Sådan ansøger du om en kredit eller et lån

Hos LendOn har vi gjort det nemt og enkelt at ansøge om et lån. Er du ny ansøger, skal du blot følge tre enkle trin, og pengene vil herefter blive overført til din konto. Vi gennemgår de 3 enkle trin – fra oprettelse, til du modtager lånet.

OPRET EN PROFIL

Hvis du ikke har ansøgt om et lån hos LendOn før, skal du først oprette en profil her på siden. Du opretter dig ved at indtaste dine oplysninger i vores låneberegner på forsiden – herefter har du en personlig profil. Når du er oprettet som bruger, har du altid mulighed for at logge ind og følge med i din låneaftale, dine afdrag og ansøge om lån på ny, hvis behovet opstår.

Opret profil nu

Login med NemID

Når du skal have svar på din låneansøgning, skal du logge ind med dit NemID. Ved at logge ind med NemID undgår du at stille personlige dokumenter til rådighed. Samtidig får du direkte godkendelse på lånet online.

Få pengene ind på din
konto med det samme

Lige så snart du har logget ind med dit NemID, får du svar på din ansøgning. Hvis du er godkendt vil pengene være til rådighed på din konto med det samme – uanset hvornår på døgnet du ansøger. Vi sender desuden alle dine oplysninger om lånet til din e-mail.

Dine lånemuligheder

Du har mulighed for at optage to typer lån hos LendOn. Det første lån er et kreditlån, hvor du kan søge om at låne op til 15.000 kr. Har du en uforudset udgift en enkelt måned, kan du let få dækket den via et kreditlån.

Den anden mulighed er et afdragslån, hvor du kan låne op til 20.000 kr. Her betaler du løbende af på lånet hver måned – altid med et fast beløb efter eget valg.

LendOn stiller aldrig spørgsmålstegn ved, hvad dit lån skal finansiere – vi ønsker blot at give dig mulighed for at købe eller betale for lige præcis det, du ønsker.