en-mand-sidder-ved-sin-computer-og-arbejder-laan-til-dagen-lendOn.dk

Lån Penge døgnet rundt

At færdes online gør, at det meste er indenfor konstant rækkevidde. Du kan finde lige, hvad du vil – uanset hvornår du søger efter det. Det samme gør sig gældende i lånebranchen, hvor du nogen steder kan låne penge online 24/7, 365 dage om året.

Det er muligt at låne penge online 24/7 på LendOn.dk. Det betyder, at uanset hvornår du kontakter os via vores hjemmeside, vil du have mulighed for at få et lån.

Der kan være mange grunde til, at du har brug for at låne penge på alle tidspunkter af døgnet. Telefonen kan gå i stykker, bilen bryde sammen, loftet falder ned, vaskemaskinen kortslutter, eller der kan ske en uventet ulykke i familien, hvor du har brug for penge nu.

Vi vil gerne hjælpe vores kunder med at løse deres akutte opståede problemer – og derfor tilbyder vi alle vores kunder at låne penge online 24/7 – uanset om det er på en helligdag, midt om natten, eller du er midt i charterferien. Du er dækket 24/7, hvis du har brug for et lån nu og her.

Det er ikke et specielt lån, vi tilbyder, hvor du kan låne penge 24/7. Det er tværtimod det lån, som vi tilbyder alle vores kunder, hvor vi har kompromisløs hastighed, tilgængelighed og et gnidningsfrit låneforløb.


Vores attraktive online lån 24 / 7

Hos LendOn kan du optage en Kredit. Vi kalder det en kredit, men det skal egentlig bare forstås som et lån, der er en hurtig kapitalindsprøjtning ind i din privatøkonomi. Nedenfor har vi opstillet, hvad du kan forvente, hvis du tager et lån hos os:

 • Lån penge online 24/7
 • Lån op til 15.000 kroner
 • Ansøg på kort tid
 • Hav pengene straks
 • Hurtig og nem låneansøgning

ANSØG OM LÅN HER

Som du nok kan det godt betale sig at låne penge hos os. Vi har nemlig sørget for, at vores lån er skræddersyet til akutte opståede situationer, hvor du har brug for penge nu og her. Ikke nok med at du kan låne penge online 24/7, men vi tilbyder også straksudbetaling og et af danmarks hurtigste ansøgningsprocesser. Du får nemlig svar med det samme, og hvis du bliver godkendt, vil pengene stå klar til dig på kontoen.


LÅNEPROCESSEN TRIN FOR TRIN
 


Vi vil herunder give dig en trin-for-trin-guide til processen for at låne penge online 24/7.

 1. Find vores låneberegner på LendOn.dk.
 2. Du kan nu vælge Kredit. Herefter trykker du på “Ansøg nu.”
 3. Dernæst skal du udfylde en række personlige oplysninger om dig selv, som din e-mail adresse, navn, adresse mv. Det skal du gøre, fordi vi samtidig opretter en personlig kundeprofil til dig.
 4. Når du er færdig med at udfylde låneansøgningsfelterne, skal du bruge dit personlige NemID til at godkende din ansøgning. Årsagen til at du skal bruge dit NemId er, at vi kan sikre din sikkerhed, såvel at vi kan foretage en reel kreditvurdering af din økonomi.
 5. Vi beder dig herefter om at indtaste kontonummer på den bankkonto, du ønsker, at dit nye lån skal sættes ind på, samt kortnummer på det bankkort hvor du ønsker din tilbagebetaling til lånet skal trækkes fra.
 6. Til slut modtager du den endelige bekræftelse på dit lån, hvor du derefter får pengene indbetalt til din konto – uanset hvornår du ansøger om lånet. Vi udbetaler nemlig dit lån 24/7, 365 dage om året.


HVAD KOSTER DET AT LÅNE PENGE ONLINE 24/7?

På vores Kredit kan du låne op til 15.000 kroner med en fast rente på det lånte beløb.

Du kan altid logge ind på Lendon.dk og betale tilbage på dit lån. Med en Kredit bestemmer du helt selv, hvad du vil låne ud til, og hvor længe dit lån skal vare. Vores kredit på vores ”24/7 lån” er nemlig ubegrænset, så du kan, i princippet, have lånet så længe du vil, hvis du bare husker at betaler renterne hver måned. Vi anbefaler selvfølgelig, at du tilbagebetaler lånet, når du kan og har luft i budgettet, men vi er utroligt fleksible. Vi prioriterer jo, at du får den bedst mulige oplevelse som kunde hos os, LendOn.


LÅN PENGE ONLINE 24/7

Er du nysgerrig? Vil du høre mere om, hvordan du kan låne penge 24/7? Så kan du helt sikkert læse mere om vores fantastiske lån lige her:

Så kan du læse mere her!
Lån til rejsen
Små lån online
Spar på madbugettet og lev sundere
Rejs billigt fra Københavns Lufthavn

Læs også Når uheldet er ude”, som er en guide til basale forsikringsdækninger.


Vil du vide mere om at låne penge 24/7?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål til vores lånetilbud?
Er du ikke helt sikker på, om LendOn er den rigtige løsning for dig?

Så kan du med fordel besøge vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor vi har samlet svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Skulle dit spørgsmål ikke høre herunder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til en uforpligtende snak om din situation.


KUNDESERVICE

Telefon: 44 22 46 64
E-mailinfo@lendon.dk
Mandag – Torsdag: 8:00 – 18.00
Fredag: 8:00 – 16.00ANSØG NU

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,