olive-oil

Pas på: Dine nytårsfortsæt kan koste dig dyrt

Hvert år ved denne tid har vi danskere en tendens til, at sætte os en lang række mål med håb om, at vi får opfyldt disse i det kommende år.

Af og til lykkes det, andre gange bliver det en kort kamp, som hurtigt ryger i glemmebogen. Vi kender alle sammen de traditionelle nytårsfortsæt som at ville tabe sig, eller at ville spare flere penge op. Men har du nogensinde tænkt på, at disse nytårsfortsæt kan ende med at koste dig dyrt i det lange løb?

Vi investerer ofte i ydelser, udstyr og andre goder, som skal hjælpe os godt på vej mod vores endelige mål. Men når vi så alligevel ender med at opgive drømmen engang i februar, så er det blot endnu en omkostning, der tager hårdt på budgettet.

Du kan naturligvis altid tage et forbrugslån, så du har en pulje, som kan investeres i dine målsætninger.

Herunder gennemgår vi et par af de typiske målsætninger, som danskerne sætter sig ved årsskiftet. Her vil vi også komme ind på, hvilke udgifter du skal være opmærksomme på. Måske kan det endda motivere dig til, at holde fast i dine målsætninger. Hvem ved, måske bliver 2018 året, hvor du gennemføre dine nytårsforsæt.


Eksperimentering med sundere retter

Det har alle dage været en dyr fornøjelse at spise sundt. Det betyder naturligvis ikke, at det er en dårlig idé, eller at du ikke bør prøve dig frem. Igen i år 2017 har der dog blot været nogle trends indenfor kokkerering, som har kostet dig dyrt, uden at det nødvendigvis havde behøvet at være således.

I år har særligt laktose og gluten været udsat for en storm af meninger. Mange danskere fik testet sig intolerante over for begge dele. Siger lægen, at du skal holde dig fra gluten og laktose, er det naturligvis også en god ide. Dog brugte mange fødevarekæder og restauranter den udprægede “trend” som et led i deres markedsføring.

Pludselig kunne du finde kyllingepålæg i køledisken markeret med “laktosefri” til en dyrere pris end den originale pålægspakke. Kylling har dog ingen dage burde indeholde laktose. Desuden kan de fleste laktoseintolerante sagtens tåle 6-7 gram laktose ad gangen. Dette svarer til 1,5 dl. mælk. Altså er det ikke alle fødevarer indeholdende mælkeprodukter, som en laktoseintolerant ikke ville kunne tåle.

olive-oil-Pas på: Dine nytårsfortsæt kan koste dig dyrt-blog-LendonDK


En generel sundere livsstil

Udbredte trends har bestemt også været til at finde i andre tilfælde end over pot og pande midt i madlavningens kunst. År 2017 har også været året, hvor vi blev bedre til at lytte til vores krop og passe på os selv – i hvert tilfælde de der har råd.

Yoga, meditation, mindfulness og bøger om selvterapi blev pludselig aktiviteter, som vi alle ønskede at deltage i. Men deltagelse kræver, at du poster penge i det omhandlende, og det kan være dyrt. Overvejede du eksempelvis, om du kunne låne bøgerne på biblioteket eller yoga-timerne allerede var indkluderet i dit dyre fitnessabonnement?


De forbandede fem kilo

Og apropos dit fitnessabonnement – fik du brugt det i år 2017? Hvis ikke, så skulle du måske overveje at sløjfe det dyre medlemskab én gang for alle. Når et år går på hæld, betyder det heldigvis også, at dagene så småt bliver længere og vejret en lille smule varmere. Der er altså masser af muligheder for at træne uden et fitnessmedlemskab – spar blot på undskyldningerne og dermed også pengene.

Vi har førhen skrevet en masse tips og guides til, hvordan du kan spare penge på din træning og dertilhørende udstyr. Dem kan du læse her:

Rigtig godt nytår.

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,