Lån til TV

Står du og mangler et lån til TV? Så kan vi hos Lendon.dk tilbyde nogen af markedets mest gennemsigtige produkter. Ved at tegne en kredit hos os, kan du låne op til 15.000 kr. til et TV. Du kan endda låne til et TV ganske gratis. Det kræver blot, at du er førstegangs-låner og betaler tilbage indenfor en måned.

Med vores kredit kan vi tilbyde et lån til TV på din konto samme dag du ansøger, såfremt du ansøger indenfor vores åbningstid. Vores ansøgningsproces er hurtig og bekvemt, hvorfor vi også har flere hundrede 5-stjernet anmeldelser på Trustpilot. Kom i gang med dit lån til TV, ved at klikke på låneberegneren herunder.

 • Lån 15.000 kr. gratis i 30 dage
 • Ingen gebyrer
 • Ingen stiftelsesomkostninger
 • Hurtig og let online-ansøgning

ANSØG OM LÅN HER

OVERSIGT

Måske har du netop besluttet dig for, at det gamle grumme TV, skal skiftes ud med en nyere model. Og af og til, vil du bare gerne undgå den lange ventetid mellem tanke og handling – det er forståeligt. Du kan låne til TV hos Lendon.dk og er det første gang at du låner penge af os, kan du endda få de første 30 dage rente- og gebyrfrie. Dermed kan du snildt købe dit TV idag, selvom du først egentlig har råd i næste måned. Der er dog stadig en del ting, som er rart for dig at vide inden du låner. Tag dig derfor god tid til, at læse denne side igennem, eller naviger dig frem til de vigtigste informationer via denne oversigt.

LÅN TIL LIGE DET TV DU ØNSKER

Et lækkert TV kan have stor betydning i et hjem. Dog kan prisen på de skarpeste og bedste TV hurtigt løbe i vejret og blive en dyr fornøjelse. Hos Lendon.dk ønsker vi, at du skal have lige præcis det TV, du går og ønsker dig. Med et lån til TV hos Lendon.dk har du mulighed for at helt selv at vælge hvilken størrelse, mærke og skarphed dit nye TV skal have. Med et lån til TV på helt op til 15.000 kr er ønsket om et nyt og lækkert TV bestemt indenfor rækkevidde.

GRATIS LÅN TIL TV

Hos Lendon.dk kan du få et gratis lån til TV, hvor du slipper helt for renter og gebyrer. For at låne gratis kræver det blot, at du opfylder vores kriterier for at kunne låne, som er beskrevet herunder. Derudover kræver det, at du er førstegangslåner og betaler tilbage indenfor en måned. Pengene kan være på din konto indenfor 3 timer, hvis din ansøgning modtages i vores åbningstid. Vores åbningstid er mandag til fredag fra 09:00 til 16:30. En måneds gratis lån giver dig mulighed for, at få købt det ønskede TV, imens forhandleren stadig har på lager eller har det på tilbud. Herefter har du tid til at betale tilbage, så du kan få et gratis lån til TV.Læs mere om at låne til forbrug her:

HVEM KAN FÅ ET LÅN TIL TV?

Hos Lendon.dk kræver vi ikke at du stiller sikkerhed for dit lån, hvilket gør vores krav til et lån til TV ganske overkommelige. Udover nedenstående krav skal du have en fast indkomst. For at det er muligt for dig at få et lån til TV hos Lendon.dk, skal du:

 • være mindst 21 år
 • have et dansk CPR-nr
 • have en dansk adresse
 • have et NemID
 • have en aktiv e-mailadresse
 • have et dansk telefonnummer
 • have en dansk bankkonto
 • vurderes kreditværdig af Lendon.dk

Dette er krav, de fleste danskere har mulighed for at opfylde, hvilket forhåbentligt også betyder at du har muligheden for et lån til TV hos os. 

laan-penge-til-tv-HVEM KAN FÅ ET LÅN TIL TV?-LendonDK

HVORDAN ER PROCESSEN I FORBINDELSE MED LÅN TIL TV:

Processen ved lån til TV er ganske simpel. Processen består af 5 trin, og det hele kan blive ordnet på blot et par minutter. Dette giver dig mulighed for at få pengene til kontoen. Den hurtige proces kræver dog, at du kontakter os i vores åbningstider, før det er muligt. Vælg beløb I første trin skal du vælge det ønskede beløb. Beløbet vil være det beløb, der præcis vil blive tilgængeligt på din konto i tilfælde af din ansøgning godkendes.Udfyld dine oplysninger  I andet trin har vi brug for enkelte oplysninger omkring dig, før vi kan begynde at behandle din låneansøgning. De få oplysninger der er nødvendige er CPR-nummer, e-mail-adresse, mobilnummer, bankoplysninger og dine månedlige lønudbetalinger.Bekræft med NemID  I tredje trin bekræfter vi via NemID, de oplysninger du har opgivet, og henter de nødvendige informationer, så det bliver muligt for os at lave en kreditvurdering af dig. Du skal blot benytte dit NemID, som du er vant til med netbank eller E-boks.Vælg dit betalingskort  I fjerde trin skal du oplyse kortnummeret på det kreditkort, du ønsker skal tages i brug. Dette er med til at sikre dig, at du ikke glemmer at få betalt renter på dit lån til TV. På den måde undgår du dyre rykkere og undgår besværet med, at skulle huske betalingen hver måned.Vent på svar  I det femte trin er der kun ventetiden tilbage. Din ansøgning om et lån til TV er færdiggjort og indenfor kort tid, vil du modtage et opkald fra kundeservice, der vil oplyse dig, om du er blevet godkendt eller ej.

Er du blevet godkendt?

Hvis du blev godkendt til et lån til TV hos os, kan du hermed ansøge. Ansøgningsprocessen tager kun få minutter, og ansøger du i vores åbningstid, har du pengene til rådighed på din konto indenfor 3 timer. Hvis du vælger at ansøge udenfor vores åbningstid, kan den hurtige proces ikke garanteres. Med en ansøgning udenfor åbningstid vil der gå op til én hverdag, før pengene er tilgængelige på din konto.

Er du ikke blevet godkendt?

Hvis tilfældet er, at du ikke blev godkendt, så betyder det, at vi ikke på nuværende tidspunkt kan give dig et lån til TV. Årsagen til dette kan være nogle bestemte forhold i din låneansøgning. Det kan også betyde, at du står registreret i RKI. Bliver du ikke godkendt til et lån til TV i første omgang, er du selvfølgelig velkommen til at ansøge igen en anden gang.

par er blevet godkendt til lån til tv

HAR DU SPØRGSMÅL OM LÅN TIL TV?

Sidder du stadig, og har spørgsmål omkring lån til TV? Så er du meget velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice. Vi sidder klar alle hverdage mellem 09.00-16.30 på telefon 78 74 62 08. Det behøver selvfølgelig ikke kun være spørgsmål om lån til TV, du sidder med, før du kan ringe. Vi er klar på at besvare generelle spørgsmål og undren vedrørende lån. Du kan også vælge at kontakte os på mail, hvis det er at foretrække. Alt du skal gøre er blot at skrive til info@lendon.dk, og herefter vil du få et svar hurtigst muligt. Vores “Spørgsmål og svar”-sektionkan være brugbar udenfor vores åbningstid, eller hvis du hellere selv vil undersøge mere om vores lån.KundeserviceTelefon: 44 22 46 64
E-mail:info@lendon.dk
Facebook:Lendon.dk

Man – fre: 9:00 – 16:30Din sikkerhed

Sikkerhed med NemID

Høj kundetilfredshed

ER DU INTERESSERET I VORES TILBUD?
KLIK HER OG ANSØG OM ET LÅN NU.

ANSØG NU

Måske kan du også lide...

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og ikke mindst en tid fyldt med julehygge. Det er den tid på året, der emmer af nostalgi, varme og tryghed. Nu nærmer juletiden efterhånden sig med hastige skridt, og det

17 billige og alternative rejser som du ALDRIG glemmer

Læs med her, hvis du mangler inspiration til din næste ferie. Vi har samlet en række rejsedestinationer som du nok kender i forvejen, men med aktiviteter du ikke vidste, at du er nødt til at

Ansøgningsprocessen

Ved sammenligning af lån kan den tid det tager at ansøge også være vigtig. Hvor lang tid tager det at ansøge? Det varierer hos de forskellige udbydere. Hos lendon.dk kan du ansøge om et lån på