kvinde-traener-paa-gulvet-hjemme-i-stuen-traenning-billigt-LendOn.dk-min.jpg

Træn dig sund og stærk uden at betale en krone

Løbebånd, crosstrainer, romaskine, trappemaskine, armcykel og motioncykel. Jernmaskinerne, som er stablet op side om side i fitnesscenteret, har mange navne.

Måske hører du til dem, som godt kan lide de sikre maskineløsninger, når du bevæger dig ind i fitnesscenteret. Men der findes faktisk mange andre sjovere og mere effektive træningsøvelser, som du kan lave hjemme i stuen uden at betale en krone.

Læs også: 10 ting du kan lave i dit sabbatår


DYRT FITNESSABONNEMENT

Et gennemsnitligt fitnessabonnement koster omkring 300 – 500 kroner om måneden. Og det er rigtig mange penge, hvis du er på budget, eller gerne vil spare penge.

Hvis du har lyst til at spare penge ved at træne hjemme, så skal du følge vores råd til

Træn dig sund og stærk uden at betale en krone.”


DIN TRÆNING – DIN FRIHED HJEMME

Du tror det måske ikke,

men selv de mindste lejligheder og værelser kan bruges som træningsfaciliteter. Du tænker nok, at det lyder som noget vi digter, men den er god nok. Prøv øvelserne allerede i dag.


TRÆNINGSØVELSER

Armbøjning I De fleste kender og kan lave den klassiske armbøjning, hvor man lægger sig på gulvet med strakt krop, og løfter overkroppen op i strakte arme og sænker brystet mod gulvet – gentagende gange.
Denne træningøvelse er god for arme, ryg og bryst.

Dips I Træn dips og styrk dine arme og brystmuskler. Sofabordet hjemme i stuen kan sagtens bruges til at lave dips på. Dips er en kropsvægtøvelse til bryst, skulder og triceps. Læs mere om, hvordan du kan træne effektive dips her!

Wall squat I Er en meget effektiv træningsøvelse, som går ud på at sidde op ad væggen i en 90 grader stilling med bøjet knæ, indtil det syrer i lårene og i hele kroppen. Læs mere om effektive wall squats her!

Mavebøjninger I Den klassiske mavebøjning er uden tvivl den mest kendte og effektive træning øvelse til at styrke mavemusklerne. Den er nem at lave hjemme på gulvtæppet eller på træningsmåtten foran fjernsynet.

Kettlebelt I Start din forbrænding med en kettlebelt. Træningsredskab har vundet stort indpas hos de fleste træningsfanatikere de sidste mange år. Og det er der god grund til, for det er et meget effektivt redskab. Lær de mange øvelser, du kan lave med en kettlebelt her!
For at undgå at skulle betale for en kettlebelt, så hør dit netværk ad, om de har en kettlebelt, du kan låne.

Alternativt kan du købe en billig kettlebelt på internettet, eller søg på brugte kettlebelts på DBA.

Du kan også ansøge om et lille lån hos LendOn til at købe de første træningsremedier for.

ANSØG HER

Husk at inviter dine venner over og træn sammen med dig. Det er altid mere motiverende at træne sammen med andre end at træne alene i stuen.


YOUTUBE

Nok det mest oplagte sted at søge efter inspiration til hjemmetræning er på YouTube. Udover at det er ganske gratis at se videoer, så løber du aldrig tør for videoer at se. Faktisk bliver der hvert minut lagt mere end 300 timers video op på YouTube. Du kan også bare søge god musik at høre til din træning.


TRÆNING MED BLOGPILATES

På kanalen Blogilates finder du hundredevis af træningsvideoer, som alle kan udføres på stuegulvet derhjemme. Udgangspunktet er træningsformen pilates, og det er dem anerkendte pilatesinstruktør Cassey Ho, der leder an.

Med 3,9 millioner faste seer på YouTube er videoerne meget populære. De har en længde på mellem 5-15 minutter, hvor du guides igennem en kort træningssektion.

Hvad er Pilates godt for?
Pilates er i særdeles anerkendt som træningsform, fordi øvelserne formår at få fat i muskelgrupper, som du ikke vidste fandtes. Smidighed og styrke kombineres og trænes, når du udfører de mange pilatesøvelser.

Pilates er ikke en træningsform hvor intensitet og puls er høj.

Derfor taber man ikke masser af kilo ved at træne pilates, men til gengæld er det en fantastisk træningsform at kombinere med andre sportsgrene, da pilates over tid forebygger overbelastning af musklerne.


FITNESSBLENDER

Bag YouTube-kanalen Fitnessblender finder du Kelli og Daniel, som udover at være fitness- og business-partnere, også er mand og kone.

Fitnessblender er en hjemmeside fyldt med artikler om sundhed og velvære. Filosofien bag har siden start været, at fitness – og viden derom – skal være tilgængelig for alle, uanset hvilken indkomst man har.

Derfor har de senere hen tilknyttet en YouTube-kanal til deres fitnessunivers. Ikke mindre end 4,4 millioner ser med på kanalen og nyder godt af deres videoer til hjemmetræning.

Særligt har Fitnessblender gjort sig populær med deres videoer med kickboksning. Disse kan også udøves på stuegulvet uden diverse fitnessremedier.

Læs også: Tjen penge hjemmefra


BEFIT OG TRÆNING

Ligesom Fitnessblender, så er BeFit et stærkt opbygget fitness-univers, som henvender sig til de, der ønsker at udfører hjemmetræning.

BeFit har ligesom de førnævnte YouTube-kanaler et hav af videoer, hvor du som seer kan blive guidet igennem utallige træningssektioner.

Kanalen producerer primært videoer, som tager fat i styrketræning af forskellige muskelgrupper. Særligt styrketræning kan for mange være svært at gennemskue – hvordan man skal kunne dyrke dette uden diverse fitnessmaskiner.

På BeFits kanal er der dog masser af tips og tricks til, hvordan du kan få gjort musklerne ømme blot ved at bruge, hvad du allerede har omkring dig.


MANGE PENGE AT SPARE PÅ TRÆNING

Vælger du at udskifte dit fitnessmedlemskab med træning hjemme, er der rigtig mange penge at spare.

Tager vi udgangspunkt i Danmarks populæreste fitnesskæde SATS, så koster et medlemskab 350 kroner om måneden. På et helt år løber din besparelser derfor op på 4.200 kroner.

Du skal altså ikke låne mange penge, før der ville være råd til en ekstra rejse årligt.


HAR DU BRUG FOR ET LÅN?

LendOn tilbyder to attraktive online lånemuligheder:

15.000 kr. i Kredit

Start ansøgningen her !

Læs også: Så nemt kan du kontakte os


VIL DU VIDE MERE?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål til vores lån?
Eller er du ikke sikker på, om LendOn er den rigtige løsning for dig?

Så kan du med fordel besøge vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor vi har samlet svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Skulle dit spørgsmål ikke høre herunder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til en uforpligtende snak om din situation.

KUNDESERVICE
Telefon: 44 22 46 64
E-mailinfo@lendon.dk
Mandag – Torsdag: 8:00 – 18.00
Fredag: 8:00 – 16.00

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,