et-aars-foedselsdag

Vi fejrer 1 års fødselsdag

Her i juni måned er det et år siden, vi udstedte vores første lån her i Danmark. Den anledning vil vi gerne benytte til at fortælle om den rejse, vi har været på.

Første dag var kaos

Lad os være ærlige. Vi havde testet alt igen og igen. Vi glædede os rigtig meget og var klar. Alligevel trådte Murphys lov til og alt drillede – fra it-systemet til telefonlinjerne. Øv. Vi fik dog hurtigt rettet fejlene, lærte (forhåbentligt) af dem og undskyldte til vores første kunder.

Siden er det heldigvis gået rigtig godt, og for hver måned der er gået, har vi fået flere og flere kunder og samarbejdspartnere.

“Hvad er I for en størrelse?”

Vi bliver ofte spurgt: “Hvad er I for en størrelse? Er I en bank, en finansvirksomhed, en teknologivirksomhed eller noget fjerde?”

I virkeligheden er vi en webbutik. I stedet for at sælge sko, computere, rejser eller andet, så sælger vi penge via nettet. Og så betragter vi i øvrigt os selv som en teknologivirksomhed i den finansielle sektor.

Vi sælger penge under devisen, at vi gerne vil gøre adgang til kapital hurtigt, nemt og 100 procent digitalt til forbrugere i Danmark. Heri ligger hemmeligheden bag vores navn Lendon, der kommer af en sammenskrivning af Lend Online (den engelske udgave af online-lån). Og der er præcis det, vores kunder gerne vil have.

Penge til alle behov

Nogle står med et akut behov. Det kan være en tandlægeregning eller en ferie, hvor de ved at næste lønseddel er løsning på problemet. Den lønseddel ligger bare for langt ud i fremtiden. Her kommer vi ind. Kært barn har mange navne; SMS-lån, kviklån, online-lån mv. Vi er en del af en stærk international koncern ved navn Creamfinance, og her kalder vi lånet for et Payday Loan. Altså et lån frem til lønningsdag. Det synes vi giver god mening.

Andre kunder vil gerne have adgang til penge over en længere periode. Derfor tilbyder vi også en kredit, som løber lige så længe som vores kunder ønsker.

Optimal kreditvurdering

For at give vores kunder den bedst mulige kreditvurdering og service samarbejder vi bl.a. med Nets, E-Skat, Experian, Bisnote og Truspilot.

Nu hvor vi har været på markedet i et år, vil vi gerne benytte lejligheden til både at takke vores kunder og samarbejdspartnere for den forretning, vi har lavet sammen.

Vi glæder os til at det fortsætter.

Måske kan du også lide...

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og ikke mindst en tid fyldt med julehygge. Det er den tid på året, der emmer af nostalgi, varme og tryghed. Nu nærmer juletiden efterhånden sig med hastige skridt, og det

17 billige og alternative rejser som du ALDRIG glemmer

Læs med her, hvis du mangler inspiration til din næste ferie. Vi har samlet en række rejsedestinationer som du nok kender i forvejen, men med aktiviteter du ikke vidste, at du er nødt til at

Ansøgningsprocessen

Ved sammenligning af lån kan den tid det tager at ansøge også være vigtig. Hvor lang tid tager det at ansøge? Det varierer hos de forskellige udbydere. Hos lendon.dk kan du ansøge om et lån på