Lån online nu hos LendOn

Lendon tilbyder to attraktive lånemuligheder, du kan ansøge om online. Et lån online er den billigste og hurtigste måde, du kan låne penge på.
LendOn tilbyder en kredit op til 15.000 kr. og et afdragslån helt op til 20.000 kr. Du bestemmer selv, hvad du vil bruge dine penge til. Vi hjælper dig med det helt rigtige lån online nu hos LendOn.


KREDIT – EN FLEKSIBEL LØSNING

Ønsker du at optage en kredit hos LendOn, kan du låne op til 15.000 kr. i en ubegrænset periode. Du bestemmer altså helt selv, hvornår du vil tilbagebetale din kredit, hvilket du altid kan gøre via din private brugerprofil på Lendon.dk.

Der er flere fordele ved at optage en kredit hos LendOn. For det første giver en kredit fleksibilitet i hverdagen, fordi den fungerer som en ekstra økonomisk reserve til uforudsete udgifter. Derudover har en kredit den fordel, at man kun betaler rente af det beløb, man låner ud til.


AFDRAGSLÅN – EN FAST LAV MÅNEDLIG RENTE

Hos LendOn kan du ansøge om et afdragslån op til 20.000 kr.
En fordel ved et afdragslån er, at du kan låne et fast beløb til det, du lige står og mangler. Et afdragslån hos LendOn ansøges online, hvilket er hurtigt og nemt – og pengene bliver udbetalt med det samme.
En anden fordel ved at optage et afdragslån er, at vores afdragslån har en fast lav rente. Ved at have en fast lav rente, kan du allerede, når du ansøger, se, hvad det vil koste dig at optage lånet for hele perioden.

LendOn tilbyder en af laveste rentesatser på markedet – og vi tilbyder dig lån online nu helt uden gebyrer og skjulte omkostninger, så du kan være sikker på, at du ved, hvad du betaler for. Renten, du betaler for at låne penge hos LendOn, dækker de udgifter, som vi har forbundet med at låne dig pengene – eksempelvis administration, IT, løn mm.

Se gerne vore Trustpilot, hvor flere hundrede glade kunder har givet deres mening til kende.


DIN PRIVATØKONOMI – DIT ONLINE LÅN NU

 • Lån 20.000 kroner uden gebyrer og omkostninger i 30 dage
 • Ansøg hurtigt og nemt Online
 • Få pengene udbetalt straks
 • Lav fast rente

ANSØG OM ET ONLINE LÅN HER


HVEM KAN LÅNE?

For at optage kredit eller et lån online nu, har vi hos LendOn nogle krav, du skal opfylde. Vi forsøger at låne ud til alle, der har brug for et lån, men vi har også krav til vores ansøgere. Disse krav skal også beskytte dig som lånetager:

 • Være mindst 21 år
 • Have et dansk CPR-nr
 • Have en dansk adresse
 • Have et NemID
 • Have en aktiv e-mailadresse
 • Have et dansk telefonnummer
 • Have en dansk bankkonto
 • Vurderes kreditværdig af LendOn.dk


HAR DU SPØRGSMÅL TIL VORES LÅN?

Har du spørgsmål til vores to lånemuligheder, kredit og afdragslån,så har vi forhåbentligt svaret til dig på vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion.

Her har vi angivet vores svar på de mest stillede spørgsmål fra vores kunder.

Sidder du stadig med tvivl eller har du andre spørgsmål om vores lån online og lånevilkår, kan du ringe til os på telefon 44 22 46 64.
Du er også meget velkommen til at sende os en e-mail på info@lendon.dk.

Din Sikkerhed

Sikkerhed med NemID

Høj kundetilfredshedANSØG NU

DU MÅ ELLER LIGE...

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og ikke mindst en tid fyldt med julehygge. Det er den tid på året, der emmer af nostalgi, varme og tryghed. Nu nærmer juletiden efterhånden sig med hastige skridt, og det

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgningsprocessen

Ved sammenligning af lån kan den tid det tager at ansøge også være vigtig. Hvor lang tid tager det at ansøge? Det varierer hos de forskellige udbydere. Hos lendon.dk kan du ansøge om et lån på