Lån til bil

Hos Lendon.dk tilbyder vi lån til bil, uden at du skal vise dokumentation eller stille sikkerhed. Online-lånhar et ry for at indeholde skjulte omkostninger og gebyrer. Sådan er det ikke hos os. Vi tilbyder dig at låne op til 15.000 kr., i form af en kredit. Her er der en fast månedlig rente på 15%, uanset lånets størrelse.

Ved at bruge vores låneberegner herunder, kan du også se nøjagtig, hvad du betaler for. Vi kan ydermere tilbyde dig de første 30 lånedage rente- og gebyrfrit. Dog gælder dette kun første gang, at du låner penge hos Lendon.dk. Tjek gerne vores Trustpilot, og se hvad andre glade kunder skriver om os.

 • Lån 15.000 kr. gratis i 30 dage
 • Ingen gebyrer
 • Ingen stiftelsesomkostninger
 • Hurtig og let online-ansøgning

ANSØG OM LÅN HER

OVERSIGT

Der kan være mange grunde til, at du har behov for at optage et online-lån. En af disse kan skyldes, at du ønsker at låne til bil. Måske er behovet opstået akut, og da kan du hos os låne op til 15.000 kr. via vores kredit. Vi stiller ikke spørgsmål til, hvorfor du optager lån, da du hos Lendon.dk kan låne uden dokumentation. Vi mener at lån er en privatsag, og at du bedst selv kender til graden af dit lånebehov. Inden du optager et lån til bil, anbefaler vi dog at du sætter dig grundigt ind i hvad online-lån indebærer. Det kan du gøre på denne side, ved at klikke dig rundt via oversigten herunder.

FÅ LÅN TIL BIL MED VORES KREDIT

Hos os kan du få et lån til bil med vores kredit nemt og hurtigt. Du kan gennemføre vores ansøgning på ét minut og få dit lån til bil, kort tid efter. Hos Lendon.dk, vælger du selv, hvad du vil bruge dit lån til. Så har du lyst til en bil med mere plads til familien eller lease din drømmebil, så er der frit spil, når du vælger et lån til bil hos os. Vælger du for eksempel at lease din bil, kan du bruge vores kredit og tilmed få en personlig kundeprofil på Lendon.dk. Med din profil kan du få oplysninger og justere dit lån til bil, hvis du for eksempel skal betale ekstra gebyrer i din leasingkontrakt.

Med vores lån til bil, får du altså et ekstra råderum på din konto, så du kan finansiere dine uventede udgifter. Og du vil med vores lån til bil, kun betale en fast månedlig rente. Optager du et lån til bil hos os, kan vi tillige tilbyde dig en fleksibel afbetaling. Hvis du for eksempel har en periode med en smule luft i økonomien, kan du nøjes med at betale renterne og vente med at afdrage dit lån. Når du får et opsving i økonomien igen, kan du vælge at tilbagebetale hele dit lån til bil, hvis du ønsker det. Du har altså fuld kontrol over, hvordan du afbetaler dit lån til bil. Skulle du stå i en uheldig situation, hvor du ikke kan betale lånet tilbage, vil vi sammen finde en løsning.Læs mere om at låne til forbrug her:

HVEM KAN FÅ ET LÅN TIL BIL?

For at optage et lån til bil hos os, har vi nogle krav der skal opfyldes. Vores krav er til gengæld ikke så svære at opfylde, men de er alligevel opsat for at beskytte dig som låntager. Hos Lendon.dk stiller vi følgende krav:

 • Du skal være mindst 21 år
 • Du skal have et dansk CPR-nummer
 • Du skal have en dansk adresse
 • Du skal have et NemID
 • Du skal have en e-mail adresse
 • Du skal have et dansk telefonnummer
 • Du skal have en dansk bankkonto
 • Du vurderes kreditværdig af Lendon.dk
laan-til-bil-HVEM KAN FÅ ET LÅN TIL BIL?-LendonDK

ANSØGNINGSPROCES

Søger du et lån til bil, skal du blot gennemføre vores korte ansøgningsproces, som kun tager ét minut. Du behøver altså ikke at finde dine papirer frem eller snakke med os om, hvad du skal stille til sikkerhed. Du slipper for besværet og kan ansøge om et lån til bil over internettet, om du er på farten eller sidder derhjemme. I vores ansøgningsproces, tager vi dig igennem disse fem trin:

Dit beløb  På vores forside, kan du vælge at benytte vores kviklån eller kredit. Herefter vælger du blot det beløb du har brug for. Vores låneberegner viser dig omkostningerne der omfatter dit lån til bil. Omkostninger justeres alt efter hvor meget du låner for.

Dine oplysninger  Når du er færdig med at vælge dit beløb, skal du blot trykke ansøg. Vi har derefter brug for nogle enkelte oplysninger om dig, så vi kan færdiggøre din ansøgning og lave en kreditvurdering af dig. Vi har blandt andet brug for dit CPR-nummer, din månedlige udbetaling samt bankkonto.

Afslut med NemID  Har du udfyldt vores anmodede oplysninger, skal du blot bekræfte med dit NemID. Ud fra de givne oplysninger, vil vi lave en kreditvurdering, hvor vi vurderer om du opfylder vores krav. Såfremt du er blevet godkendt, vil du modtage dit lån til bil kort tid efter.

Vælg dit betalingskort  Når du har afsluttet din ansøgning med NemID, skal du til at registrere dit ønskede betalingskort. Dit betalingskort er det kort du bruger til, at betale renterne af lån til bil med. Med vores fleksible afbetaling styrer du selv, hvordan du afbetaler dit lån til bil.

Vent på godkendelse  Når du har angivet dit betalingskort skal du blot vente på svar om godkendelse. Du vil modtage en opringning fra vores kundeservice, der giver dig besked om du er blevet godkendt til dit lån. Er du ikke blevet godkendt, skyldes det muligvis at du står registreret i det offentlige register, eller vi på nuværende tidspunkt ikke kan tilbyde dig et lån til bil, grundet din nuværende økonomiske situation.

SPØRGSMÅL OG SVAR

Hvis du har yderlige spørgsmål om lån til bil, kan du altid tjekke vores sektion: Spørgsmål og svar. Hvis du hér, ikke finder det du leder efter, sidder vi også klar ved telefonen. Du kan ringe til os på telefon: 78 74 62 08 eller kontakte os på vores mail info@lendon.dk. Inden du skal til at finde et lån til bil, bør du altid huske at låne med ansvarlighed. Uanset hvilket lån du vælger, bør du altid overveje om et lån kan være en løsning på din økonomiske situation, eller om du har andre alternativer du kan benytte dig af. Hvis du har brug for råd eller vejledning, skal du blot kontakte os og vi vil hjælpe dig på bedste vis. Du kan også kontakte os hvis du ikke kan nå at afbetale dit lån til bil, i tide – vi hjælper dig med at planlægge din afbetaling uden at det får store konsekvenser for din økonomi.

Din sikkerhed

Sikkerhed med NemID

Høj kundetilfredshed

ER DU INTERESSERET I VORES TILBUD?
KLIK HER OG ANSØG OM ET LÅN NU.ANSØG NU

Måske kan du også lide...

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og ikke mindst en tid fyldt med julehygge. Det er den tid på året, der emmer af nostalgi, varme og tryghed. Nu nærmer juletiden efterhånden sig med hastige skridt, og det

17 billige og alternative rejser som du ALDRIG glemmer

Læs med her, hvis du mangler inspiration til din næste ferie. Vi har samlet en række rejsedestinationer som du nok kender i forvejen, men med aktiviteter du ikke vidste, at du er nødt til at

Ansøgningsprocessen

Ved sammenligning af lån kan den tid det tager at ansøge også være vigtig. Hvor lang tid tager det at ansøge? Det varierer hos de forskellige udbydere. Hos lendon.dk kan du ansøge om et lån på