Quicklån

Quicklån

YOUR INTERNET EXPLORER IS NO LONGER SUPPORTED

You are using an old version of .
To improve your experience using our website, we strongly recommend to update your browser to its latest version or download one of the following browsers:

Google Chrome (recommended): Download here
Mozilla Firefox: Download here
Microsoft Edge: Only available with Windows 10
Microsoft Internet Explorer (IE9+): Only available with Windows Vista and upwards

Låner på nettet
Kvinde låner penge
Låner nemt på internettet

Hvad er quicklån?

Som sagt dækker quicklån over et kortfristet, internetbaseret lån, der kan optages hurtigt og nemt direkte fra din computer, tablet eller smartphone. Termen ‘quicklån’ refererer derfor ofte til den hurtige ansøgningsproces i forbindelse med denne type lån. Quicklån er hurtige, fordi det er en låneform, der går udenom banker og realkreditinstitutter. Det betyder, at du ikke skal stille sikkerhed for dit lån, hvorfor du heller ikke skal retfærdiggøre, hvad du låner til. Et quicklån er altså i mange tilfælde en fordel, hvis du har et kortfristet lånebehov på op til 15.000 kr. Her kan et lån fra os hjælpe dig med at få omkostningen ud af verden, hvilket tillader dig at finde frem til den rette finansiering i ro og mag.
Læs mere om quicklån her:

I hvilke situationer er quicklån en god idé?

Fordi et quicklån er så fleksibelt, har det en række anvendelsesmuligheder, hvorfor det også kan karakteriseres som forbrugslån. Quicklån anvendes typisk ved to behov: (1) uforudsete udgifter og (2) attraktive tilbud. Fordi uforudsete udgifter, som navnet indikerer, uventet, kommer de i mange former og størrelser. Uforudsete udgifter kan ramme når som helst, hvorfor der ikke altid er luft i budgettet til at rumme dem. I sådan en situation kan et quicklån hjælpe dig til at få omkostningen ud af verden her og nu, hvorefter du i ro og mag kan planlægge, hvordan du har tænkt dig at tilbagebetale lånebeløbet. Uforudsete udgifter kan være en tandlægeregning, en reparation i hjemmet eller noget helt tredje. Attraktive tilbud er tilbud, hvor der er en markant besparelse i forhold til normalprisen. Af samme årsag, er denne type tilbud typisk tidsbegrænsede, hvorfor du helst skal slå til her og nu. Er der ikke luft i budgettet den pågældende måned, kan et quicklån være en god løsning, så du kan reagere på tilbuddet, uden at skulle overtrække din konto. Alt du skal overveje inden du anvender quicklån er, om besparelsen på tilbuddet er større end omkostningen på lånet. Er den det, kan du uden skrupler gå igang med at låne med det samme. Er det modsatte tilfældet, kan du stadig optage quicklån, men det kræver, at du tænker over det en ekstra gang og at du er bekendt med en situation du sætter sig selv i. Når det så er sagt, har vores quicklån en ubegrænset løbetid, hvorfor det for langt de fleste er muligt at finde en god finansieringsløsning på deres quicklån. kvinde vil optage quicklån

Hvem kan optage quicklån?

Da du ikke stiller sikkerhed for et quicklån hos os, stiller vi meget få krav til dig som låntager. Kravene er simple og opfyldes af langt de fleste danskere. For at blive godkendt som låntager på Lendon.dk skal du:
  • være mindst 21 år
  • have et dansk CPR-nr
  • have en dansk adresse
  • have et NemID
  • have en aktiv e-mailadresse
  • have et dansk telefonnummer
  • have en dansk bankkonto
  • vurderes kreditværdig af Lendon.dk
Bliver du godkendt, kan du begynde at oprette en kredit op til det godkendte lånebeløb med det samme. Bliver du ikke godkendt, skyldes det, at vi fandt nogle forhold i din låneansøgning, der gør, at vi desværre ikke kan tilbyde dig lån på nuværende tidspunkt. Et sådan forhold er eksempelvis, hvis du står registreret i RKI, da vi ikke låner penge ud til danskere med denne registrering. Du er dog altid velkommen til at ansøge igen, såfremt dette forhold ændrer sig.
Lån penge nemt
Quicklån hurtigt

Hvad koster et quicklån?

Et quicklån har en månedlig omkostning på 15% af lånebeløbet. Den samlede pris på dit quicklån afhænger således i høj grad af, hvor meget og hvor længe du låner. Låner du eksempelvis 1.000 kr. koster det dig 150 kr. om måneden i rente, såfremt du ikke afdrager på lånet. Fordi prisen på quicklån udgøres af en procentdel af lånebeløbet, har du mulighed for at reducere den samlede omkostning på dit lån ved at afdrage løbende. På den måde sænker du dit lånebeløb og dermed dine renteomkostninger i forbindelse med lånet. Du kan tillige vælge at optage et afdragsfrit quicklån, hvor du kun betaler renter frem til løbetidens udløb. På den måde opnår en minimal månedlig omkostning, der giver dig gode forudsætninger for at spare penge sammen til at tilbagebetale lånet. Med andre ord, har du stor fleksibilitet til selv at forme omkostningen på dit quicklån hos os. Efter du er godkendt bliver du tillige tildelt en personlig kundeprofil på Lendon.dk, hvorfra du løbende kan monitorere dit lån. Det er også herfra du kan afdrage på eller tilbagebetale lånet. Den månedlige renteomkostning trækker vi automatisk fra det kreditkort du har angivet ved ansøgning om quicklån, således at låner aldrig når en uoverkommelig størrelse.

Har du spørgsmål omkring quicklån?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål om quicklån, er du sandsynligvis ikke alene. Derfor kan du muligvis finde svaret i vores ‘Spørgsmål og Svar-sektion’, hvor vi har samlet svarene på de spørgsmål vi oftest bliver stillet. Finder du stadig ikke dit svar her, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice alle hverdage mellem 9:00 og 16:30 på telefon 78 74 62 08 eller via mail på info@lendon.dk.
Kundeservice
Telefon: 44 22 46 64
E-mail: info@lendon.dk
Facebook: Lendon.dk

Man - fre: 9:00 - 16:30
Din sikkerhed
Høj kundetilfredshed
Er du interesseret i vores tilbud?
Klik her og ansøg om et lån nu.

Ansøg nu
LendOn.dk drives af Creamfinance Denmark ApS, Gammel Kongevej 1, 1610 København V. CVR nummer 36965797.
LendOn.dk © 2019