Lånemuligheder

Vi bestræber os på at tilbyde dig markedets bedste lånemulighed.
Du har mulighed for, at låne op til 15.000 kr. Det tager kun få minutter at ansøge om en lånemulighed. Klik blot på vores låneberegner herunder. Herefter kan du have dine penge på din konto straks.

 • Lån 15.000 kroner
 • Ansøg på 1 minut
 • Hav pengene straks
 • Hurtig og let online-ansøgning

ANSØG OM LÅN HER

OVERSIGT

Det kan være en jungle at finde rundt i låneverdens mange lånemuligheder. Hos Lendon.dk har vi overordnet en attraktiv lånemulighed. Alligevel kan det være en uoverskuelig proces at finde den lånetype, som er det bedste lån for dig.

Beløbet på dit online-lån er du ene om at bestemme, og alt efter lånets størrelse, vil omkostningerne være individuelle. For at du for den bedst mulige låneoplevelse, så sørg for at læs op på, hvad de forskellige lånemuligheder indebærer.

Du kan med fordel bruge oversigten herunder, til at klikke dig rundt på siden.

handel-om-OVERSIGT-LendonDK
samtale-om-OVERSIGT-LendonDK
mand-laaner-penge-OVERSIGT-LendonDK

HVAD ER MINE LÅNEMULIGHEDER?  

Når du har besluttet dig for at skulle låne penge af en given årsag, så har du formentlig flere muligheder på hånden. Du kan vælge at gå i banken og låne penge. Måske er dit behov ikke så stort, og et familiemedlem kan muligvis hjælpe dig. Står du derimod og skal låne penge lige nu og her, så kan det være at en online lånemulighed er den rette for dig.

Der er forskellige ting du bør overveje, når du beslutter dig for, hvilke lånemuligheder, som passer bedst til dig.

Læs mere om lånemuligheder her:


Hvor stort et beløb kan jeg låne?

Før du kan beslutte dig for, hvorvidt du skal vælge den ene eller anden lånemulighed, må du tage stilling til, hvor mange penge du ønsker at låne. Husk altid at være realistisk omkring beløbet, og lad være med at låne flere penge end hvad dit behov er.

Vælger du at tegne en kredit, så kan du låne op til 15.000 kroner, ligegyldigt hvorvidt du har været kunde hos os før eller ej.


Hvornår kan jeg modtage de lånte penge?

Tegner du en kredit, så skal du blot godkende dit ønske om lån idet at du ansøger om det. Der er altså ingen betænkningstid her. Vi behandler din ansøgning inden for tre timer, hvorefter pengene vil blive sendt til din konto.

mand-finder-laanemulighed-Hvornår kan jeg modtage de lånte penge-LendonDK

KRAV TIL LÅNTAGER  

For at vi kan tilbyde dig vores lånemuligheder, er der en række krav, som du skal kunne leve op til. For at blive låntager hos os skal du:

 • være mindst 21 år
 • have et dansk CPR-nr
 • have en dansk adresse
 • have et NemID
 • have en aktiv e-mailadresse
 • have et dansk telefonnummer
 • have en dansk bankkonto
 • vurderes kreditværdig af Lendon.dk

Hvorfor er det sat krav til min alder?

Det er et lovkrav at du skal være fyldt 18 år og dermed være myndig, før at du kan optage et lån. Her er det ligegyldigt, hvilken lånemulighed du ønsker at benytte dig af. Ej heller banker er berettiget til at låne dig penge, før du er fyldt 18 år.

Hos online låneudbyder vil du nok ofte støde på, at alderskravet er sat op til eksempelvis 21 år, ligesom vi har gjort. Det er der flere grunde til. Mange unge mellem 18 og 21 studerer stadig, og det hænger ofte sammen med en lav indkomst. For at sikre dig, at du ikke ryger ud i et lån som du ikke har mulighed for at tilbagebetale, har vi derfor sat aldersgrænsen til 21 år.

Hvorfor skal jeg oplyse mit CPR-nummer?

Grunden til at vi beder dig om at oplyse dit CPR-nummer, er for at vi kan lave en kreditvurdering på dig. Med dit personnummer kan vi nemlig tjekke op på, om du står registreret i RKI eller debitor registret. Hos Lendon.dk har vi nemlig en politik om, ikke at tilbyde vores lånemuligheder til de som står registreret som dårlige betalere.

Handler om lån-Hvorfor skal jeg oplyse mit CPR-nummer-LendonDK
Kvinde får lån-Hvorfor skal jeg oplyse mit CPR-nummer-LendonDK

ANSØGNINGSPROCESS FOR DIN VALGTE LÅNEMULIGHED  

Uanset om du vælger mellem at tegne en kredit eller at optage at kviklån, så er ansøgningsprocessen den samme. Vi har gjort hvad vi kan, for at gøre processen så simpel som muligt i håb om at give dig den bedst mulige låneoplevelse. Derfor har vi nedskrevet de seks trin som du som låntager skal igennem, for at kunne optage lån hos Lendon.dk

 • Tryk på låneberegneren
 • Vælg her efter hvor stort et beløb, du ønsker at låne.
 • Indtast nu følgende oplysninger om dig: CPR-nummer, e-mail, telefonnummer, månedlige udbetaling og bankkonto.
 • Læs vores lånevilkår igennem og acceptere disse.
 • Bekræft din låneansøgning med NemID.

VIL DU VIDE MERE?

Hvis du har brug for hjælp og rådgivning gennem din låneproces, såvel som før og efter du har ansøgt om en lånemulighed, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi har åbent alle hverdage 09:00-16:30. I dette tidsrum kan vi kontaktes på telefon 78 74 62 08 eller i vores chat-funktion, som du finder nederst i højre hjørne. Derudover kan du altid kontakte os via vores mail info@lendon.dk. Ønsker du mere viden om låne-verden og generelle gode råd til privatøkonomien, da besøg vores blog her på sitet.ANSØG NU

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,