agenda-analysis-business-plan

Online Lån – Din Privatøkonomi

Lendon.dk tilbyder 2 attraktive online låne muligheder, du kan ansøge om online. Online låneansøgning hos LendOn, er den billigste og hurtigste måde, du kan låne penge på.

LendOn tilbyder en kredit op til 15.000 kr. og et privatlån helt op til 20.000 kr. Du bestemmer selv, hvad du vil bruge dine penge til. Vi hjælper dig med det helt rigtige online lån!


KREDIT – EN FLEKSIBEL LØSNING

Ønsker du at optage en kredit hos LendOn, kan du låne op til 15.000 kr. i en ubegrænset periode. Du bestemmer altså helt selv, hvornår du vil tilbagebetale din kredit, hvilket du altid kan gøre via din private brugerprofil på Lendon.dk.

Der er flere fordele ved at optage en kredit hos LendOn.
For det første giver en kredit fleksibilitet i hverdagen, fordi den fungerer som en ekstra økonomisk reserve til uforudsete udgifter. Derudover har en Kredit den fordel, at man kun betaler rente af det beløb, man låner ud til.


PRIVATLÅN – EN FAST LAV MÅNEDLIG RENTE

Hos LendOn, kan du også ansøge om et privatlån op til 20.000 kr.
En fordel ved et privatlån er, at du kan låne et fast beløb til det, du lige står og mangler. Et privatlån hos LendOn ansøges online, hvilket er hurtigt og nemt – og pengene bliver udbetalt med det samme.
En anden fordel ved at optage et privatlån er, at vores privatlån har en fast lav rente. Det betyder, at når du optager et privatlån hos lendOn, så betaler du en fast lav rente for at låne pengene. Ved at have en fast lav rente, kan du se allerede når du ansøger, hvad det vil koste dig at optage lånet for hele perioden.

LendOn tilbyder en af laveste rentesatser på markedet – og vi låner dig også lån helt uden gebyrer og skjulte omkostninger, så du kan være sikker på, at du ved, hvad du betaler for. Renten, du betaler for at låne penge hos LendOn, dækker de udgifter, som vi har forbundet med at låne dig pengene. Såsom administration, it, løn etc.

Rentesatsen for at tage et privatlån hos LendOn er 15 %. Er du ny kunde hos os, får du de første 30 dage helt uden gebyrer eller andre omkostninger forbundet med at optage lånet! Er du ny kunde og optager du et lån, som du betaler tilbage inden 30 dage – så kan man sige, du har fået lov at låne pengene helt gratis.

Se gerne vore Trustpilot, hvor flere hundrede glade kunder har givet deres mening til kende.


DIN PRIVATØKONOMI – DIT LÅN

 • Lån 20.000 kroner uden gebyrer og omkostninger i 30 dage
 • Ansøg hurtigt og nemt Online
 • Få pengene udbetalt straks
 • Lav fast rente

ANSØG OM ET ONLINE LÅN HER


HVILKET TYPE LÅN PASSER TIL DIG?

Det online lån du vælger at tage, vil også påvirke din månedlige betaling fremadrettet. Vi ved, at det kan være svært at overskue hvilket lån, der passer til dig og dit behov.

Vi vil gøre det nemt og enkelt for vores kunder. Hos Lendon.dk kan du ansøge om 2 forskellige online lån. Du får svar med det samme.

Bliver du godkendt får du pengene udbetalt til din konto inden for kort tid.


GRUNDE TIL AT TAGE ET LÅN?

Der kan være mange gode grunde til, at man har brug for at optage et hurtigt online lån. En af de grunde kan være, at man har overtræk på kontoen.

Står du med et irriterende overtræk på kontoen, som du bliver nødt til at dække hurtigst muligt, så vil LendOn gerne hjælpe dig gennem de økonomiske perioder. Derudover har vi en ubegrænset løbetid på vores kredit, hvilket betyder, at du selv bestemmer, hvornår du vil tilbagebetale det.


HVEM KAN LÅNE?

For at optage lån og kredit, har vi hos LendOn nogle krav, du skal opfylde. Vi forsøger at låne ud til alle, der har brug for et lån, men vi har også krav til vores ansøgere. Disse krav skal også beskytte dig som lånetager.

For at optage Lån eller Kredit skal du:

 • Være mindst 21 år
 • Have et dansk CPR-nr
 • Have en dansk adresse
 • Have et NemID
 • Have en aktiv e-mailadresse
 • Have et dansk telefonnummer
 • Have en dansk bankkonto
 • Vurderes kreditværdig af LendOn.dk


HAR DU SPØRGSMÅL TIL VORES LÅN?

Har du spørgsmål til vores 2 lånemuligheder, kredit og privatlån, så har vi forhåbentligt svaret til dig på vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion.

Her har vi angivet vores svar på de mest stillede spørgsmål fra vores kunder.

Sidder du stadig med tvivl eller har du andre spørgsmål om vores lån og lånevilkår, kan du ringe til os på telefon 44 22 46 64.
Du er også meget velkommen til at sende os en e-mail på info@lendon.dk.

Din Sikkerhed

Sikkerhed med NemID

Høj kundetilfredshedANSØG NU

Måske kan du også lide...

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og ikke mindst en tid fyldt med julehygge. Det er den tid på året, der emmer af nostalgi, varme og tryghed. Nu nærmer juletiden efterhånden sig med hastige skridt, og det

17 billige og alternative rejser som du ALDRIG glemmer

Læs med her, hvis du mangler inspiration til din næste ferie. Vi har samlet en række rejsedestinationer som du nok kender i forvejen, men med aktiviteter du ikke vidste, at du er nødt til at

Ansøgningsprocessen

Ved sammenligning af lån kan den tid det tager at ansøge også være vigtig. Hvor lang tid tager det at ansøge? Det varierer hos de forskellige udbydere. Hos lendon.dk kan du ansøge om et lån på