Skiferie 2020-snowboard-alpinpister-skirejse2020-raad-til-skirejse-obvia-

Sådan får du mest skiferie for pengene

I disse dage strømmer danskerne på skiferie 2020. Næsten en halv million danskere pakker i disse dage deres tasker, for at drage mod de sneklædte bjergtoppe og fantastiske skissportsteder rundt om i Europa. Og det er ikke så svært at forstå. En skiferie betyder vilde aktiviteter på pisterne, sus i maven, vind i håret og følelsen af frihed. At få et afbræk midt på vinterhalvåret, hvor dagene er kortest og kulden værst, er en uge på ski nærmest meditation for mange mennesker, og en god mulighed for at renset hovedet og få lagt alle de tunge hverdagsbyrder til side.

Udover at skiferien kan være meget afstressende, så er det også rigtig sundt for kroppen at stå på ski. Man bevæger sig hele dagen lang og er aktiv fra morgen til aften. Derudover fremmer skiløb blodets cirkulation, hvilket giver mere energi, men bedst af alt, så stimulerer skiløb kroppens produktion af endorfin, som betyder, at du kan møde hverdagen igen med mere livsglæde og motivation.

En uge på ski giver fantastiske oplevelser, og hvis du overvejer at tage afsted, så bør du læse her. Vi giver dig nemlig nyttige skiferietips til, hvordan du kan spare penge på rejsen, så du allerede nu kan begynde at forberede din skiferie 2020.

Læs også: Billige og alternative rejser, som du aldrig glemmer!

Skiferietips

En vellykket skiferie 2020 afhænger i høj grad af planlægningen. En ferie på ski kan hurtigt blive en dyr affære og vælte økonomien, og derfor er det en rigtig god idé at være på forkant med budgettet

Disse udgifter skal du være forberedt på:

Indkvartering
Leje af skiudstyr
Transport
Forplejning
Liftkort
Sjov og aktiviteter

Faktisk kan udgiften til skiferien hurtigt løbe op og koste mere end10.000 kronerper person. Derfor har du brug for gode og fornuftige skiferietips, så du ikke bliver overrasket over, at økonomien vælter mens du er afsted.

Her er måder, du kan spare penge på, og få råd til skiferie 2020.


Råd til skiferie 2020

Først og fremmest er det vigtigt, at du har styr på dine forsikringer. Den dyreste ferie på ski, er den som ikke er forsikret. Der kan nemlig lynhurtigt ske ulykker på skiferien, som kræver behandling, og det kan være en rigtig sur fornøjelse at betale for.

En rejseforsikring til skiferie dækker alle omkostninger, og du kan derfor være helt bekymringsfri, når du tager afsted på løjperne. Stort set alle udbydere af skiferier 2020 tilbyder tilvalg af rejseforsikring, når du bestiller på hjemmesiden. Tjek altid med dit eget forsikringsselskab først, så du er sikker på at få den bedste pris.

Læs også: Gode råd til skiferie 2020 fra Tryg.

Er du ikke sikker på, hvor skiferien skal gå hen, så kan du også læse vores indlæg, hvor vi guider dig til de bedste skisportsteder.

Ansøg om lån til skiferie

Rejs uden for sæson til gode skisportssteder

Hvis du vil spare mange penge, skal du rejse uden for højsæsonen i ugerne 5 – 10. Den travleste uge på pisterne er i uge 7, som er den officielle vinterferie i de fleste europæiske lande, hvor mange børnefamilier valfarter afsted, da skoler og institutioner holder lukket.

Det er billigst at tage på skiferie i starten og slutningen på skisæsonen som er januar og marts måned. Ikke nok med at du kan spare masser af penge ved at rejse uden for højsæsonen, så kan du også spare masser af tid ved liftene. Der findes ikke noget værre på en skiferie, end at skulle stå i kø ved liftene, være ved at blive kørt ned hvert sekund på de overbefolkede pister, eller bruge halvdelen af dagen på at stå i kø på beværtninger.

Uden for højsæsonen kan du folde dig ud stort set uden andre skiløbere på pisterne, og det koster kun det halve af prisen. Så bliver skiferien 2020 ikke bedre.

Læs også: Kender du valutafinten?

Kost og forplejning

Rejser du på skiferie til skisportssteder i de franske og schweiziske alper eller mod de norske fjelle, kan forplejningen godt være en af de største udgiftsposter. Et godt råd til at spare penge på den post er ved at booke indkvartering i en lejlighed eller i en hytte, hvor der er adgang til køkken, således at der kan forberedes morgenmad, frokost og aftensmad hjemme. En god idé er også at smøre madpakker og tage med på løjperne. En hel dag med forplejning på beværtninger er ikke helt billigt.

Der er generelt mange penge at spare ved at være indkvarteret med et køkken. Rundt regnet koster en uges forplejning for fire personer i Frankrig 6.000 kroner.

Læs også: Lån nemt og enkelt med NemID

Bestil i god tid

Det er også en god idé at være ude i god tid, for at sikre sig plads på de bedste skisportssteder. Alle rejseselskaber vil meget gerne afsætte deres rejser så tidligt som muligt, for det giver dem mulighed for at planlægge og koordinere de mange bookinger og finde ekstra indkvarteringer og fly, hvis der skulle opstår efterspørgsel på rejsen.

Der er dog i følge Travelmarket også mange penge at spare, hvis du arrangerer udenom skirejsebureauerne.Artiklen fortsætter efter billedet

Toppen af en pist på et bjerg i de franske alper Skiferie 2020
Find fantastiske skisportssteder i hele Europa

Afbudsrejser

Hvis du ikke har fået planlagt din skiferie 2020 i god tid, så kan du med fordel gøre det modsatte og vente til sidste minut. Her kan du spare helt op til 20 – 30 % på skiferien. Der er nemlig blevet en ledig plads på skiferien, som skal besættes, og derfor tilbyder rejseudbyderen at sælge den langt billigere. Ulempen ved at vente til sidste minut med at bestille er, at rejsen ofte er uspecificeret eller går til andre skidestinationer, end du havde håbet på. Sandsynligvis må du også gå på kompromis med indkvartering og andre kulturelle oplevelser på destinationen.

Læs også: 10 gode råd til at lægge et budget!

Fordele ved at vælge en afbudsrejse:

  • Du kan komme billigt afsted på skiferie
  • Du kan spare penge, som du kan bruge på andre sjove aktiviteter
  • Du kan nye destinationer

Ulempen ved at vælge en afbudsrejse:

  • Du skal rejse med kort varsel
  • Udbuddet af rejser er mindre

Destination

Der kan også være mange penge at spare, hvis du booker en skiferie 2020 til mindre eftertragtede skidestinationer, for de koster ofte mindre end mere populære destinationer.

De mest populære skisportssteder ligger i Norge, Sverige, Frankrig og Østrig – og derfor er de også de dyreste steder at rejse hen. Både rejsen, men også indkvartering og forplejning ligger i den dyre ende

Rejser du derimod til eksempelvis Polen, Bulgarien eller Tjekkiet, kan du spare rigtig mange penge. I polen kan du leje ski billigt og priserne på beværtningerne på skiområderne er også helt i bund. Der er gode chancer for, at budgettet kan holdes helt nede ved en skiferie til Polen. En familie på fire personer kan nemt spare 8.000 kroner – 10.000 kroner ved at fravælge alperne i Frankrig, Italien, Schweiz, Østrig og Italien, og i stedet vælge skiferien 2020 skal pege mod øst.

Priseksempel skiferie Polen:

Liftkort fem dage voksen / barn: 600 / 400 kroner.
Leje af ski eller snowboard i fem dage: 100 kroner.
Øl på beværtning: 15-20 kroner.
Aftensmad på restaurant: 50 kroner.
Dobbeltværelse inklusiv morgenbuffet og aftensmad på spahotel 600 kroner

Priseksempel er kun vejledende og set hos Jyllandsposten. Find din næste skiferie 2020 til Polen her.

Miniferie

Den bedste måde du også kan spare penge til skiferie 2020 på, uden at gå på kompromis med indkvartering, skidestination eller forplejning, er ved at gøre skiferien kortere. Normalt har en skiferie en uges varighed. Det kan godt løbe op med overnatning, forplejning, liftkort, og skileje i så mange dage. Ved at vælge at tage afsted på en miniferie i eksempelvis 4-5 dage, kan du faktisk spare mange penge. En miniskiferie til Polen kan fås ned til 1.000 kroner. Vær dog opmærksom på, at mange hoteller kun lejer værelser ud for en uge ad gangen i højsæsonen som er fra uge 5 – uge 10.

Læs også: Spar penge på gratis alternativer!

Priser på skiferier varierer efter hvilken måned, dato, og tidspunkt, du rejser på. Hvis du kan undgå ud- og hjemrejse på weekend- og helligdage, kan du spare masser af penge. I følge Skyscanner er onsdag den billigste dag at rejse på. Det er også en god idé at bruge lavpriskalenderen hos rejseselskaberne, når du søger efter flyrejser.

Følger du vores gode råd, er vi overbeviste om, at du kan komme afsted til fantastiske skisportssteder få små penge.

Skiløb for pengene på Skiferie 2020

Vi vil gerne hjælpe dig på ski. Lån op til 15.000 kroner med en ubegrænset kredit. Det tager os kun få minutter at gennemgå din ansøgning og du får svar straks.


Ansøg om Kredit på 15.000 kroner!

VIL DU VIDE MERE?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål til vores lån? Eller er du ikke sikker på, om LendOn er den rigtige løsning for dig?Så kan du med fordel besøge vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor vi har samlet svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Skulle dit spørgsmål ikke høre herunder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til en uforpligtende snak om din situation.

Læs også: Vi er stolte af vores gode kundeservice!

KUNDESERVICE

Telefon: 44 22 46 64
E-mail: info@lendon.dk
Mandag – Torsdag: 8:00 – 18.00
Fredag: 8:00 – 16.00

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,