et-tog-og-et-juletrae-den-perfekte-jul-lendOn.dk

Findes den perfekte jul?

Freden sænker sig ved juletid, når vi forsøger at skabe den perfekte jul. Intet er som det plejer. Guirlander, pyntede juletræer, farverige julegaver, glitrende stearinlys, duftende appelsiner med nelliker og sød julemusik fylder stuerne.


DEN PERFEKTE JUL

Vinteren er over os, og det samme er dagene til jul. Mens børnene klør sig under nissehuerne og forsøger at få tiden til at skride hastigt frem, så farter forældrene rundt i indkøbscentrene med en ønskeliste i den ene hånd og en overvældende indkøbsliste i den anden. De vil skabe den perfekte jul.

Men hvad er det egentlig, vi bruger så mange penge på for at skabe den perfekte jul?


CHOKOLADE

Chokolade er populært blandt danskerne hele året rundt. Men hvis du undrer dig over, hvorfor du altid har lidt ekstra kilo på vægten efter juletid, så kan det være fordi, vi danskere har et enormt indtag af chokolade i december måned.

I gennemsnit køber vi chokolade for 84 kr. om måneden resten af året, men i december bruger vi faktisk i gennemsnit 131 kr. på chokolade.

Det falder formentlig sammen med alt det julebag vi kreere. Vi danskere elsker nemlig at bage for at skabe den perfekte jul.

Læs også vores guide til mindeværdig julehygge på budget.

Vi deler her en række chokoladesyndere, som vi elsker at indtage i juletid.

Limfjords Porter med smagsindtryk fra chokolade, kaffe, tobak og tjære.


MØRK OG DUNKEL CHOKOLADE

Danskerne er fortsat det folkefærd i Norden, som indtager mest alkohol – og juletiden er ingen undtagelse.

Vi minimerer dog vores indkøb af lyse og lette øl – en type øl, som vi ellers normalt er meget glade for.

I stedet serverer vi specialøl til julemaden, hvor smagen har et hint af chokolade. Vores udgifter til både, hvidtøl, mørke øl, maltøl og skibsøl stiger væsentligt i december måned.


GOD KAFFE

Kaffe er uden tvivl danskernes foretrukne drik. Vi brygger en kop kaffe, når vi har brug for energi – eller når vi lige skal hygge sammen.

I juletiden er der tilsyneladende brug for mange af disse gode stunder med kaffe, for kaffeforbruget stiger faktisk det dobbelte i de fleste danske hjem.

Faktisk så bruger husstande med en lav indkomst i gennemsnit 92 kr. på kaffe i december måned, hvor de normalt kun bruger 47 kr.

I husstande med en højere indkomst ser regnskabet anderledes ud. I stedet for at bruge penge på almindelig kaffe, bruger husstande med højere indkomst penge på cappuccino og espresso i stedet. Deres udgift stiger der med fra gennemsnitligt 3 kr. per kop kaffe til 26 kr. per kop kaffe.

Læs også vores guide til “kaffe på budget”.


JUL PÅ BUDGET

Julen kommer ikke som nogen overraskelse – alligevel er der mange danskere, som glemmer hvor dyr denne højtid er.

Selvom et online lån bestemt kan gavne i denne tid, så kan du med fordel også læse vores 25 tips til en bedre privatøkonomi her på bloggen.


HAR DU BRUG FOR ET LÅN TIL DEN PERFEKTE JUL?

LendOn tilbyder to attraktive online lånemuligheder:

15.000 kr. i Kredit

Start ansøgningen her !


KUNDESERVICE

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål til vores lånetilbud?
Eller er du ikke sikker på, om LendOn er den rigtige løsning for dig?

Så kan du med fordel besøge vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor vi har samlet svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Skulle dit spørgsmål ikke høre herunder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til en uforpligtende snak om din situation.

KUNDESERVICE
Telefon: 44 22 46 64
E-mailinfo@lendon.dk
Mandag – Torsdag: 8:00 – 18.00
Fredag: 8:00 – 16.00

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,