Mikrolån

Mikrolån

YOUR INTERNET EXPLORER IS NO LONGER SUPPORTED

You are using an old version of .
To improve your experience using our website, we strongly recommend to update your browser to its latest version or download one of the following browsers:

Google Chrome (recommended): Download here
Mozilla Firefox: Download here
Microsoft Edge: Only available with Windows 10
Microsoft Internet Explorer (IE9+): Only available with Windows Vista and upwards

Mikrolån

Placering: efter afsnittet ’Hvad er forskellen på mikrolån og kredit?’ med overskriften ’Hvad er forskellen på mikrolån og kredit?’

HVILKE FORDELE ER DER VED ET MIKROLÅN?

I modsætning til et banklån, er der en række fordele forbundet med et mikrolån. Når du skal have et banklån, er ansøgningsprocessen typisk langsommelig, hvilket afholder mange for at optage det. Det gør vores mikrolån op med. Du kan foretage hele ansøgningsprocessen online, og det tager kun få minutter at ansøge. Med et mikrolån fra LendOn kan du have pengene på din konto inden for tre timer. Vores kreditvurdering foretages gennem NemID, hvilket er en af hovedårsagerne til, at du kan have pengene fra dit mikrolån på din konto så hurtigt. Hos LendOn kræver vi heller ingen sikkerhed for lånet. Hvis du har et kortfristet lånebehov er vi overbeviste om, at vores mikrolån er det helt rette til dig. De to primære fordele ved et mikrolån er derfor:

  • Hurtig, online ansøgningsproces
  • Kreditvurdering via NemID og svar på din låneansøgning indenfor få minutter

Praktisk information om mikrolån

Placering: efter afsnittet ’Hvad kost mikrolån?’

Fordelen ved et mikrolån er, at du slipper for langvarige godkendelsesprocesser og behandlingstider. Du har med andre ord pengene på din konto hurtigst muligt.

Den første gang du optager et mikrolån hos LendOn, får du de første 30 dage af lånet kvit og frit. Dermed skal du ikke betale noget for lånet, hvis du tilbagebetaler det inden for de første 30 dage. Hvis du mangler lidt penge i slutningen af måneden, som du kan betale tilbage i starten af næste måned, kan du få et mikrolån fra LendOn helt gratis.

På siden kan du også finde vores låneberegner, der kan hjælpe dig med at finde ud af, hvor stort dit mikrolån bør være. Ansøgningsprocessen tager blot få minutter, og du har pengene på din konto inden længe. Alle stiftelsesomkostninger og –gebyrer har vi fjernet, så du ikke kommer til at betale ekstra. Når du tager et mikrolån hos LendOn har du også ultimativ frihed, da du selv vælger, hvor lang tid det skal tage dig at betale lånet tilbage.

Hos LendOn mener vi, at dit mikrolån er din sag. Det betyder, at vi ikke blander os i, hvad du anvender pengene til. Du kan uden bekymring anvende pengene på ferie, fladskærm, cykel eller noget helt fjerde.

Er du interesseret i vores tilbud?
Klik her og ansøg om et lån nu.

Ansøg nu
LendOn.dk drives af Creamfinance Denmark ApS, Gammel Kongevej 1, 1610 København V. CVR nummer 36965797.
LendOn.dk © 2019