Flotte-hvide-taender-pa-en-flot-kvinde-med-stort-smil-laan-til-tandlaegen-LendOn.dk

Lån til akut tandlæge

Har du brug for et lån til akut tandlæge? Der kan hurtigt opstå tandskader, som har behov for akut tandlægeeftersyn.

Har du brug for et lån til akut tandlæge? Der kan hurtigt opstå tandskader, som har behov for akut tandlægeeftersyn. Det forholder sig oftest sådan, at man først rigtig kan mærke tandskader og ubehag, når skaden er sket.

Desværre er tandlægebesøg en dyr post i budgettet, og en udgift vi sjældent er forberedt på. Noget som for alvor kan give tandpine, er den dyre tandlægeregning!

Den dyre tandlægeregning kan også falde sidst på måneden, hvor ens rådighedsbeløb er kørt helt i bund. Men hvad gør man så, når man har brug for et lån til tandlæge nu og her?

Hos LendOn kan du låne til dit akut tandlægebesøg. Vi tilbyder en ubegrænset kredit, hvor du låner penge til tandlægen, helt op til 15.000 kroner, hvilket nok skulle kunne dække den akutte udgift. Det betyder også, at hvis du er usikker på, hvad udgiften bliver efter tandlægebesøget, kan du med fordel tage vores lån til tandlægen på forhånd, så du er 100% dækket ind rent økonomisk.


FLEKSIBEL KREDIT

Vores Kredit er fleksibel, og du betaler derfor kun rente af det beløb, du låner ud til. Det eneste du skal være opmærksom på, det er vi kun trækker renten fra det beløb, du har lånt. Det er din egen pligt at betale lånet tilbage.

Ansøgningen tager kun ganske få minutter, og der er ingen stiftelsesomkostninger eller skjulte gebyrer.

Hos LendOn kalder vi vores lån en ”kredit”. For forståelsens skyld er der egentlig bare tale om et forbrugslån, som ikke er stilet noget bestemt. Det betyder, at lånet kan gå til lige det, du vil – også til tandlægen.

Vores Kredit er fleksibel, og du betaler derfor kun rente af det beløb, du låner til tandlægen. Det eneste du skal være opmærksom på, det er vi kun trækker renten fra det beløb, du har lånt. Det er din egen pligt at betale lånet tilbage.

Ansøgningen om et lån til tandlæge tager kun ganske få minutter, og der er ingen stiftelsesomkostninger eller skjulte gebyrer.

Ansøgningen tager kun ganske få minutter, og der er ingen stiftelsesomkostninger eller skjulte gebyrer.

 • Lån 15.000 kroner
 • Ingen gebyrer
 • Ingen stiftelsesomkostninger
 • Hurtig og nem online ansøgning

ANSØG LÅN

Er du nysgerrig, og vil du gerne have mere inspiration? Så læs her!

Lån til rejse!
Billige billetter til rejsen
Lån til tv og andre digitale apparater
Har du styr på dine forsikringer?

Størstedelen af danskerne kan egentlig låne penge hos os. Vi har dog et par krav, du skal opfylde, hvis du vil låne til tandlægen hos os:

 • du er mindst 21 år gammel
 • du står ikke registreret hos Experian (RKI) eller Debitor Registret
 • du har et dansk CPR-nummer
 • du har en dansk folkeregisteradresse
 • du har hverken navne- eller adressebeskyttelse
 • du har NemID
 • du har en aktiv e-mailadresse
 • du har et dansk telefonnummer
 • du ejer en dansk bankkonto
 • du skal have et gyldigt betalingskort

Som du også kan se, opfylder de fleste kravene, vi har listet. Så det skal ikke være det økonomiske, der gør, at du ikke kommer til tandlægen – du kan jo tage et lån lige her!


FÅ SUNDE TÆNDER MED ET LÅN TIL TANDLÆGE

Lendon.dk

kan du blive godkendt til et lån til tandlæge med det samme. Du behøver derfor ikke være nervøs for at sætte dig i tandlægestolen i konsultationsstuen. Dit lån ryger også direkte ind på din konto, så trygt kan betale med det samme hos tandlægen.

Med et lån hos LendOn, har du råd til sunde tænder.


SÅDAN OPRETTER DU DIT LÅN TIL TANDLÆGE

Har du brug for et lån til tandlæge? Så nemt er det at ansøge om lån hos LendOn:

 1. Find vores låneberegner på Lendon.dk.
 2. Du kan nu vælge, hvorvidt du ønsker at beregne hvad det koster at optage en en Kredit. Efter du har valgt låneproduktet, trykker du på “Ansøg nu.”
 3. Dernæst skal du udfylde en række personlige oplysninger om dig selv, som din e-mail adresse, navn, adresse mv. Det skal du gøre fordi, vi samtidig opretter en personlig kundeprofil til dig.
 4. Når du er færdig med at udfylde låneansøgningsfelterne, skal du bruge dit personlige NemID til at godkende din ansøgning. Årsagen til at skal bruge dit NemId er, at vi kan sikre din sikkerhed, såvel at vi kan foretage en reel kreditvurdering af din økonomi.
 5. Vi beder dig herefter om at indtaste kontonummer på den bankkonto, du ønsker at dit nye lån skal sættes ind på, samt kortnummer på det bankkort, hvor du ønsker din tilbagebetaling til lånet skal trækkes fra.


LÅN AKUT TIL TANDLÆGEN

Som vi nævnte før, tilbyder LendOn en attraktiv lånemulighed, hvis du mangler penge til dit tandlægebesøg:

Kredit 15.000 kroner

Start ansøgningen her !


VIL DU VIDE MERE OM LÅN TIL TANDLÆGEN?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål til vores lån til tandlægen?
Eller er du ikke sikker på, om LendOn er den rigtige løsning for dig? Så kan du med fordel besøge vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor vi har samlet svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Skulle dit spørgsmål ikke høre herunder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til en uforpligtende snak om din situation.


KUNDESERVICE

Telefon: 44 22 46 64
E-mailinfo@lendon.dk
Mandag – Torsdag: 8:00 – 18.00
Fredag: 8:00 – 16.00

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,