Online-lån

Online-lån

YOUR INTERNET EXPLORER IS NO LONGER SUPPORTED

You are using an old version of .
To improve your experience using our website, we strongly recommend to update your browser to its latest version or download one of the following browsers:

Google Chrome (recommended): Download here
Mozilla Firefox: Download here
Microsoft Edge: Only available with Windows 10
Microsoft Internet Explorer (IE9+): Only available with Windows Vista and upwards

Hvad er online-lån?  

Online-lån er et vidt begreb, der i virkeligheden er synonymt med række andre typer lån, eksempelvis mobillån, forbrugslån, kviklån mv. Således er online-lån blot en betegnelse for, at det pågældende lån er optaget online. Det samme gælder for både internetlån og weblån. Så simpelt er det.

Hos os dækker online-lån over vores online kredit, hvor du kan låne op til 15.000 kr. til en fast månedlig rente på 15% af lånebeløbet. Det betyder, at det eksempelvis koster dig 150 kr. om måneden i rente at låne 1.000 kr. i 12 måneder. Er du i tvivl om den reelle omkostning på det lån du søger, kan du til hver en tid anvende vores låneberegner, der giver dig et direkte overblik over omkostningen ved vores online-lån. På den måde, er der aldrig ubehagelige overraskelser, når du låner hos os.

Da vores online-lån fungerer som en kredit, kan du selv styre dine månedlige afdrag. Alt vi kræver er, at du hver måned betaler renten på 15%, så du undgår, at lånet når en uoverskuelig størrelse. Renten trækkes automatisk på det kreditkort du har angivet ved oprettelse af kreditten, så du ikke behøver at huske på betalingerne. Desuden kan du til hver en tid afdrage på dit online-lån - dette gøres via bankoverførsel.

Læs mere om online-lån her:

Hvem kan få et online-lån?  

Selvom vi ikke kræver meget af låntager, er der alligevel nogle basale krav du skal opfylde. For at optage et online-lån hos os skal du:
  • være mindst 21 år
  • have et dansk CPR-nr
  • have en dansk adresse
  • have et NemID
  • have en aktiv e-mailadresse
  • have et dansk telefonnummer
  • have en dansk bankkonto
  • vurderes kreditværdig af Lendon.dk
Opfylder du ovenstående krav, er du klar til at ansøge om et online-lån hos os. Inden du ansøger, er det dog vigtigt, at du har gjort op med dig selv, hvad dit reelle lånebehov er, så du ikke låner flere penge end du rent faktisk har brug for. Når du har styr på dit lånebehov, skal du blot følge de 5 simple trin i vores låneproces - og så er du i gang! mand der udfylder ansøgning til online-lån

Online-lån - Processen  

Selvom online-lån er hurtigt og simpelt, er det vigtigt at du forstår processen. Vi har gjort os umage for at optimere låneprocessen, så den er så enkel som mulig for dig. For at optage online-lån hos os, skal du igennem 5 trin: 1. Vælg beløb I dette trin skal du vælge det beløb du har brug for at låne. Det er præcis dette beløb, der bliver overført til din konto, hvis din låneansøgning godkendes. 2. Udfyld dine oplysninger Vi har brug for nogle enkelte oplysninger om dig, for at kunne behandle din låneansøgning. Vi skal bl.a. bruge CPR-nummer, e-mail-adresse, mobilnummer, bankoplysninger og dine månedlige lønudbetalinger. 3. Bekræft med NemID I dette trin bekræfter vi dine oplysninger via dit NemID, og indhenter de nødvendige informationer, så vi kan lave en kreditvurdering af dig. Du skal blot benytte dit NemID, som du er vant til med netbank eller E-boks. 4. Vælg dit betalingskort I dette trin indtaster du dit kortnummer til det betalingskort, du ønsker at anvende. På den måde sikrer du dig, at du ikke glemmer at betale renter på dit lån og dermed undgår du dyre rykkere. Desuden undgår du besværet med, at du skal betale hver måned. 5. Vent på svar Din låneansøgning er nu fuldført og inden for kort tid, vil vores kundeservice ringe dig op og fortælle, om du er blevet godkendt til det ansøgte lån.

Blev du godkendt?

Blev du godkendt efter at have været igennem alle ovenstående trin, betyder det, at vi har godkendt dig til det ansøgte lånebeløb, som herefter vil indsættes på den angivne konto. Har du ansøgt inden for vores åbningstid, har du pengene stående på kontoen efter blot tre timer. Har du ansøgt udenfor vores åbningstid, kan der gå op til én hverdag før du har pengene til rådighed.

Blev du ikke godkendt?

Blev du ikke godkendt efter at have været igennem hele låneprocessen betyder det, at vi desværre ikke kan tilbyde dig et online-lån på nuværende tidspunkt. Der kan være flere årsager til, at du ikke er blevet godkendt. En årsag kan være, at du står registreret i RKI, idet vi har en politik om, at vi ikke låner penge til RKI-registrerede. Er dette ikke tilfældet, kan der være en række andre årsager i din låneansøgning, der gør, at vi ikke anså dig som værende kreditværdig til det beløb du har valgt.

kvinde der er blevet godkendt til online-lån

Hvad koster et online-lån?

Prisen for online-lån varierer fra udbyder til udbyder. Desuden spiller løbetid og lånebeløb også ind, og det er derfor ikke muligt at svare entydigt på, hvad et online-lån koster. Som sagt er vores online-lån en kredit med 15% i rente, hvor du selv bestemmer løbetiden.

Hvad din kredit reelt koster afhænger dog af mange ting. Dels hvor stort dit lånebeløb er og dels hvordan du afdrager på kasskreditten. Et lavere lånebeløb vil i sagens natur give en lavere renteomkostning, men du kan rent faktisk opnå det samme gennem din afdragsmetode. Afdrager du løbende på din kredit, vil dit lånebeløb gradvist blive mindre - og det samme vil renteomkostningerne.

Hvis du eksempelvis låner 2.000 kr., vil det som minimum koste dig 300 kr. om måneden i renter, forudsat at kreditten løber i eksempelvis 12 måneder. Denne omkostning kan du reducere på to måder. Har du pengene i hænde efter fx 8 måneder, kan du afbetale hele lånebeløbet her. Denne løsning vil spare dig for 4 måneders renteomkostninger, som i dette tilfælde udgør 1.200 kr. Ved du, at du har brug for kreditten i alle 12 måneder, findes der en anden løsning hvorpå du kan reducere omkostningerne. Du kan nemlig reducere din renteomkostning ved løbende at afdrage på lånet. Det skyldes, at din renteomkostning udgør en procentdel af det resterende lånebeløb. Jo mindre lånebeløb, jo mindre omkostning.

kvinde med kontrol over sit online-lån

Fuld kontrol over dit online-lån  

Hos os har du altid fuld kontrol over dit online-lån. Ja, rent faktisk har du fuld kontrol allerede før du låner, idet du nemt og bekvemt kan se alle omkostninger ved lånet. Dette gør du via vores smarte låneberegner, hvor du kan justere på lånebeløbet og se hvordan omkostningen ændrer sig. Når du ansøger om online-lån, bliver du automatisk tildelt en personlig kundeprofil på Lendon.dk. Herfra kan du til hver en tid få det fulde overblik over din kredit, herunder hvor meget du har afdraget, resterende lånebeløb og løbetid mv. Det er også herfra du løbende kan afdrage på lånet, hæve beløbsgrænsen eller ansøge om nyt lån. Du kan tilgå din personlige kundeprofil fra alle enheder, og dermed logge på præcis når det passer dig. Om det er i toget på vej hjem fra arbejde, fra tabletten om aftenen eller et helt tredje tid og sted. Vi arbejder med fuld gennemsigtighed i alle led af processen, for at give dig de bedst mulige præmisser, når du vælger at låne penge. Du har med andre ord fuld kontrol over dit online-lån, når du låner hos os.

Online-lån er ikke bare en hurtig løsning  

På trods af lånets hurtighed, bør online-lån aldrig optages uden overvejelse om din situation og dit konkrete lånebehov. Online-lån kan ganske vist foretages hurtigt, men der bør ligge ligeså mange overvejelser bag, som hvis det var et banklån. Vi anbefaler derfor, at du er ærlig overfor dig selv i vurderingen af dit reelle lånebehov og muligheden for at betale lånet tilbage. Når du skal opgøre dit reelle lånebehov er det særligt vigtigt, at du finder ud af, hvorvidt der er tale om et kortfristet eller langfristet lånebehov. Et kortfristet behov vil typisk være et lån, du kan betale tilbage inden for et år, mens et langfristet behov er, hvis du forventer, at der går mere end ét år før du kan betale tilbage. Det er derfor en vigtig overvejelse at gøre sig, så du ikke ender i en uhensigtsmæssig situation. Det er derfor også vigtigt, at du kontakter os, hvis du har uddybende spørgsmål til vores online-lån. Vi vil hellere have, at du spørger en gang for meget, end en gang for lidt. Du er mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice alle hverdage mellem 9:00 og 16:30. Du kan enten kontakte os telefonisk på 44 22 46 64 eller via mail til info@lendon.dk. Vi sidder klar til at rådgive og vejlede dig om, hvorvidt online-lån er det rigtige i netop din situation.

Brug for mere information?

Nedenunder finder du vores links til information om vores lån og lån generelt. Hvis du har du spørgsmål, kan du også klikke ind på vores spørgsmål og svar sektion eller tage direkte kontakt til os.

Er du interesseret i vores tilbud?
Klik her og ansøg om et lån nu.

Ansøg nu
LendOn.dk drives af Creamfinance Denmark ApS, Gammel Kongevej 1, 1610 København V. CVR nummer 36965797.
LendOn.dk © 2019