Spørgsmål og svarOFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan tilbagebetaler jeg min kredit eller mit afdragslån?
Har du optaget en Kredit, vil vi hver måned trække renterne på det betalingskort, du har tilføjet.

Har du har optaget et Afdragslån, vil vi trække både renterne og dit månedlige afdrag fra dit betalingskort hver måned.

Ønsker du at nedbringe selve kreditten eller afdrage yderligere på afdragslånet, kan du logge ind på kundeprofil på LendOn.dk med dit NemID og afbetale med det beløb, du ønsker – enten med dit betalingskort eller med funktionen “øjeblikkelig bankoverførsel”.
Hvor kan jeg se, hvad jeg skylder?
På din kundeprofil på Lendon.dk, kan du altid se saldoen på din restgæld.
Kan jeg forhøje beløbet på min Kredit?
Det er ikke muligt at forhøje beløbet på din eksisterende Kredit.Finder du ikke det, du søger efter?