Lån på dagen

En ødelagt telefon, en pludselig biludgift eller et tilbud som du ikke kan modstå – Der kan være mange grunde til, at du har brug for, at låne på dagen. Hos Lendon.dk tilbyder vi en nem og overskuelig løsning på dette. Hos os kan du vælge mellem at tegne en kredit eller ansøge om et kviklån.

Du kan låne op til 15.000 kr. på dagen. Er du førstegangskunde hos Lendon.dk, vil første måned altid være rente- og gebyrfrit. Tilbagebetaler du dit lån inden for 30 dage, vil dit lån hos os altså være gratis. Tjek meget gerne vores Trustpilot, hvis du kan se, hvad tidligere kunder har sagt om os og vores service.

 • Lån 15.000 kr. gratis i 30 dage
 • Ansøg på 1 minut
 • Hav pengene indenfor 3 timer
 • Hurtig og let online-ansøgning

ANSØG OM LÅN HER

OVERSIGT

Hos os kan du ansøge om lån alle ugens dage. Ønsker du at låne på dagen, og dermed også modtage pengene samme dag, så skal du dog sende os din låneansøgning inden for vores åbningstider. Gør du det, kan du forvente en behandlingstid på få timer. Ansøger du uden for vores åbningstider, skal du dog forvente at der kan gå op til én hverdag, før du har pengene på din konto. Vil du læse mere om at låne på dagen, så klik dig rundt via oversigten herunder.

MODTAG PENGE I DAG  

januar 2017, blev en ny lovgivning sat i spil på lånemarkedet. Det er nu ikke længere muligt, at ansøge om og modtage et kviklån på dagen. Det skyldes at regeringen har vedtaget en tvungen betænkningstid på 48 timer for alle låntagere. Dette vil sige, at når du ansøger om et kviklån, skal du genbekræfte din ansøgning 48 timer senere. Derfor er det ikke længere muligt at modtage et kviklån på dagen for anmodningen om lånet.

Dog kan du fortsat modtage dit lån på dagen. I stedet for at ansøge om et kviklån, skal du blot tegne en kredit hos os. Her kan du låne op til 15.000 kr. Ligesom ved vores andre lånemuligheder, så vil de første 30 dage være rente- og gebyrfrit, når du optager lån hos os.

Når du søger om oprettelse af en kredit så vil du modtage et opkald fra os inden for tre timer, såfremt du ansøger inden for vores generelle åbningstider. Da vil du få klarhed over, hvorvidt vi kan godkende dig til et lån hos os. Godkendes du, vil det efterfølgende være muligt for os, at lade dig låne og modtage penge på dagen.

Ansøger du derimod om et kviklån eller en kredit i weekenden, så skal du være opmærksom på, at der vil gå op til én hverdag, før lånet kan gå igennem. Derudover vil processen foregå på samme måde som i hverdagen. En medarbejder fra vores kundeservice vil altså ringe dig op og give dig besked om, hvorvidt du er godkendt til et lån, før pengene vil stå på din konto.Læs mere om at låne på dagen her:

LÅNEPROCESSEN TRIN FOR TRIN  

På trods af de nye lovgivninger på lånemarkedet, så vil vi gøre alt hvad vi kan, for at din låneproces forløber gnidningsfrit og komfortabel. Derfor vil vi herunder give dig en trin-for-trin-guide til, hvordan låneprocessen vil se ud, fra du beslutter at ansøge om et lån, til du modtager pengene.

 1. Klik på vores låneberegner, som du finder længere oppe på siden, eller ved at trykke på “Registrering” til venstre i topbaren.

 2. Du kan nu vælge hvorvidt du ønsker at optage et kviklån eller tegne en kredit. Husk at hvis du ønsker at låne på dagen, skal du vælge kredit. Dette skyldes de lovpligtige 48 timers betænkningstid, som er gældende for alle låntagere ved ansøgning om kviklån. Under samme trin beslutter du hvor stort et beløb, som du ønsker at låne af os. Du kan ved oprettelse af kredit låne op til 15.000 kr. på dagen

 3. Dernæst skal du udfylde en række personlige oplysninger. Disse lyder som følgende:
  • CPR-nummer
  • En aktiv e-mailadresse
  • Telefonnummer
  • Din månedlige udbetaling
  • Dit bankkontonummer
  Under samme punkt bedes du læse vores lånevilkår igennem, og godkende disse.

 4. Ved dette trin skal du godkende din låneansøgning. Dette gør du ved brug af dit personlige NemID. Vi gør brug af NemId for at sikrer din sikkerhed, såvel for at vi kan indhente de relevante oplysninger, som vi skal bruge for, at give en reel kreditvurdering af dig. Sådan kan vi bedst muligt opfylde dit ønske, om at låne penge på dagen.

 5. Vi beder dig herefter om, at indtaste dit kortnummer. Det skal være nummeret på det hævekort, hvortil du ønsker at få overført dit lån til, og hvorfra du ønsker at betale dit lån tilbage. Tilbagebetalingen herefter vil foregå automatisk. Du slipper derfor selv at huske på at afdrage, og undgår dermed de dyre rykkere.

Når din låneproces er gennemført, vil en medarbejder fra vores kundeservice ringe dig op og fortælle dig, hvorvidt du er godkendt til dit ønskede lån. Har du ansøgt om lån på en hverdag inden for vores åbningstid, kan du forvente et opkald inden for tre timer. Har du derimod ansøgt i weekenden, skal du forvente op til én hverdags ventetid, før du hører fra os. Søger du om oprettelse af en kredit i hverdagen, er det altså muligt for dig, at låne på dagen.

laan-penge-paa-dagen-LÅNEPROCESSEN TRIN FOR TRIN-LendonDK

HVAD KOSTER DET DIG, AT LÅNE PENGE PÅ DAGEN?

Opretter du en kredit, så kan du dermed også modtage dit lån på dagen. Du kan her låne op til 15.000 kroner. Ved oprettelse af en kredit hos os, er der en fast rente på 15 %. Som ny kunde hos Lendon.dk, tilbyder vi dig dog første måned som rente- og gebyrfrit. Lad os sige, at du har lånt 1.000 kroner hos os, og nu skal til at betale renter. Så vil du med en 15 % rente, have et lån på 1.150 efter én måned. Du kan altid logge dig ind på Lendon.dk og betale hvad du end har mulighed for, tilbage på dit lån. Med en kredit, hvor du kan låne på dagen, kan du altså selv styre, hvor længe din låneperiode skal forløbe.

VIL DU VIDE MERE?

Du kan på vores site læse mere om den kredit vi tilbyder, og ligeledes hvordan du hos os låner penge på dagen. Hvis du vil læse mere om de generelle lånevilkår, har vi også gjort dette muligt for dig. Til Lendon.dk har vi desuden en blog tilknyttet. Her kan du finde en masse tips og tricks, som du kan gøre brug af, hvis du ønsker en sundere tilgang til privatøkonomien.Er du interesseret i vores tilbud?
Klik her og ansøg om et lån nu.ANSØG NU

Måske kan du også lide...

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og ikke mindst en tid fyldt med julehygge. Det er den tid på året, der emmer af nostalgi, varme og tryghed. Nu nærmer juletiden efterhånden sig med hastige skridt, og det

17 billige og alternative rejser som du ALDRIG glemmer

Læs med her, hvis du mangler inspiration til din næste ferie. Vi har samlet en række rejsedestinationer som du nok kender i forvejen, men med aktiviteter du ikke vidste, at du er nødt til at

Ansøgningsprocessen

Ved sammenligning af lån kan den tid det tager at ansøge også være vigtig. Hvor lang tid tager det at ansøge? Det varierer hos de forskellige udbydere. Hos lendon.dk kan du ansøge om et lån på