Spørgsmål og svar Afdragslån

Afdragslån

YOUR INTERNET EXPLORER IS NO LONGER SUPPORTED

You are using an old version of .
To improve your experience using our website, we strongly recommend to update your browser to its latest version or download one of the following browsers:

Google Chrome (recommended): Download here
Mozilla Firefox: Download here
Microsoft Edge: Only available with Windows 10
Microsoft Internet Explorer (IE9+): Only available with Windows Vista and upwards

Afdragslån

Få et afdragslån
Hvordan ansøger jeg om et lån?

Vores afdragslån tilbydes til eksisterende kunder. For at færdiggøre din ansøgning bedes du derfor logge på din kundeprofil, som du finder øverst til højre på hjemmesiden.

Hvor meget kan jeg låne?

Når du ansøger om et afdragslån, fortæller vi dig med det samme, hvor meget du kan låne. Det maksimale lånebeløb vil dog aldrig overstige 20.000 kr.

Hvornår har jeg pengene på min bankkonto?

Vi tilstræber at du får pengene, så hurtigt som muligt. Det betyder, at du i de fleste tilfælde har pengene på din konto, senest 3 timer efter at du har godkendt dit lånetilbud med dit NemID. I visse tilfælde vil pengene være på din konto dagen efter.

Bemærk at vi ikke udbetaler penge udenfor vores åbningstider, over weekenden eller på helligdage.

Hvor hurtigt bliver jeg godkendt?

Vores kundeservice afdeling har åbent fra 09:00 til 16:30 mandag til fredag. Inden for dette tidsrum bestræber vi os på at give dig svar på din ansøgning med det samme.

Hvilke betingelser skal jeg opfylde for at låne?

For at kunne låne skal du:

  • være mindst 21 år
  • have et dansk CPR-nummer
  • have en dansk adresse
  • have et NemID
  • have en e-mail adresse
  • have et dansk telefonnummer
  • have en dansk bankkonto
  • Ikke være registreret i RKI eller Debitor registret

Hvor lang tid kan jeg låne?

Denne kreditaftale er med fast løbetid i mellem 3 og 24 måneder. Din ønskede månedlige ydelse og størrelsen på dit lån afgør løbetiden.

Betal din kredit
Hvor meget skal jeg betale om måneden?

Du bestemmer selv din månedlige ydelse på dit afdragslån i forbindelse med optagelse af dit lån. Får du luft i din økonomi kan du altid betale yderligere af på dit lån ved at overføre til vores konto. Dermed nedjusterer du også dine fremtidige månedlige ydelser.

Hvad koster det at låne?

Vi har ingen skjulte omkostninger på vores lån. Du kan benytte låneberegneren på vores forside eller log ind på din kundeprofil for at finde prisen i kroner og øre på dit lån.

Hvordan betaler jeg mit lån?

På vores afdragslån trækkes dine månedlige udgifter automatisk d. 1 hver måned, på det betalingskort som du vælger, når du ansøger. Du kan benytte VISA, Mastercard og Dankort og du har altid mulighed for at ændre dette på din profilside.
mastercard   mastercard

Hvis du vil afbetale på dit lån, skal du overføre beløbet til vores konto:

Reg- og kontonummer 7872 - 0004502436

Husk at skrive dit CPR-nummer i feltet “tekst til modtager”, da vi ellers ikke kan se, at pengene skal bruges til at afbetale dit lån.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke kan betale mit lån?

Hvis du skulle havne i den uheldige situation, at du ikke kan betale vores tilgodehavende, så tag kontakt til os hurtigst muligt så vi kan finde en løsning. Vi har åbent på hverdage fra 9:00-16:30.

Hvornår modtager LendOn.dk min betaling?

Vi modtager senest din betaling 2 hverdage efter du har betalt. Din profilside kan derfor også være 2 hverdage om at opdatere dit lån.

Andet
Får jeg et skattefradrag for mit lån?

Langt de fleste personer får ca. 33 kr tilbage i skat, for hver 100 kr. de betaler i renter. Pengene udbetales i April fra SKAT i forbindelse med, at du får penge tilbage fra SKAT. Har du nogle spørgsmål vedr. dette kan du kontakte SKAT på tlf.: 72 22 28 28.

Hvad gør jeg hvis jeg har glemt mine loginoplysninger?

Har du gemt dine loginoplysninger, skal du trykke på knappen “Glemt password?” oppe i højre hjørne af hjemmesiden og indtast din email. Herefter sender vi dig en e-mail, med en knap, som du kan bruge, til at logge ind på din profilside, hvor du også kan ændre dit password.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan finde svar på mit spørgsmål?

Du har altid mulighed for at kontakte vores kundeservice, inden for vores åbningstid, som er hverdage 9:00-16:30. Kontakter du os uden for åbningstiden på Facebook, email eller chat, vender vi tilbage til dig næste hverdag.

LendOn.dk drives af Creamfinance Denmark ApS, Lergravsvej 53, 2300 Københavns S. CVR nummer 36965797.
LendOn.dk © 2018