optag-nemme-laan

Nemme lån

Det er med tiden blevet muligt at optage nemme lån. Nu behøver du nemlig ikke gå i banken, men du kan derimod på få timer optage et nemt lån på nettet. Ansøgningsprocessen tager kun få minutter, og pengene vil du modtage inden for én hverdag, såfremt at du opfylder kravene for det nemme lån.

Låner du for første gang hos Lendon.dk, så tilbyder vi 30 dages rente- og gebyrfrit. Tilbagebetaler du det nemme lån inden for 30 dage, er det gratis for dig, at optage det nemme lån. Du kan låne op til 15.000 kroner. Se gerne hvad vores andre kunder skriver om os på Trustpilot. Kom igang nu ved at trykke på låneberegneren herunder.

 • Lån 15.000 kr. gratis i 30 dage
 • Ingen behov for lønsedler
 • Ansøg blot med NemID
 • Hurtig og let online-ansøgning

ANSØG OM LÅN HER

OVERSIGT

Lån er nemme at tage, og nemme at kontrollere. Dog ikke uden en overskuelig vejledning. Derfor har vi forsøgt at lave en letlæselig oversigt her på siden, så du kan blive klogere på netop den viden du søger om nemme lån. Klik blot på et givent emne i oversigten herunder, og du vil fluks blive ført til netop dette afsnit.

HVAD ER NEMME LÅN?  

Nemme lån er kort fortalt de lånetyper som er nemme at optage. Begrebet “nemme lån” sættes ofte i forbindelse med den type lån, som du kan optage via internettet hos en given låneudbyder. Lendon.dk tilbyder eksempelvis to typer af nemme lån. Her kan du enten optage et kviklån eller tegne en kredit.

Disse lånetyper betegnes som nemme lån, grundet at det er nemt og hurtigt at ansøge om lånet, såvel som at du forholdsvist hurtigt har pengene stående på din konto. Når du ansøger om nemme lån hos os, vil vi vende tilbage til dig inden for tre timer, og meddele hvorvidt din låneansøgning er godkendt. Ansøger du om nemme lån udenfor vores åbningstid eller i weekenden, skal du forvente, at der går op til en hverdag, før du hører noget fra osLæs mere om nemme lån her:

NEMME LÅN: KVIKLÅN ELLER KREDIT

Der er naturligvis forskel på de to typer af nemme lån, som vi udbyder. Det er vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvad det vil sige at optage et kviklån eller tegne en kredit, før du kaster dig ud i det nemme lån. Der er desuden forskel på de to typer nemme lån.

Kviklån

Lovgivningen for lige netop kviklån blev revurderet og fornyet i januar 2017. For dig som forbruger betyder det, at du skal igennem en 48 timers betænkningstid, fra det tidspunkt, hvor du ansøger om det nemme lån. Dernæst skal du igen godkende din låneproces, og da vil vi som låneudbyder modtage din ansøgning. Dette lovkrav er blevet dannet, da regeringen mente, at det var for nemt at optage et kviklån. Førhen har mange låneansøgere nemlig ikke været i stand til, at betale det nemme lån tilbage som håbet på.

Ved at optage et kviklån som det nemme lån, kan du låne op til 10.000 kroner ad gangen. Som helt ny låntager hos Lendon.dk, kan du i første omgang låne 4.000 kroner, hvorefter du med tid vil blive i stand til at optage større kviklån. Husk at betaler du dit nemme lån af inden for 30 dage, så får du dit nemme lån rente- og gebyrfrit.

Kredit

Når du tegner en kredit, kan du modtage dine lånte penge selv samme dag, da kredit ikke er bundet op under de samme lovgivninger, som kviklån er. Husk på, at ansøger du om nemme lån inden for vores åbningstid, vil du kunne have dine penge indenfor tre timer, såfremt du godkendes som låner. Ansøger du derimod om nemme lån i weekenden eller uden for åbningstiden, da må du forvente en ventetid på én hverdag, før du hører fra os.

Ved at tegne en kredit som dit nemme lån, kan du låne op til 15.000 kroner med 15 % i rente. Der er ingen fast løbeperiode på en kredit, hvilket ellers ofte er tilfældet på den type kredit, som du kan tegne hos banken. Dog skal du være opmærksom på, at kreditgiveren for dit nemme lån, til enhver tid kan kræve hele dit nemme lån tilbage inklusiv tilløbene renter og omkostninger for lånet. I sådanne tilfælde gives der minimum tre måneders varsel.

optag-nemme-laan-Kredit-LendonDK

HVEM KAN OPTAGE NEMME LÅN?  

Det er forholdsvist enkelt at optage det nemme lån. Der er nogle få krav, som vi som låneudbyder kræver, at du opfylder. Disse krav er tildeles til for din sikkerhed, i forhold til at andre ikke skal kunne optage lån i dit navn. Derudover er de naturligvis også til for at sikre os låneudbydere, at der er en fair chance for, at forbrugerne kan betale deres nemme lån tilbage.

De krav som Lendon.dk kræver at du opfylder, er at du:

 • er fyldt 21 år
 • har et dansk CPR-nummer
 • bor på en dansk adresse
 • er i besiddelse af et NemID
 • har en gyldig e-mail
 • har et dansk telefonnummer
 • ejer en dansk bankkonto
 • ikke er registreret i RKI eller debitor registret

LÅNEPROCESSEN FOR NEMME LÅN  

Der er fem nemme trin, som du skal igennem, for at du kan optage dit nemme lån hos Lendon.dk. Vi har forsøgt at gøre låneprocessen nem og overskuelig for dig, for at give dig en god oplevelse med dit nemme lån. Husk på, at de første 30 dage er rente- og gebyrfrie hos os, såfremt at du er ny kunde. Processen for at optage det nemme lån i form af kviklån eller en kredit, kan du se herunder:

1. Vælg beløb Tryk på låneberegneren øverst på siden, og vælg derefter hvor meget du ønsker at låne.

2. Udfyld kontaktinformationen Her skal vi bruge dit cpr-nummer, mailadresse, telefonnummer, månedlige lønudbetaling og bankkonto. Vi har brug for at kende din månedlige indkomst for at vi kan lave en kreditvurdering af dig. Den bankkonto som du skriver ind i din kontaktinformation, er dertil vi overfører beløbet, såfremt at du bliver godkendt som låner.

3. Bekræft med NemID Når du har bekræftet dine personoplysninger med NemID, kan vi komme i gang med at udføre en kreditvurdering af dig. Du skal blot bruge dit NemID, som du også er vant til at bruge i forbindelse med netbank, e-boks og lignende

4. Indtast dit ønskede betalingskort Dit betalingskort skal være tilknyttet den konto, hvorfra du ønsker at betale dit nemme lån. Således kan vi blot trække det aftalte beløb fast hver måned, og du undgår derved dyre gebyrer.

5. Vent på svar Vi ved nu alt hvad vi skal vide om dig. Inden for et par timer, vil du høre fra vores kundeservice, som vil fortælle hvorvidt du er godkendt til det nemme lån eller ej. Hvis du ansøger om det nemme lån udenfor vores åbningstid eller i weekenden, så husk at der kan gå op til én hverdag, før du hører noget.

kundeservice-nemme-laan-LÅNEPROCESSEN FOR NEMME LÅN -LendonDK

VIL DU VIDE MERE?

Hvis ikke du fandt, hvad du søgte efter om vores nemme lån, så læs gerne mere om kredit og kviklån her på siden. Ellers så sidder vi i Lendon.dk’s kundeservice altid parat til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål. Du kan træffe os på telefon: 44 22 46 64. Du kan ligeså træffe os enten på mail: info@lendon.dk, eller via chatten som du finder nederst i højre hjørne. Kundeservice og chatten er bemandet mandag-fredag i tidsrummet 08:30-16:30. Henvendelser derudover bestræber vi os på at besvare inden for én hverdag.ER DU INTERESSERET I VORES TILBUD?
KLIK HER OG ANSØG OM ET LÅN NU.

ANSØG NU

Måske kan du også lide...

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og ikke mindst en tid fyldt med julehygge. Det er den tid på året, der emmer af nostalgi, varme og tryghed. Nu nærmer juletiden efterhånden sig med hastige skridt, og det

17 billige og alternative rejser som du ALDRIG glemmer

Læs med her, hvis du mangler inspiration til din næste ferie. Vi har samlet en række rejsedestinationer som du nok kender i forvejen, men med aktiviteter du ikke vidste, at du er nødt til at

Ansøgningsprocessen

Ved sammenligning af lån kan den tid det tager at ansøge også være vigtig. Hvor lang tid tager det at ansøge? Det varierer hos de forskellige udbydere. Hos lendon.dk kan du ansøge om et lån på