mennesker-gaar-paa-gaden-i-byen-laan-online-lendOn.jpg

Lån online nu hos LendOn

Lån online! LendOn tilbyder to attraktive lånemuligheder, du kan ansøge om. Et lån online er den billigste og hurtigste måde, du kan låne penge på.


LendOn tilbyder en kredit op til 15.000 kroner.

Du bestemmer selv, hvad du vil bruge dine penge til. Vi hjælper dig med det helt rigtige lån online nu hos LendOn.


KREDIT – EN FLEKSIBEL LØSNING

Ønsker du at optage en kredit hos LendOn, kan du låne op til 15.000 kroner i en ubegrænset periode.

Du bestemmer altså helt selv, hvornår du vil tilbagebetale din kredit, hvilket du altid kan gøre via din private brugerprofil på Lendon.dk.

Der er flere fordele ved at optage en kredit hos LendOn. For det første giver en kredit fleksibilitet i hverdagen, fordi den fungerer som en ekstra økonomisk reserve til uforudsete udgifter. Derudover har en kredit den fordel, at man kun betaler rente af det beløb, man låner ud til.


FAST LAV MÅNEDLIG RENTE

LendOn tilbyder en af laveste rentesatser på markedet – og vi tilbyder dig lån online nu helt uden gebyrer og skjulte omkostninger, så du kan være sikker på, at du ved, hvad du betaler for.

Renten, du betaler for at låne penge hos LendOn, dækker de udgifter, som vi har forbundet med at låne dig pengene – eksempelvis til administration, IT, løn mm.

Se gerne vores Trustpilot, hvor flere hundrede glade kunder har givet deres mening til kende.


ER DU NYSGERRIG?

Så læs med her:
Små lån online – du bestemmer
Hvordan virker det? LendOn
Lån til bil


DIN PRIVATØKONOMI – LÅN ONLINE

 • Lån 20.000 kroner
 • Ansøg hurtigt og nemt online
 • Få pengene udbetalt straks
 • Lav fast rente

ANSØG OM ET ONLINE LÅN HER


HVEM KAN LÅNE ONLINE?

For at optage kredit eller et lån online nu, har vi hos LendOn nogle krav, du skal opfylde. Vi forsøger at låne ud til alle, der har brug for et lån, men vi har også krav til vores ansøgere. Disse krav skal også beskytte dig som lånetager:

 • Være mindst 21 år
 • Have et dansk CPR-nr
 • Have en dansk adresse
 • Have et NemID
 • Have en aktiv e-mailadresse
 • Have et dansk telefonnummer
 • Have en dansk bankkonto
 • Vurderes kreditværdig af LendOn


VIL DU VIDE MERE?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål til vores Kredit? Er du ikke helt sikker på, om LendOn er den rigtige løsning for dig?

Så kan du med fordel besøge vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor vi har samlet svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Skulle dit spørgsmål ikke høre herunder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til en uforpligtende snak om din situation.


KUNDESERVICE

Telefon: 44 22 46 64
E-mail: info@lendon.dk
Mandag – Torsdag: 8:00 – 18.00
Fredag: 8:00 – 16.00

Din Sikkerhed

Sikkerhed med NemID

Høj kundetilfredshed

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,