biler-koerer-hurtigt-ved-den-sorte-diamant-laan-til-bil-LendOn.dk-min.jpg

Overvejer du at købe en bil?

Tænker du på at købe en bil, en campingvogn, en cykel eller et løbehjul? Eller har dit nuværende køretøj brug for en reparation eller en ny reservedel?

Så kan du ansøge om et nemt og hurtigt billån hos LendOn.dk. Vi behandler din ansøgning med det samme, så du får pengene udbetalt straks.

Ved at benytte vores låneberegner her, kan du se nøjagtig, hvad du betaler for.


TO LÅNEMULIGHEDER TIL BIL

Vi tilbyder to lånemuligheder:

Kredit 15.000 kroner

Start ansøgningen her !


FÅ RÅD MED ET BILLÅN

Der kan være mange grunde til, at du ønsker at købe en bil eller et andet køretøj. Pendlertiden til arbejdet kan være for lang med det offentlige, eller børnene skal transporteres langt væk til fritidsinteresser i weekenden.

Vi synes, det skal være nemt og hurtigt at få råd til et billån. Så har du lyst til at købe en bil med mere plads til familien, eller vil du lease din drømmebil, så anbefaler vi at tage et billån hos os.


LÅN TIL LIVET

Der kan også være mange andre gode grunde til at tage et lån hos LendOn:


HVEM KAN FÅ ET BILLÅN?

For at optage et lån til bil hos os, har vi nogle krav der skal opfyldes. Vores krav er til gengæld ikke så svære at opfylde, men de er alligevel opsat for at beskytte dig som låntager. Hos Lendon.dk stiller vi følgende krav:

  • Du skal være mindst 21 år
  • Du skal have et dansk CPR-nummer
  • Du skal have en dansk adresse
  • Du skal have et NemID
  • Du skal have en e-mail adresse
  • Du skal have et dansk telefonnummer
  • Du skal have en dansk bankkonto
  • Du vurderes kreditværdig af Lendon.dk


VIL DU VIDE MERE?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål til vores billån? Eller er du ikke sikker på, om LendOn er den rigtige løsning for dig?

Så kan du med fordel besøge vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor vi har samlet svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Skulle dit spørgsmål ikke høre herunder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til en uforpligtende snak om din situation.


KUNDESERVICE

Telefon: 44 22 46 64
E-mailinfo@lendon.dk
Mandag – Torsdag: 8:00 – 18.00
Fredag: 8:00 – 16.00

Din sikkerhed

Sikkerhed med NemID

Høj kundetilfredshed


KLIK HER OG ANSØG OM ET LÅN NU.ANSØG NU

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,