CPRnr

Hvorfor skal jeg oplyse mit CPR-nummer?

Hvilke ting kan jeg bruge mit lån på?

Du har en række lånemuligheder, når det kommer til at beslutte, hvor du skal et optage et lån henne, og hvor mange penge der skal lånes. Men du har også en række muligheder, der skal tages stilling til, når du har modtaget pengene. De lånemuligheder ser vi nærmere på her.

Hos LendOn er dine lånemuligheder ubegrænsede. Det vil sige, at når du først har fået godkendt lånet, og pengene er indsat på din konto, så er det kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad du kan bruge pengene på. Vi ser dog, at vores kunder anvender der lån til en række typiske formål. Dem har vi samlet herunder, så du ved, hvad de er.

Uforudsete udgifter

En af de lånemuligheder, du har, og som mange af vores kunder anvender deres lån på, er fjernelse af uforudsete udgifter.

Selv de bedste og mest veltænkte budgetter kan væltes af store uforudsete udgifter. En uforudset udgift er en, som er umulig at forudse og budgettere direkte imod. Det kan være, at din cykel går i stykker, eller at dine vandrør er blevet læk. Hurtig udbedring af uforudsete udgifter kan være afgørende, hvis du er afhængig af din cykel som transportmiddel, eller hvis skaden blive værre, hvis du lader den stå til.

Her kommer LendOns lån dig til undsætning. Vi har gjort vores ansøgningsproces nem og hurtig, så du kan komme på benene med det samme igen. Det er især rart, når det gælder uforudsete udgifter.

Tidsbegrænsede tilbud

En anden af dine lånemuligheder, hvis du låner gennem LendOn, er at gøre brug af tidsbegrænsede tilbud. Et tidsbegrænset til er et produkt eller en service, som i en midlertidig periode er sat ned i pris. Man ser typisk tidsbegrænsede tilbud i perioder som Black Friday eller januarudsalget efter julen. Disse tilbud kan dog også opstå udenfor disse perioder. Det kan eksempelvis være afbudsrejser. Du får direkte adgang til attraktive tilbud, som du ellers skulle betale fuld pris for.

Hvis du får en ekstraordinært god pris på et produkt eller en service, kan det være fristende at gøre brug af tilbuddet. Men hvis du ikke lige har penge på kontoen, kan det være, at du er nødsaget til at lade tilbuddet gå forbi. Men det skal du ikke, hvis du gør brug af LendOns lånemulighed.

Hvis du ikke er førstegangslåner hos LendOn, så er det vigtigt, at du sætter dig ind i, hvor stor besparelsen ved det tidsbegrænsede tilbud er. Hvis besparelsen ved at gøre brug af tilbuddet overstiger omkostningerne ved lånet, så kan du med fordel gøre brug af lånet.

Hvis omkostningerne overstiger besparelsen, skal du overveje, hvor gerne du vil have produktet, da du kommer til at betale ekstra. Du bør også medregne, at ved at gøre brug af tilbuddet nu, så kan du få gavn af produktet (fjernsyn/mobil) i en længere perioden, end hvis du ventede på, at du selv havde pengene på kontoen og samtidig skulle betale det fulde beløb.

Du skal være opmærksom på, at selvom du bestemmer tilbagebetalingsperioden, så stiger låneomkostningerne typisk i forbindelse med, at perioden forlænges.

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,