der rør sig på elektronikmarkedet. Vi har samlet de fem bedste bud på dit nye fladskærms-tv, der ikke går på kompromis med kvaliteten til en overkommelig pris. De fantastiske fladskærme er selvfølgelig også inden for vores egen lånebeløbsgrænse, så du sagtens kan finde det lån, du skal bruge for at finansiere dit nye tv hos os! 

Samsung Q9F QLED TV
I følge TechRadar, er Samsung Q9F det ubestridte bedste 4K TV på markedet 2019. De mener, at denne Samsung model er det bedste TV til dato.

TechRadar roser blandt andet den gode HDR-billedkvalitet, den kraftig og afrundet lyd, samt det gode og smart lys.

Du kan købe denne anmelderroste Samsung model hos Power her!


PHILLIPS Ultra HD topmodel
LendOn anbefaler, at du også kigger nærmere på det her ultratynde fladsærms-TV fra Phillips.

Det er et flot og smart tv med natur farver og meget klar lyd. Det vil pynte hjemme i den moderne og mimalistiske stue.

Køb det moderne TV fra Phillips her

LG 55 4K TV OLED
Denne flaskærm fra LG er populær hjemme i mange stuer, fordi fjernsynet har en fantastisk lyd. Der er næsten ikke noget vigtigere, når man ser film, end at god kvalitetslyd på. Fladskærmen brilliere på flere parametre. Billeder og opløsning står knivskarpt.

Køb det smarte TV fra LG her


Med et lån til tv, kan du komme helt tæt på virkeligheden!

Læs også:
Lån til kørekort
Skal du ud og rejse?
Lån til babyudstyr
Prøv vores låneberegner uforpligtende her

Falder en af de fem fantastiske fladskærme i din smag? Så slå til i dag med et lån til tv fra LendOn. I de følgende afsnit fortæller vi dig omkring dine muligheder for at låne til dit nye tv hos os.

Panasonic 65 4K TV
Med dette Panasonic-TV er du ankommet til film-byen Hollywood. Fladskærmen er produceret med det formål at vise film i verdensklasse.

Denne model sikrer dig en helt særlig oplevelse.

Køb Panasonic TV her

Sony KD-55AG9
Til at afslutte LendOns bedst i test fladskærms TV, så kan vi ikke komme uden om Sony KD-55AG9. Oplysningen i skærmen kommer til live på en helt virkelig måde med en dyb sort og naturlig farve. Lyden er af højeste kvalitet – og selve skærmen er sat op med Google Assistent, der gør det muligt at bruge mobiltelefonen til at stemmeføre fjernsynet.

Du kan købe dette unikke TV her


LÅN TIL OPLEVELSE MED ET LÅN TIL TV

Står du og mangler et lån til TV? Så har LendOn to attraktive lån til dig. Prøv også helt uforpligtende vores låneberegner.

Kredit 15.000 kroner

Start ansøgningen her !


FLEKSIBEL KREDIT

Ønsker du en Kredit hos LendOn, kan du låne op til 15.000 kr. i en ubegrænset periode. Du bestemmer altså helt selv, hvornår du vil tilbagebetale dit lån til tv’et, hvilket du altid kan gøre via din private brugerprofil på Lendon.dk.

Der er flere fordele ved at optage en kredit hos LendOn. For det første giver en Kredit fleksibilitet i hverdagen, fordi den fungerer som en ekstra økonomisk reserve til uforudsete udgifter. Derudover har en Kredit den fordel, at man kun betaler rente af det beløb, man låner ud til.


HAR DU SPØRGSMÅL OM LÅN TIL TV?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål til vores lån til tv? Eller er du ikke sikker på, om LendOn er den rigtige løsning for dig?

Så kan du med fordel besøge vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor vi har samlet svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Skulle dit spørgsmål ikke høre herunder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til en uforpligtende snak om din situation. Vi glæder os til at høre fra dig – lad os få finansieret dit nye tv i dag!


KUNDESERVICE


Telefon: 44 22 46 64
E-mailinfo@lendon.dk
Mandag – Torsdag: 8:00 – 18.00
Fredag: 8:00 – 16.00

Sikkerhed med NemID

Høj kundetilfredshed

ER DU INTERESSERET I VORES TILBUD?
KLIK HER OG ANSØG OM ET LÅN NU.

ANSØG NU

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,