Spørgsmål og svar Kviklån

Kviklån

YOUR INTERNET EXPLORER IS NO LONGER SUPPORTED

You are using an old version of .
To improve your experience using our website, we strongly recommend to update your browser to its latest version or download one of the following browsers:

Google Chrome (recommended): Download here
Mozilla Firefox: Download here
Microsoft Edge: Only available with Windows 10
Microsoft Internet Explorer (IE9+): Only available with Windows Vista and upwards

Kviklån

Få et lån
Hvordan ansøger jeg om et lån?

På vores forside vælger du kviklån samt det ønskede lånebeløb og trykker på ansøgningsknappen. Herefter udfylder du registreringsformularen og bekræfter din ansøgning med din NemID.

Er du allerede eksisterende kunde, kan du ansøge direkte i din kundeprofil, som du finder øverst til højre på hjemmesiden.

Hvor meget kan jeg låne?

Når du ansøger om et lån, fortæller vi dig med det samme, hvor meget du kan låne. Det maksimale lånebeløb vil dog aldrig overstige 10.000 kr. Første gang du låner kan du låne op til 6.000 kr.

Hvornår har jeg pengene på min bankkonto?

Jf. Kreditaftaleloven skal kunden have en betænkningstid på 48 timer. Det betyder at fra at vi har godkendt din låneansøgning, til du kan underskrive vores låneaftale, skal der gå 48 timer. Lånet kan derfor først udbetales efter 48 timer.

Så snart du underskriver låneaftalen vil vi overføre beløbet til din konto med en straksoverførsel. OBS. Vi overfører penge indenfor 30 min. i vores åbningstider, mandag til fredag 8-18 samt lørdag 10-15. Søndag samt helligdage udbetales der ikke penge. Udbetalingen vil ske med straksoverførsel, næstkommende hverdag.

Ønsker du en hurtigere adgang til et lån, anbefaler vi at du istedet vælger at ansøge om vores kassekredit, som ikke er underlagt 48-timerslovningen.

Hvor hurtigt bliver jeg godkendt?

Du får svar på din ansøgning indenfor 10 min. Der kan dog i nogen tilfælde gå op til 24 timer såfremt vi mangler nogen oplysninger fra dig.

Hvilke betingelser skal jeg opfylde for at låne?

For at kunne låne skal du:

  • være mindst 21 år
  • have et dansk CPR-nummer
  • have en dansk adresse
  • have et NemID
  • have en aktiv e-mail adresse
  • have et dansk telefonnummer
  • have en dansk bankkonto
  • Ikke være registreret i RKI eller Debitor registret

Hvor lang tid kan jeg låne?

Med vores kviklån kan du låne i et interval af 5-30 dage, hvorefter du så skal tilbagebetale lånet. Har du behov for at låne længere tid, har du også mulighed for det og du betaler kun, for den tid du låner.

Betal dit lån
Hvor meget skal jeg betale om måneden?

Vi har ingen skjulte omkostninger på vores lån. Du kan benytte låneberegneren på vores forside til at finde prisen på dit lån.

Hvordan betaler jeg mit lån?

Med vores kviklån betaler du dit lån gennem din netbank.

Registreringsnummer: 7872

Kontonummer: 0004502436

Husk at skrive dit CPR-nummer i feltet “tekst til modtager”, hvis du benytter din netbank, da vi ellers ikke kan se, at pengene kommer fra dig.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke kan betale mit lån?

Hvis du skulle havne i den uheldige situation, at du ikke kan betale eller forlænge dit lån, så tag kontakt til os hurtigst muligt så vi kan finde en løsning. Vi har åbent hverdage fra 8:00-18:00 samt lørdag fra 10:00-15:00

Hvornår modtager LendOn.dk min betaling?

Vi modtager senest din betaling 2 hverdage efter du har betalt. Din profilside kan derfor også være 2 hverdage om at opdatere dit lån.

Andet
Får jeg et skattefradrag for mit lån?

Husk at du kan få fradrag for dine låneomkostninger. Langt de fleste personer får ca. 33 kr tilbage i skat, for hver 100 kr. de betaler i renter. Pengene udbetales i April fra Skatteforvaltningen i forbindelse med, at du får penge tilbage fra Skatteforvaltningen. Har du nogle spørgsmål vedr. dette kan du kontakte Skatteforvaltningen på tlf.: 72 22 28 28.

Hvad gør jeg hvis jeg har glemt mine loginoplysninger?

Har du gemt dine loginoplysninger, skal du trykke på knappen “Glemt password?” oppe i højre hjørne af hjemmesiden og indtast din email. Herefter sender vi dig en e-mail og en sms med et nyt midlertidigt password, der giver dig adgang til din kundeprofil og du kan derefter ændre dit password til noget du kan huske fremadrettet.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke kan finde svar på mit spørgsmål på denne side?

Du har altid mulighed for at kontakte vores kundeservice, inden for vores åbningstid, som er hverdage 8-18 og lørdag 10-15. Kontakter du os uden for åbningstid på Facebook, email eller chat, vender vi tilbage til dig næste hverdag.

LendOn.dk drives af Creamfinance Denmark ApS, Lergravsvej 53, 2300 Københavns S. CVR nummer 36965797.
LendOn.dk © 2019