Sådan ansøger du om en kredit

Hos LendOn har vi gjort det nemt og enkelt at ansøge om en kredit. Er du ny ansøger, skal du blot følge tre enkle trin, og pengene vil herefter blive overført til din konto. Vi gennemgår de 3 enkle trin – fra oprettelse, til du modtager lånet.

OPRET EN PROFIL

Hvis du ikke har ansøgt om et lån hos LendOn før, skal du først oprette en profil her på siden. Du opretter dig ved at indtaste dine oplysninger i vores låneberegner på forsiden – herefter har du en personlig profil. Når du er oprettet som bruger, har du altid mulighed for at logge ind og følge med i din låneaftale, dine betalinger og ansøge om en kredit på ny, hvis behovet opstår.

Opret profil nu

Login med NemID

Når du skal have svar på din låneansøgning, skal du logge ind med dit NemID. Ved at logge ind med NemID undgår du at stille personlige dokumenter til rådighed. Samtidig får du direkte godkendelse på lånet online.

Få pengene ind på din
konto med det samme

Lige så snart du har logget ind med dit NemID, får du svar på din ansøgning. Hvis du er godkendt vil pengene være til rådighed på din konto med det samme – uanset hvornår på døgnet du ansøger. På din kundeprofil kan du altid finde de dokumenter, der er relateret til din låneaftale hos Lendon.dk

Dine lånemuligheder

Med en kredit kan du ansøge om at låne op til 15.000 kr. Har du en uforudset udgift en enkelt måned, kan du let få dækket den ved hjælp af en kredit.

LendOn stiller aldrig spørgsmålstegn ved, hvad din kredit skal finansiere – vi ønsker blot at give dig mulighed for at købe eller betale for lige præcis det, du ønsker.