KREDIT

KLIK PÅ SPØRGSMÅLENE NEDENFOR FOR AT SE SVARET

Hvordan ansøger jeg om et lån hos LendOn.dk
På vores forside vælger du en af vores to produkter samt det beløb, du ønsker at låne. Vælger du et Afdragslån skal du også vælge din månedlig ydelse og trykker på knappen ansøg. Herefter udfylder du registreringsformularen og vi vil herefter fortage en kreditvurdering. Hvis lånet er godkendt, skal du underskrive låneaftalen med din digitale NemID-signatur. Pengene vil blive udbetalt derefter. Er du allerede kunde, kan du ansøge direkte via. din kundeprofil, som du logger ind ved at benytte din e-mail samt dit password.
Hvor meget kan jeg låne?
Når du ansøger om et lån, fortæller vi dig med det samme, hvor meget du kan låne. Det maksimale lånebeløb vil dog aldrig overstige 20.000 kr. på et Afdragslån samt 15.000 kr. på vores Kredit.
Hvornår har jeg pengene på min bankkonto?
Du vil modtage pengene inden for få minutter, lige meget hvilken bank du bruger eller hvornår du søger. Vi overfører 24/7, hele året rundt.
Hvor hurtigt bliver jeg godkendt?
Du får svar på din ansøgning indenfor 10 min. Der kan dog i nogen tilfælde gå op til 24 timer, hvis vi mangler nogen oplysninger fra dig.
Hvilke betingelser skal jeg opfylde for at låne?
Du er mindst 21 år gammel Du står ikke registreret hos Experian (RKI) eller Debitor Registret Du har et dansk CPR-nummer. Du har en dansk folkeregisteradresse Du har ikke navne- eller adressebeskyttelse Du har et NemID Du har en aktiv e-mailadresse Du har et dansk telefonnummer Du har en dansk bankkonto Du skal have et betalingskort (MasterCard, VISA eller Visa-dankort) Derudover vil LendOn.dk foretage en individuel kreditvurdering hver gang du ansøger om et lån.
Hvor lang tid kan jeg låne?
På vores Kredit er der en ubegrænset løbetid. Det betyder at du kan beholde din Kredit i så lang tid du ønsker. OBS. LendOn.dk kan til enhver tid give varsel om, at låntager skal indfri hele kreditbeløbet inklusiv tilløbne renter og omkostninger. En sådan anmodning fremsendes med 3 måneders varsel. På vores Afdragslån er denne låne aftale med en fast løbetid imellem 4 og 24 måneder. Den ønskede løbetid og størrelse på dit lån afgør du ved at vælge hvad du kan betale til din månedlig ydelse. Du kan altid kontakte kundeservice og anmode om indfrielsesbeløbet pr. d.d. Du kan også se dette på din kundeprofil under kategori ”historie” ved at trykke på det lån det omhandler.
Hvor meget skal jeg betale om måneden?
På vores Kredit kræver vi kun, at du betaler den faste månedlige rente på 15% af lånebeløbet. Du kan altid betale af på dit lån ved at logge ind på din kundeprofil og fortage en ekstra betaling via. dit tilmeldte betalingskort. Betalingen modtager vi med det samme og regulering af dit lån kan du se med samme. Muligheden for dette finder du under ‘Mine Lån’.
Hvad koster det at låne?
Det eneste du betaler for at låne, er 15% om måneden. Låner du fx 1.000 kr., betaler du 150 kr/md. Vi har ingen skjulte omkostninger på vores lån. Du kan benytte låneberegneren på vores forside til at finde prisen i kroner og øre på dit lån.
Hvordan betaler jeg mit lån?
På vores Kredit trækkes renteudgifterne automatisk d. 1 i hver måned, på det betalingskort som du vælger, når du ansøger. Du kan benytte VISA, Mastercard og Visa-Dankort. Du har altid mulighed for at ændre dette på din profilside, under ‘Mine Lån’ og ‘Betalingsform’. mastercard mastercard Hvis du ønsker at afbetale på dit lån, kan du til enhver tid lave en ekstra overførsel via. din kundeprofil.
Hvornår modtager Lendon.dk min betaling?
Vi modtager din kortbetaling samt ”øjeblikkelig straksoverførsel” via. din kundeprofil med det samme. Du vil altid modtage en SMS omkring modtagelse af din betaling til dit lån.
Får jeg et skattefradrag for mit lån?
Langt de fleste personer får ca. 33 kr tilbage i skat, for hver 100 kr. de betaler i renter. Pengene udbetales i April fra SKAT i forbindelse med, at du får penge tilbage fra SKAT. Har du nogle spørgsmål vedr. dette kan du kontakte SKAT på tlf.: 72 22 28 28.
Hvad gør jeg hvis jeg har glemt mine loginoplysninger?
Har du glemt dit password, kan du altid bestille et nyt ved at trykke på linket ”Glemt dit password?” under “LOG IND” eller ved at trykke her. Der fra kan du bestille et nyt, midlertidigt kodeord, som vil blive sendt til dig på SMS. Husk, at det midlertidige kodeord skal benyttes inden for 15 min. efter, at det er bestilt. Du kan altid bestille et kodeord på et senere tidspunkt, hvis det er nødvendigt.
Min identitet er blevet misbrugt, hvad gør jeg?
Hvis nogen har optaget et lån hos LendOn.dk i dit navn og NemID skal du anmelde det til politiet. LendOn.dk og politiet samarbejder herefter for at opklare sagen. Vær opmærksom på, at du stadig hæfter for lånet.
Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan finde svar på mit spørgsmål?
Du har altid mulighed for at kontakte vores kundeservice, inden for vores åbningstid, som er mandag-torsdag 08:00-18 og fredag 08:00-16:00. Kontakter du os uden for åbningstid på Facebook, e-mail eller chat, vender vi tilbage til dig næste hverdag. 44 22 46 64 info@lendon.dk lendon.dk Chat

Besvarede det dit spørgsmål?